Vind stratenmakers in Maasland

Op zoek naar stratenmakers in Maasland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.3

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Maasland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 72 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Maasland

 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.4 van 54.4574 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Uiteindelijk niet uitgevoerd door eisen van de gemeente.
 • FurkanSimsek

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews

  Stratenmaker, werkgebied regio zuid-holland

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Super goede ervaring met Furkan. Hij kon dezelfde dag nog en heeft de klus voor een eerlijke prijs uitgevoerd. Wij gaan hem zeker nog vaker bellen!!
 • R. Rijsbergen Bestratingen

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Hele fijne deskundige mensen. Denken met je mee en geeft juiste adviezen. Zeker bereidt om een stapje extra te doen. Ik zou ze zeker aanraden. Hartelijk dank voor jullie mooie werk.
 • M. de Veld Bestratingen

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.3 van 54.35361 reviews

  Goedendag, Welkom op mijn Werkspotprofiel. Ik ben Marcel de Veld, een gediplomeerd en vakbekwaam stratenmaker. In 1988 ben ik als leerling stratenmaker in dienst gekomen bij Gemeente Werken Rotterdam, hier heb ik het vak geleerd van oudere stratenmakers en een leermeester. 1 dag in de week kregen we theorieles waar we leerden meten en uitzetten. De opleiding duurde vier jaar en in 1992 heb ik mijn diploma gehaald. Vanaf Februari 2008 ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als Zzp-er en heb ik mij aan verschillende Bestratings en Hoveniersbedrijven verhuurd.Ook heb ik eigen projecten en al mijn opdrachten pak ik met dezelfde gedrevenheid en passie aan. M. de Veld Bestratingen staat ook voor duidelijke afspraken en vakkundig afgeleverd werk.Vooraf kom ik altijd ter plekke een kijkje nemen en een praatje maken betreffende uw wensen, hierna kan ik u een nette prijs bieden. De opgegeven prijs die staat, dus geen extra kosten achteraf! Bij mij kunt u ook terecht voor: Plaatsen schutting/pergola. Plaatsen schuur. Grondwerk. Afvoer Grond en puin. Aanleg gazon Aanleg van elektra en tuinverlichting. Aanleg van vijvers en toebehoren. Het leveren van de benodigde bestratingsmaterialen, zand, beplanting, gras en schuttingen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook ben ik in te huren door Stratenmakers en Hoveniersbedrijven op bassis van werkaanname. Dus voor het ophogen, aanleggen van tuin, terras, oprit, bedrijfsbestrating en alle bovenstaande werkzaamheden kunt u mij altijd mailen of bellen. De offerte en/of afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend. Tot ziens en groet, Marcel de Veld

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Straatwerk perfect gelegd bij ons. Komt afspraken goed na. Na afloop ook alles keurig achter gelaten. Afval meegenomen etc. Zoek je een goeie betrouwbare stratenmaker: aanrader!
 • Zine Bestratingen

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews

  Tuinen aanleg en bestratingen

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snel en degelijk vakwerk. In het bezit van de juiste apparaten om het werk uit te voeren. In dit geval het ophogen en opnieuw bestraten van 25 m2 oprit op afschot zodat regenwater makkelijk kan weglopen.
 • Wouw infra support

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews

  vakman grond weg en waterbouw met diploma's met meer dan 20 jaar ervaring. kleine en grote projecten straatwerk, rioolwerk, grondwerk ,sloopwerk geen klus is te gek met veel plezier en inzet doe ik elke klus in overleg met opdrachtgever

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Michel heeft onze voortuin flink opgehoogd, bandpalissade gelegd en de tegels opnieuw gelegd. Hij werkt hard door. Vriendelijk en komt afspraken na. Goed werk geleverd. We zijn erg tevreden, de voortuin ziet er heel netjes uit. Bij de buurvrouw heeft hij ook de voortuin opgehoogd. Zij zijn ook erg tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer mijn achtertuin.
 • Lechna klus- & onderhoudsbedrijf

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Grondwerken, Straatmaker, Shovel, BobCat, Graafmachine, Sloop,

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Sebastian and his team good work. He also evaluated the tiles after a week and provided valuable comments. He is very helpful. He helped me in getting bands and sands from praxis
 • Hoveniersbedrijf M. Gerrits

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.4 van 54.4511 reviews

  Welkom op de pagina van M.Gerrits Hoveniers. M.Gerrits Hoveniers is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van tuinen. Voor zowel particuliere als bedrijfstuinen kunt u bij M.Gerrits Hoveniers terecht. Het bedrijf verzorgt complete aanlegplannen van ontwerp tot eindproduct, maar ook tuinonderhoud behoort tot de werkzaamheden en nog vele andere dingen. Het bedrijf werkt voornamelijk in de driehoek Hoek van Holland, Den Haag en Rotterdam. Ook voor onderhoud aan uw tuin bent u bij M.Gerrits Hoveniers aan het juiste adres. Onderhoud aan de tuin is heel belangrijk om er volop van te genieten. Er zijn meerdere mogelijkheden met tuinonderhoud. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor eenmalig onderhoud, hierbij wordt alles onder handen genomen, zoals onder andere: Bomen en struiken gesnoeid gras gemaaid onkruid verwijderd hagen geknipt M. Gerrits Hoveniers geeft 1 jaar garantie op het werk. Te denken aan verzakkingen van bestrating wat al binnen 1 jaar optreedt, is niet acceptabel. Mocht dit het geval zijn dan wordt dat uiteraard verholpen. Ook op beplanting wordt 1 jaar garantie gegeven, mochten (een aantal) planten het loodje leggen dan worden er nieuwe geleverd. Prinses Marijkelaan 5 3155 VG Maasland

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Meneer kwam op de eerste afspraak om de werkzaamheden bekijken en zou mij op korte termijn van een offerte voorzien. Tot op heden niets meer van hem gehoord en hij reageert ook niet meer op mijn berichtjes. Niet professioneel dus. Jammer van mijn kostbare tijd. Als je niet in staat bent om de werkzaamheden uit te voeren geef het eerlijk aan.
 • Hoveniersbedrijf R. Vellekoop

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.2 van 54.252 reviews

  Geachte Heer/Mevrouw, Ik ben Rick Vellekoop, gediplomeerd hovenier gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en openbare ruimten. Na een aantal jaren in loondienst bij hoveniersbedrijven, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan, besloot ik voor mezelf te beginnen. Ik kwam erachter dat elke tuin wel uniek is. Elke tuin heeft zijn eigen uitstraling, van antiek tot modern, strak tot natuurlijk, landelijk of stads. Dit fascineerde mij zo erg dat ik besloot om zelf de touwtjes in handen te nemen. Zo kan ik de wensen van de klant met mijn ervaring en kennis koppelen, met als resultaat een schitterende tuin. Niet alleen de aanleg van tuinen fascineert mij, ook het onderhoud aan tuinen van alle soorten en maten. Door het onderhoud ziet de tuin er zowel ’s zomers als ’s winters mooi uit. Ook bij het onderhoud van een tuin staat de wens van de klant op één. Bovendien verricht ik ook werkzaamheden op het gebied van beplantingsplannen op maat. Weet u geen raad met een stuk tuin waar de planten maar niet willen groeien? Ik kom gerust langs voor vrijblijvend tuin advies. Tenslotte ben ik ook gespecialiseerd in houtbouw, veranda's, beschoeiingen, buitenkeukens etc. Alle producten maak ik ter plekken bij de opdrachtgever op maat zoals u als klant dit maar wenst.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Heel tevreden, een hele fijne samenwerking.
 • Gebr. Poot-Labots

  Stratenmaker in Maasland

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Gebr. Poot-Labots is een loonbedrijf gevestigd in Vlaardingen dat zich met name richt op grondbewerking en groenonderhoud. Al ruim 20 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van grondbewerking, rioleringswerkzaamheden en groenvoorziening met het bijbehorende onderhoud. Wij hebben hierdoor een ruime klantenkring kunnen opbouwen bij diverse gemeentes en grotere bedrijven als BAM-rail en Structon. Hierdoor hebben wij onszelf goed kunnen doorontwikkelen om diversen soorten klussen en projecten tot een goed eind te brengen. onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: - bestrating werkzaamheden, van sierbestrating tot stelconplaten. - riolering werkzaamheden. - groenbestrijding. - groenaanleg. - tuin opruiming en ophoging. - beschoeiingen plaatsen. - diversen hekwerken plaatsen. - levering van grond, zand en grind. - graaf werkzaamheden met mini kubota tot mobiele graafmachine. - maai en snoei werkzaamheden - bomen rooien - klepelmaaien Dit zijn een paar omschrijvingen van onze werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren. Door onze ervaringen met diverse situaties en omstandigheden kunnen wij onze klanten adviseren en assisteren bij een klus. Klantgerichtheid en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij streven hier dan ook naar bij elke klus( hoe klein deze ook mocht zijn). voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. P.Labots

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Netjes gewerkt. Tevreden

Populaire lokale stratenmakers in Maasland

Andere vakmensen in Maasland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur