Vind elektriciens in Nigtevecht

Op zoek naar elektriciens in Nigtevecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Nigtevecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 985 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Nigtevecht

 • Manpowersupply

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.85191 reviews

  Mijn naam is Adrian , ik heb 34 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Excellent work and done very professionally. I would highly recommend.
 • PG Telecom & ICT

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.35165 reviews

  PG Telecom & ICT Ik ben Pritam en werkzaam als elektriciën en ICT. Ook kunt u bij ons terecht voor het bekabelen van elektra en datakabels. Voor eventuele andere klussen kunnen wij altijd in overleg voor u doen. We zijn ervaren bedrijf voor aanleggen elektra,netwerk en data kabels. ● Wifi verbeteren,computer installatie en opschonen van virussen. ● Camera systemen aanleggen en installeren ● Stopcontacten en schakelaars vervangen,repareren en installeren ● Data kabels aanleggen,wandcontactdozen monteren en RJ45 stekkers knijpen ● Verlichting ophangen, verplaatsen,nieuwe lichtpunt maken, bekabeling aanleggen tussen schakelaar en lichtpunt en dimmers monteren ● Groep uitbereiding meterkast ● Aarde draad aanleggen voor hele huis ●Slimme deurbel installeren ( Nest,Eufy en Ring) ook oude deurbellen vervangen en installeren ● Slimme thermostaat installeren en storing verhelpen ● Inbouwspots aanleggen en storing verhelpen ● Inductie kookplaat groep aanleggen en installeren ● Buiten stroom en buitenverlichting aanleggen en storing verhelpen PG Telecom & ICT

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Een paar uur nadat ik de klus op werkspot had gezet werd ik al geholpen. Binnen 45 minuten was de klus geklaard naar afspraak en zonder aanmerkingen op de kwaliteit. Aan de telefoon hadden we besproken dat de aarding van de keuken en badkamer ook even gecheckt zou worden, wat netjes gedaan is. Dit deel was achteraf wel wat duur, omdat de check hooguit 5 minuten duurde. (Maar afspraak is afspraak) Het enige minpuntje is dat de verpakkingen en afgeknipte stukken kabels niet opgeruimd waren.
 • Signal Service

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.85105 reviews

  SIGNAL SERVICE. Wij zijn al sinds 1992 gespecialiseerd in het plaatsen van elektronische beveiligingssystemen. Daar de vraag naar diverse elektra werkzaamheden toeneemt kunnen wij dit ook realiseren. Daar ik al enkele jaren samenwerk met iemand uit de bouw zijn zelfs kleine bouwaanpassingen/afwerkingen geen probleem. Tevens werken we met een stukadoor samen om na het frezen de muur af te kunnen stuken. Dus ........kennis alom. Voor vragen e/o opmerkingen zijn wij altijd bereid deze nader toe te lichten d.m.v. een bezoek e/o vrijblijvende offertes. Enkele mogelijkheden: -Het plaatsen van een inbraaksysteem (zowel bekabeld als draadloos) -Het plaatsen van een inbraaksysteem in combinatie met brand -Aansluiting naar een meldkamer toe (via tel.lijn of internet) -Het plaatsen van draadloze paniek-, overval e/o medisch assistentie knoppen. -Het afsluiten van een servicecontract voor deze installaties -Het plaatsen van standalone koolmonoxidemelders (losse melders) -Het plaatsen van standalone rookmelders (losse melders) -Het plaatsen van intercomsystemen (met of zonder beeld) -Het plaatsen van infrarood schakelaars voor verlichting zowel binnen als buiten -Diverse elektra werkzaamheden voor zowel binnen als buiten o.a. -Ophangen lampen -Buitenverlichting en stopkontakten plaatsen -Stopkontakten en schakelaars plaatsen binnen -Bekabeling e/o inbouw schakelaars/stopkontakten in de muren frezen en (ver)plaatsen (stuken is ook een mogelijkheid) -Draadloos schakelen -enz. Voor grotere elektra opdrachten (nieuwe groepenkast, hoogspanning, ) werken wij samen met een erkent en gecertificeerd installatiebedrijf. Spreekt dit u aan of heeft u nog andere wensen?........Neem gerust contact met mij op via Werkspot voor eerlijk advies en een passende vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groet, Wim Roest

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Prima! Snel en netjes geholpen.
 • JD Elektro

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  JD Elektro is een professionele Elektrisch installatiebedrijf en voert vol passie al ruim 7 jaar werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven. Wij voeren wij de volgende werkzaamheden uit: - lampen hangen - stopcontacten verplaatsen en vervangen - schakelaars plaatsen - groepenkasten vervangen

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Snel gereageerd op de oproep en snel de klus geklaard.
 • KIANTECH

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.5578 reviews

  KIANTECH is een erkende elektra bedrijf met nauwkeurig werkende en professionele elektricien's. Wij kunnen alle soorten klussen op korte termijn uitvoeren zoals alle soorten elektra installatie, spotjes installatie, aanleggen van groepen, verplaatsingen in beton en steen, freeswerk, utiliteit en renovatie. Aarzel niet om ons een bericht te sturen om een afspraak te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in KIANTECH.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Snel geregeld, netjes gewerkt.
 • Multi Elektro

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.75520 reviews

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Stop met zoeken want je bent hier op het juiste adres! Multi Elektro denkt goed mee en vooruit en neemt altijd de tijd om alles toe te lichten. Fijne communicatie en er wordt aan de afspraken gehouden. De opdracht is snel, vakkundig en netjes uitgevoerd.
 • YM Service

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews

  YM Service: Is een elektro techniek bedrijf die goed ervaring heeft meer dan 15 jaar Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische huis installatie - elektrische installatie - Groepenkast installeren of vervangen - Keukenapparatuur plaatsen - Stopcontacten en schakelaars - verlichting installeren of verplaatsen - tuinverlichting - Reparatie van elektrische storingen Heeft u een nieuwe of oude woning en wilt u elektra aanleggen ? wij staan ​​klaar om de werkzaamheden nauwkeurig en vakkundig uit te voeren

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Wij wilde YM Service onze grondkabel onder 7m klinkers laten vervangen. Telefonisch doorgesproken en een bewust een prijsindicatie gevraagd. Aardige jongen, prijs leek ons realistisch (ca 350 euro). Vervolgstap was om even op locatie te kijken. Wederom keurig volgens afspraak. Toen bleek de prijs opeens 2,5 keer zo hoog (ca 800+.euro). De reden: de kabel lag onder de volle lengte onder de klinkers. Ja, dit was toch ook besproken per telefoon? Dit mag geen verrassing zijn. Dit geeft geen fijn gevoel….aangezien de situatie niet anders was dan besproken. Geef dan vooraf een realistische offerte. De 50 euro voorrijkosten ben ik kwijt. Dit vind ik in de basis niet vreemd, maar als de situatie exact hetzelfde is als telefonisch doorgesproken verwacht ik niet dat ik 50 euro kwijt ben omdat de offerte 2,5 keer zo hoog is. Voor mij voelt dit onjuist. Ik heb de 50 euro betaald en de klus geannuleerd. Nogmaals, ze kwamen aardig en kundig over. Maar wees bewust van de werkwijze.
 • Hollandelektra

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.85105 reviews

  Hallo, mijn naam is Mario Wehnes, mijn bedrijf: Holland Elektra, landelijk erkend door Techniek Nederland en InstallQ, tevens in het bezit van zegelrecht voor Liander en Stedin. Voor een uitgebreide omschrijving omtrent onze werkzaamheden, kijk dan even op onze website. Mijn passie is techniek en elektra, waardoor ik mij blijvend interesseer voor nieuwe ontwikkelingen en deze ook weet toe te passen in de praktijk. Ik schep er veel genoegen in om voor u altijd naar een passende oplossing te zoeken, en opdrachten correct, stipt en uiterst professioneel uit te voeren. Ik sta dan ook garant voor de door mij uitgevoerde klussen. Graag kom ik in contact met u. vriendelijke groet, Mario.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Heel blij met Mario! Ik had mazzel dat hij tijd over had voor mijn spoedklus. Hij denkt mee. Voert keurig uit. En probeert het zo uit te leggen dat ik het precies snap!
 • FIX-IT Digital

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Fix-IT Digital helpt je met elektrotechnische-en domotica installaties of onderhoud. Netwerken van vaste en mobiele telefonie, data en domotica zijn namelijk niet meer los van elkaar te zien. Ik heb een master in Informatica en een COMPTIA A+ certificaat. Mijn werkgebied is breed met o.a. Licht-, KNX, Audio en Video, Data-, WIFI, CCTV en beveiligingsinstallaties. Ik leg ook kabels aan want thuis gebruik je soms liever een kabel dan WiFi !

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Een alom positieve ervaring :)
 • Roosmijn Techniek B.V.

  Elektricien in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 55518 reviews

  Bent u op zoek naar een erkend vak bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij weten elk project op maat en met precisie te begeleiden. In onze huidige maatschappij kunnen en willen we niet om verduurzaming heen. Hierin kunnen wij u adviseren om zodoende ons steentje bij te dragen. Wij werken door heel Nederland vanuit onze twee vestigingen Gooi en Eemland (NH) en de Bollenstreek (ZH). Wij hebben bereikbaarheid hoog in het vaandel. Sinds kort zijn wij ook te bereiken via onze WhatsApp service. Wanneer u onze website via uw mobiel of tablet opent, ziet u onderaan deze pagina het WhatsApp logo. Zo heeft u toch snel antwoord van één van onze specialisten. Uw voordeel wij gebruiken werkspot om de uitgevallen uurtjes op te vullen. Als wij reageren op uw klus weet u zeker dat er een echte vak man bij u staat. wij geven ook nog eens 5 jaar garantie op alles wat wij doen. Voor de koel techniek zijn wij gecertificeerd en in de bouw techniek hebben wij ook alle bedrijf papieren en beschikken we over VCA en SSVV. Wie weet spreken we elkaar gauw. Electro Techniek-loodgieterswerk- aircosystemen-warmtepompen-zonnepanelen-montage-keukens-vloeren-sloten-cv onderhoud-verstoppingen-camera inspectie en veel meer zie onze website Roosmijn Techniek BV

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Airco's zijn opgeruimd, staat netjes. Dank!

Populaire lokale elektriciens in Nigtevecht

Andere vakmensen in Nigtevecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur