Vind ontwerpers in Klimmen

Op zoek naar ontwerpers in Klimmen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Klimmen

 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Klimmen

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Klimmen

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
 • Bouwkundig Advies en Architectuur
  Bouwkundig Advies en Architectuur
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Ontwerper in Klimmen

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Duidelijke communicatie, scherpe prijs en snelle levering. Erg tevreden.
 • H. Prevoo Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau
  H. Prevoo Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Ontwerper in Klimmen

  Ik ben Hub Prevoo en heb een bouwkundige opleiding. Na 20 jaar op architectenbureaus gewerkt te hebben, ben ik in 1997 gestart als zelfstandige met een Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau. Mijn bouwkundige opleiding heb ik o.a. aangevuld met een cursus vastgoed en taxaties. Het maken van ontwerptekeningen, aanvragen van de benodigde vergunningen in de woningbouw als zowel utiliteitsbouw zijn met name mijn diensten die ik u kan aanbieden. Hierbij kunt u denken aan verbouwingen / uitbreidingen en nieuwbouw in de woningsector, recreatiewoningen en voor wat betreft de utiliteitsbouw heb ik de nodige ervaring met o.a. garages / showrooms en magazijnen. Wenst u bouwbegeleiding en / of toezicht van een project, dan is dat een dienst die ik u eveneens kan aanbieden. Voor mij persoonlijk is het contact met de klant erg belangrijk. In goede samenspraak de wens c.q. gedachte van een klant verwezenlijken. De kosten van een project moet uiteraard voldoen aan het eindresultaat wat de klant voor ogen heeft. Voorts adviseer ik sinds 1998 als bouwkundig / ergonomisch adviseur woningaanpassingen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Deze kennis komt eveneens ter sprake in de ontwerpfase, dit om te kunnen anticiperen op mogelijke fysieke veranderingen in de toekomst. Het doel hiervan is, indien de klant dit wenst. het realiseren van een levensloop bestendige woning.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Deskundig, meedenkend en accuraat in zijn werk. Wekt vertrouwen.
 • Faiciuc Timmerbedrijf
  Faiciuc Timmerbedrijf

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Klimmen

  Ik hou van,en ik weet wat ik doe!

 • Vestire B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Klimmen

  Vestire BV is gespecialiseerd in Elektra en Domotica. Denk hierbij aan aansturing, automatiseren, keuren, testen van elektra installaties. Daarnaast zijn we werkzaam in de retail sector waarbij we totaal onderhoud en verbouwingen van met name winkelpanden realiseren.

 • van Kruchten Tuinonderhoud

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Klimmen

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Ransdaal, dan kan van Kruchten Tuinonderhoud je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Tims Meubels
  Tims Meubels

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Klimmen
 • Mets Bouw & Stucadoorsbedrijf
  Mets Bouw & Stucadoorsbedrijf

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Klimmen

  Ben je op zoek naar een Stukadoor, Aannemer, Tegelzetter? Dan kun je in Voerendaal bij Mets Bouw & Stucadoorsbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Industrial Solutions & Operations B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Klimmen

  Bij Strix Industrial geloven we in de kracht van samenwerking en het benutten van de unieke kwaliteiten van elk individu. Als de drijvende kracht achter onze inspanningen, geef ik vorm aan het werk van ons team. Mijn uitdagende en resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat we niet bang zijn om risico’s te nemen en productief te blijven, zelfs onder druk en bij hoge snelheid. Als praktische organisator ben ik gefocust op het omzetten van beslissingen in concrete werkzaamheden. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, ontwikkelingen en informatie buiten de deur, en mijn uitgebreide netwerk stelt me in staat om waardevolle contacten te leggen. Ik ben altijd bereid om te luisteren naar anderen en ben tolerant ten opzichte van verschillende standpunten, maar ik heb ook de kracht om adviezen naast me neer te leggen wanneer dat nodig is.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Klimmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Klimmen

Andere vakmensen in Klimmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt