Vind keukenmonteurs in De Glind

Op zoek naar keukenmonteurs in De Glind? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in De Glind

 • Vissers Keukenmontage
  Vissers Keukenmontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95327 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Ik ben een zelfstandige ondernemer en heb meer dan 30 jaar keukens geplaatst van vele merken. Ook Ikea keukens zijn mij niet vreemd. Ik ben inmiddels met pensioen en zet ik geen keukens meer, maar ik doe nog wel kleine werkzaamheden in keukens zoals het ombouwen van gas naar Inductie inclusief de meterkast aanpassen. Graniet of composiet slijpen + sparingen voor kookplaten groter slijpen. Het vervangen van de waterkraan voor een Quooker kraan inclusief het plaatsen en aansluiten van Quookers Apparatuur vervangen/plaatsen, kapotte scharnieren vervangen, Carrouselkasten repareren, enz. Voor dit soort werkzaamheden sta ik geheel tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, Frans. Vissers Keukenmontage Druten

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Vriendelijke man, keurig geholpen. We zijn dik tevreden.
 • Goudbouw
  Goudbouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Goudbouw is opgericht begin 2022 Veel ervaring op verschillende vlakken binnen de bouw Juist de uitdagende klussen die de meeste mensen uit de weg gaan, vind ik leuk om te doen U kunt bij ons terecht voor: Plaatsen van nieuwe keuken of renovatie aan uw bestaande keuken Nieuwbouw of renovatie van de badkamer Wij bouwen of renoveren ook veranda's of een schuur Maar we doen ook dakkapellen plaatsen en evt. kap constructie aanpassen Wij leveren kwaliteit komen de afspraken na en gaan voor een tevreden klant.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Fijne communicatie; Marko denkt goed mee over de klus en reageert snel en netjes. De klus zelf heeft hij ook perfect uitgevoerd! Wij zijn enorm tevreden en raden hem aan.
 • vomtechniek
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Vomtechniek Een bedrijf voor de mensen die net die extra vragen hebben of die kus waar de ander van zegt dat kunnen we niet.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Knap staaltje werk, beugel erg mooi gemonteerd. 5/5 sterren
 • techniek op maat
  techniek op maat
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Techniek op Maat heeft als werkgebied 25km rondom Lunteren en staat klaar voor al uw (Electro) technische wensen. Als voormalig Nuon en Eneco medewerker in de functie Senior Technicus heb ik in de afgelopen 20 jaar veelzijdige kennis op gedaan van verschillende systemen en technieken. Voor alle diensten die ik aanbied ben ik voor gediplomeerd. De werkzaamheden worden vaktechnische goed uitgevoerd en volledig volgens de gestelde regelgeving vanuit de overheid. Als opdrachtgever vind u kosten en baten belangrijk, daarom geef ik adviezen die technische goed bij uw wensen passen en voer de werkzaamheden uit zoals afgesproken. Mijn diploma`s en certificaten: *Diversie Communicatie technieken, zoals internet ,ethernet, cai, telefonie verbinden, smart Solutions. *Elektrotechniek *Centrale verwarmingssystemen *Loodgieter *Brandmeldsystemen *Gasdetectie systemen *Meet &regel techniek *PLC techniek *Waterkwaliteitsmetingen *Emissie metingen *Ultrasone *Clamp on metingen * CV keur theorie * VCA VOL Op mijn website kunt u mijn diploma's terug vinden. Met vriendelijke groet Dave van den Berg

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Dave heeft ons heel goed geholpen en onze ruimte goed gereed gemaakt voor de nieuwe keuken. Ook kregen we goed advies bij onverwachte dingen die je met een verbouwing tegenkomt. Dave is zeer aan te raden!
 • Stelec
  Stelec
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Voor een netjes uitgevoerde installatie volgens de hedendaagse veiligheidseisen kunt u bij mij terecht. Ik ben gespecialiseerd in: - elektrische installaties - inbraaksignaleringsystemen - leveren van maatwerk - opschonen van meterkasten - tuinverlichting en buitenstroompunten - internetaansluitingen - groepenkasten plaatsen Eigenschappen: - oplossingen bedenken - puntjes op de i - kwaliteit leveren - prettig en beleefd contact Ook een installatie kan er prachtig uitzien, geen gerommel en gepruts maar strak werk zoals het hoort. Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam in de elektra en elektronica. In mijn portfolio ziet u foto’s van mijn werkzaamheden voor eerdere opdrachtgevers. Mijn slogan: Waar de één het niet wil en de ander het niet kan, maak ik het verschil en ben ik uw man. Stephan Klerkx STELEC Leusden

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Zeer vriendelijk persoon!. Alles was netjes uitgevoerd. Denkt mee met oplossingen. Echt een aanrader.
 • Ingenieursbureau Grooten B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Rob's Klussenbus. Voor diverse renovatiewerkzaamheden aanbouw en reparaties. Aan uw woning, keuken, badkamer etc, lekkages en wat er al zo wat onderhoud van uw woning nodig is. Omdat wij een "dochter activiteit " zijn van Ingenieursbureau Grooten bv dijnzen wij niet terug voor ook de moeilijkere en grotere klussen.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Reageert snel, leuk in t contact. Heeft hard gewerkt, ondanks de tegenslag van de dikke muur, voor het maken van een gat voor de afzuiging van de wasemkap.
 • Steenbeek Meubels
  Steenbeek Meubels
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Keuken montage, 7 jaar ervaring. Vooral exclusieve keukens. Maar voor de kleinere draai ik mijn hand niet voor om. Kasten op maat hou ik me ook veel mee bezig. Schuine kap, hoekopstellingen niks is mij te gek. Stuur vooral een berichtje bij intresse.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Super snel en goed opgelost, eerlijke prijzen!
 • Meibouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Leusden, dan kan Meibouw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Vriendelijk vakman, die keurig werk aflevert, alles in goed overleg en voor een realistische prijs. Zeker aan te raden.
 • Klusbedrijf Jos van der Aart
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Klusbedrijf Jos van der Aart is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Scherpenzeel en omgeving.Ik ben op zoek naar klusjes van maximaal 1 dag. Ik ben gespecialiseerd in plinten plaatsen of vervangen, Vloeren leggen, laminaat of PVC, meubels (de)monteren, kunst of voorwerpen aan muur ophangen, leidingen om leggen, water of elektriciteit en nog veel meer diensten die ik als Klusbedrijf voor je kan uitvoeren. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Prima en punctuele uitvoering van de klus door een vriendelijke en correcte vakman. De volgende klus staat al genoteerd!
 • Yakis
  Yakis
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Keukenmonteur in De Glind

  Ik sta garant voor klanttevredenheid en eerlijkheid. Ik ben altijd vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Yakis doet erg zijn best om de klant tevreden te stellen. Werktijden flexibel, ontzettend aardig.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in De Glind, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 383 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in De Glind

Andere vakmensen in De Glind

Vind vakmensen bij jou in de buurt