Vind ontwerpers in Gemonde

Op zoek naar ontwerpers in Gemonde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Gemonde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Gemonde

 • Bouwbureau Brok

  Ontwerper in Gemonde

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Gemonde

  Beoordeling: 4.3 van 54.35109 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Dyma Lastechniek

  Ontwerper in Gemonde

  Nog geen reviews

  Dyma Lastechniek is actief in het verzorgen van las- en metaalbewerkingen in staal, rvs en aluminium. Met ruim 25 jaar ervaring in diverse lasprocessen kunnen wij laswerk verzorgen voor bedrijven en particulieren. De opdrachten kunnen in de werkplaats uitgevoerd worden maar ook op locatie in Nederland en België. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 • Team48 - Interieurvormgeving

  Ontwerper in Gemonde

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Team48 is een Brabants interieurontwerpbureau dat zich richt op het indelen van ruimtes, het bepalen van sfeer en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Na een kennismakingsgesprek gaan we er samen voor zorgen dat jij dat ultieme stukje woongeluk terugvindt. Aan de hand van jouw woonwensen kijken we welke middelen hiervoor nodig zijn. Denk hierbij aan: - Moodboard (sfeerbepaling) - Kleuradvies - Plattegrond met nieuwe indeling - Lichtplan - Advies meubels - Advies vloeren en raambekleding - Schetsmatig ontwerp maatwerkmeubilair - Technische tekeningen maatwerkmeubilair - Lijst verkoopadressen (gericht op de stijl van jouw toekomstige interieur) - 3D tekening(en) of filmpje van jouw toekomstige interieur Prijzen zijn afhankelijk van jouw woonwensen en de grootte van de woning. Voor een vrijblijvende prijsopgave kun je daarvoor contact opnemen.

  Laatste review:

  Eline heeft ons geholpen om de juiste kleuren en vloer uit te zoeken voor onze woonkamer. Ze is toegankelijk, flexibel, denkt met je mee, komt afspraken na, en geeft goed advies. Je ontvangt ook een mooi en professioneel ontwerp met een kleurenplan zodat je het nog beter inzichtelijk hebt. Een dikke 10 en zeker een aanrader.
 • Studio LxBxH

  Ontwerper in Gemonde

  Nog geen reviews

  Je staat op dit moment aan de vooravond staat van een make-over van een van de ruimtes in je huis, een verbouwing van het complete huis, het bouwen van een volledig nieuw huis of aanleg van een nieuwe tuin. Maar hoe ga dit aanpakken? Je hebt misschien al wat ideeën opgedaan, maar hebt verder nog niet een heel goed beeld van hoe je nieuwe ruimte er uit zal komen te zien. Daar kan ik je bij helpen. Overigens ook als je al precies weet hoe het er uit moet komen te zien, maar dit vooral nog in je eigen hoofd zit kan ik jouw wensen verbeelden zodat degene die de plannen zal gaan realiseren precies weet wat de bedoeling is. Als vormgever help ik mensen met ontwerpen van en adviezen voor enerzijds interieur binnen als voor het exterieur van je huis en de tuin buiten. Door te vragen, luisteren, filteren en vertalen werk ik de losse ideeën die in jullie hoofd zitten uit tot een compleet en kloppend ontwerp of geheel plan. Zodat het inzichtelijk wordt. Op die manier kunnen we er over praten, kun jij betere keuzes maken, je plannen overbrengen naar de mensen die ze werkelijkheid moeten gaan maken en uiteindelijk het resultaat bereiken dat bij jou past.

 • Leopold van de Ven

  Ontwerper in Gemonde

  Nog geen reviews

  Specifiek meubelontwerp. Beheer en zorg voor monument en landgoed.

 • Oetelaar Engineering

  Ontwerper in Gemonde

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  -

  Laatste review:

  Heel prettig, vakkundig en behulpzaam. Mark heeft mijn idee over een te bouwen huis perfect op papier neergezet.
 • Serge Coumans Architecterie

  Ontwerper in Gemonde

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  De Architecterie Eindhoven houdt zich bezig met o.a. verbouw en vernieuwbouw, renovatie en herbestemming (transformatie) van historische woonhuizen, bedrijfsgebouwen, kerken en (rijks)monumenten. Mijn specialisme omvat onder meer: - (schets)ontwerp; - bouwtechnisch tekenwerk; - aanvraag omgevingsvergunning; - bouwbegeleiding. Mijn ontwerpen zijn helder (eenduidig), functioneel en realistisch. Ik ben erg geïnteresseerd in het behoud van de authentieke waarden en zoek via originele en oorspronkelijke ideeën aansluiting met de nieuw tijd. In mijn aanpak streef ik een integrale en transparante strategie na en werk ik vanuit de dialoog met de opdrachtgever stapsgewijs naar een passende oplossing. Daarbij kijk ik naar de bestaande (cultuurhistorische) context, de ruimtebehoefte (persoonlijke wensen), het budget en hecht ik waarde aan duurzaamheid en het milieu. Mocht u voornemens zijn om te gaan bouwen of te verbouwen, neem dan eens contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, om te bezien of ik iets voor u zou kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Serge Coumans, architect Wie? De Architecterie!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Serge heeft ons geholpen in de renovatie van ons huis, waarbij we een later toegevoegde aanbouw terug wilden brengen in de klassieke stijl van het huis. Ontzettend blij en tevreden over zijn hulp. Zowel in meedenken over de details in het eindresultaat als ondersteuning in het proces. Betrouwbaar, snel en helder.
 • Jesse van de Sande Interieurs

  Ontwerper in Gemonde

  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews

  Jesse van de Sande interieur & inrichting staat garant voor kwaliteit, maatwerk en vertrouwen. Wij maken van ieder idee werkelijkheid. U kunt bij ons terecht met uw eigen idee, of wij kunnen u van suggesties voorzien en deze uitwerken. Graag laten wij onze professionele mening los en komen we samen tot een prachtig eindresultaat. Onze expertise leent zich voor zowel de woninginrichting, winkel & kantoorinrichting, alsook complete bedrijfspand inrichtingen. Wij denken graag met u mee, en maken graag voor u zowel 2D als 3D visualisaties om een perfect beeld te krijgen alvorens we de opdracht starten. Wij zijn een betrouwbare partner, waarbij contact met de klant hoog in het vaandel staat. ----------------- Wat kunt u van ons verwachten? – Een eerlijke mening, om tot het perfecte ontwerp te komen – Een realistische 3D visualisatie van uw nieuwe meubel of interieur. Zo weet u wat u krijgt voordat we eraan begonnen zijn! – Een uniek meubel, gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. – Een eindresultaat waarvan wij minstens nét zo onder de indruk zullen zijn als u bent!

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Jesse heeft bij mij helemaal naar wens een kastenwand gemaakt in de slaapkamer. Het eindresultaat is helemaal zoals ik gehoopt had. Hij komt afspraken na, ze werken netjes en lossen probleempjes meteen op.
 • Jean Paul Jennen

  Ontwerper in Gemonde

  Nog geen reviews

  Hallo, ik ben JeanPaul Jennen. In 2012 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen met voornamelijk het maken van decors. Tegenwoordig is dit uitgebreid met het maken van meubels en interieurbouw, die ik kan maken ik mijn eigen houtwerkplaats in 's-Hertogenbosch. Ik kan werken naar een ontwerp van de opdrachtgever, maar denk ook graag met u mee. Met opleidingen afgerond in interieur vormgeving en de kunstacademie heb ik altijd een creatieve kijk.

Populaire lokale ontwerpers in Gemonde

Andere vakmensen in Gemonde

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur