Vind ontwerpers in De Glind

Op zoek naar ontwerpers in De Glind? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in De Glind

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Ontwerper in De Glind

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Wij hebben Mark ingeschakeld om te berekenen hoe de dakconstructie aangepast moet worden om het spantbeen te kunnen verwijderen. Communicatie ging snel en ook de berekening was snel binnen. Na telefonische toelichting was alles duidelijk voor mij en kon ik de uitvoerende partij inlichten.
 • Designia Soest
  Designia Soest
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Ontwerper in De Glind

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Perfect resultaat voor de beste prijs! Wij hebben Designia de bouwtekening voor een uitbouw aan onze woning laten maken en Designia heeft de aanvraag bij de gemeente ingediend namens mij. Resultaat: een week later een positief besluit van de gemeente! Communicatie met Tayfur is snel en helder verlopen. Met de aanwezige informatie heeft Designia Soest binnen 2 weken de benodigde tekeningen voor mijn uitbouw gemaakt en heeft de aanvraag ingediend bij de gemeente Utrecht. Dat de aanvraag zo snel ook is goedgekeurd was een verrassing. (de bezwarentermijn gaat nog wel in, maar van de gemeente mogen we op eigen risico wel starten met de verbouwing). Dit betekent dat we veel sneller dan verwacht kunnen beginnen. Top service, goede communicatie en in vergelijking met alle andere aanbieders de beste prijs!
 • TNA bouwkundig tekenaar
  TNA bouwkundig tekenaar
  Beoordeling: 4 van 54515 reviews
  Ontwerper in De Glind

  Als TNA Bouw voeren wij diverse werkzaamheden uit. Wij leveren tekeningen voor uw woning en kunnen u ook helpen met de vergunningsaanvraag. Ook doen wij badkamer, toilet, keuken renovaties in uw woning. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  contact verliep snel en vriendelijk. tekening in één keer goed gekeurd. Prijs was ook schappelijk
 • HEENCK bouwkundige vormgeving
  HEENCK bouwkundige vormgeving
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Ontwerper in De Glind

  Heeft u bouwplannen voor een bestaande woning of op een kavel? Wij denken graag met u mee. Profiteer van onze kennis en creatieve inzichten! Wij beluisteren uw wensen en voegen dat samen in een uniek ontwerp en een realistisch uitvoerbaar bouwplan. Een doordacht plan, zodat u kunt bouwen zonder zorgen! Bouwen zonder zorgen? Dat kan! Door eerst uw wensen goed in beeld te brengen. De meerwaarde voor u als opdrachtgever -want daar gaat het uiteindelijk om- is de mogelijkheid om ons in te zetten voor ontwerp en begeleiding. Wij staan al in een vroeg stadium naast u in een adviserende rol! Vanaf de eerste plannen tot en met de oplevering één contactpersoon die alle disciplines in ontwerp en uitvoering beheerst en voor zijn rekening neemt. Ontwerpen is meer dan een mooi plaatje maken. Wij denken samen met u na over de inpassing in de omgeving en het buitenleven, praktische indeling die past bij de gebruikers, toepassen van materialen en kleuren die mede de bouwstijl bepalen. Daarna werken wij het ontwerp technisch verder uit, zodat alle bouwkundige en installatietechnische aspecten duidelijk zijn. Bouwen is meer dan vakwerk maken. Wij weten als geen ander hoe het bouwproces in de praktijk verloopt. Wij zorgen dat alle werkzaamheden gecoördineerd zijn. De juiste vakman op de juiste plaats. Heeft u uw oog laten vallen op de aankoop van een woning? Vraag ons dan mee voor een vakkundige blik op uw potentiële droomplek. Hiermee voorkomt u teleurstelling achteraf door onvoorziene kosten en gebreken.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Een architect die met je meedenkt, met initiatieven komt en goede argumenten aandraagt bij afwegingen op design vs functionaliteit. Pieter is daarnaast enthousiast en daardoor leuk om mee te werken. Kan hem van harte aanbevelen.
 • Building & Design by van den Berg
  Building & Design by van den Berg
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in De Glind

  Startende ondernemer met enkele jaren ervaring in de architectenbranche. Naast werkzaamheden voor bouwkundig tekenwerk, ook het visualiseren van gebouwen en ruimten in virtual reality.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Arjo, is een professioneel. Denkt graag mee en kwam met ideeën waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Is betrokken en de communicatie was altijd goed. Een echte aanrader!
 • Blendio
  Blendio
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Ontwerper in De Glind

  Design & build interieurinrichter voor het ontwerpen en bouwen van succesvolle werk- en leefomgevingen. Om een optimale werk- of leefomgeving te maken, biedt Blendio als Design & build interieurinrichter interieurplan (Design) en uitvoering (Build) samen aan. Dat brengt veel voordelen met zich mee. Een vaste aanspreekpunt, korte lijnen, snelle communicatie, kennis en inleving van de situatie en zo ook een snelle en heldere oplevering tegen korte doorlooptijden en ongeëvenaarde, scherpe tarieven.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Na een aantal offertes te hebben ontvangen voor mijn opdracht (ontwerp woning binnen+indeling zolder), heb ik na een warm contact gekozen voor Studio Vlijter. Eigenaar Michael Vlijter is uiterst professioneel en denkt graag (creatief) met je mee. Wat ik zeer waardeer is de wijze van corresponderen, hij is helder en zeer snel in zijn reacties! Dan maakt het ook niet uit of het nu savonds of in het weekend is. Michael reageert adequaat en helder! Maar het belangrijkste was natuurlijk het ontwerp. En deze is werkelijk geweldig geworden! Het feit dat Studio Vlijter een full service aanbied, dus alles wat getekend is ook daadwerkelijk via Studio Vlijter is te realiseren maakt het alleen maar beter! Ik zal dan ook zeker zaken (zo niet alles!) afnemen via Studio Vlijter. Absolute aanrader! Zeer tevreden.
 • Studio BTMA

  Nog geen reviews

  Ontwerper in De Glind

  Studio btma. Een creatief en duurzaam tuinontwerp, advies over beplanting, tegels en tuinafscheiding tot en met het compleet ontzorgen. Je hebt aan mij een creatieve tuinstylist die je helpt bij elke stap naar jouw eigen groene paradijs. Met de hand schets ik jouw exclusieve tuin- en/of beplantingsontwerp. In dit ontwerp komt jouw beplantingsplan met foto’s en onderhoudstips tot leven. Zodat je het ontwerp zelf kunt uitvoeren. Is een ontwerp niet nodig maar wil je graag advies of hulp bij het beplanten (van een deel) van je tuin? Dat kan ook! Ik werk graag met combinaties van vaste planten, grassen en bollen, rekening houdend met de grondsoort, zon/schaduw. Waar het kan gebruik ik planten die vlinders en bijen aantrekken. Doe je de uitvoering liever niet zelf? Ik doe de inkoop van zowel de tegels en tuinmaterialen als de planten en plant het voor je in de aarde. Eventueel met hulp van een hovenier als zwaar materieel nodig is.

 • Schoonderbeek Bouwkundig Adviesbureau
  Schoonderbeek Bouwkundig Adviesbureau
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Ontwerper in De Glind

  NIEUWBOUW , VERBOUW en RENOVATIE. 39 jaar ervaring en veelzijdig werkzaam in de Bouw en Interieurbouw. Ontwerp....2D tekenen....3D tekenen.....Advies.... Omgevingsvergunningen........Constructieberekeningen.....Herbesteming bestaande gebouw..........EPC berekeningen.... Bouwbegeleiding.... Bouwtoezicht ....Opleveren....Woningkeuring enz..enz. Overige: Opleidingen: HBO-bouwkunde, Bouwkundig opzichter. Erkend deskundige energielabel woningbouw. Nijkerk

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Constructie berekening is wat achterhaald. Veel onnodige palen in de fundering die niks te dragen krijgen. En nieuwe techniek als consolepaal om de huidige fundering te fundering kent meneer niet.
 • Ruitenbeek Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Ontwerper in De Glind

  Ik ben een timmerman die het leuk vindt om mooie eindproduct en af te leveren. Ook maak ik graag gebruik van verschillende materialen. Kwaliteit vindt ik erg belangrijk want alleen dan kan ik de garantie geven dat u er langdurig plezier van hebt.

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Werkt snel en netjes. Reageert ook tijdig op berichten. Tevreden met eindresultaat
 • LBC Lighting Business Consultancy
  LBC Lighting Business Consultancy
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Ontwerper in De Glind

  Met meer dan 10 jaar ervaring in project installaties, ben ik breed gespecialiseerd als het gaat om verlichting, domotica en alarm installaties. Deze ervaring zorgt ervoor dat U een degelijke installatie krijgt, waarbij kwaliteit niet alleen centraal staat, maar ook betrouwbaarheid van afspraken en netheid.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Rogier denkt altijd mee, komt met goede oplossingen, werkt netjes en komt afspraken perfect na. Voor onze klus was flexibel werken meedenken heel belangrijk, omdat veel tijdens het werk moest worden bepaald. De communicatie verliep prima, het was gewoon heel fijn werken met Rogier en zijn collega. We kunnen LBC van harte aanbevelen!

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in De Glind, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in De Glind

Andere vakmensen in De Glind

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur