Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Maasland

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95158 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel blij met Jay! Snelle reactie, meedenken en het probleem opgelost welke een ander niet voor elkaar kreeg! Heeft ook meteen het raam afgesteld, helemaal top! Alleen maar lof voor Jay!
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7567 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Sluitwerk terrasdeur gerepareerd en deuren afgesteld, slot van voordeur gesmeerd. Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen!
 • Mutu Montage & Onderhoud
  Mutu Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  Ervaren zonwering monteur en kozijnen monteur die altyd voor de klanten klaar staat. Als er storingen zijn of iets anders staan wii 24/7 klaar om de problemen op te lossen. Met onze vakkundig kennis stellen wij onze klanten altyd tevreden. Kijk ook op marktplaats voor meer foto's en info.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Bedankt voor de snelle service op zondag!
 • Dpm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Maasland

  Voor al uw klussen in en om het huis kunt u terecht bij Dpm bouw en onderhoud. De werkzaamheden - Ramen en deuren plaatsen - Dakkapellen plaatsen - Wanden en plafonds -Dak werkzaamheden van pannendaken -aanbouw en opbouw -plaatsen van keukens -houtrot saneren

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Helemaal volgens afspraak. Kwaliteit afgeleverd. Zeker aanbevelen 😉
 • Maitimu Tech
  Maitimu Tech
  Beoordeling: 4.6 van 54.6569 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  werkgebied regio zuid holland relavante werkervaring: 1. Zonwering: Reparatie, plaatsen, afstellen, onderhoud. 2. Klusjesman : in en Rondom het huis. bv. lampen ophangen, gordijnrails, rolgordijnen enz. 3. dakveiligheid/dakdekker. 4. E & G monteur slimme meters Vop LS meters VP G meterkast VCA BHV Levensreddenhandelen Kleine blusmiddelen Zekerheid van kwaliteit door zekerheid Zoals er gelezen word ben ik van vele markten thuis durf ook zeker de vragen te stellen of ik bepaalde dingen kan, ik kan ook met 2 man sterk komen voor eventuele grotere klusjes. Vanwege de stijgende olieprijzen ben ik helaas genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen ik bereken dat aan de hand van de KM'S x 85 ct buiten de straal van 35 km. Door wintertijd weinig tot nauwlijks tijd voor reparaties vanwege de donker en hoge dieselprijzen

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel beschikbaar.
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  www.sobelservices Timmerman Den haag, deuren specialists

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Een deur vervangen en in een andere draairichting gezet. Alles netjes afgewerkt zeer tevreden
 • Van Haaren Installatietechniek B.V.
  Van Haaren Installatietechniek B.V.
  Beoordeling: 5 van 55550 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  Hallo, Mijn naam is Stefan en ik heb na 23 jaar gewerkt te hebben in de kozijnen sector besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen. Door mijn ruime ervaring met o.a. houten, aluminium, stalen en kunststof kozijnen ben ik gespecialiseerd in het repareren en beveiligen van alle soorten kozijnen. Bij elk probleem is er altijd een passende oplossing te vinden.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Goed geholpen, nog tips gekregen. En vooraf duidelijk in prijzen, geen verassingen achteraf.
 • MOR Merch
  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  Problemen zijn er om opgelost te worden. Ik werk graag hard en benut mijn creativiteit om tot het beste resultaat te komen. De klant heeft een visie en ik realiseer deze naar wens. Kwaliteit, vakkundigheid en creativiteit staan hoog in het vaandel!

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  De klus is goed verlopen . Het werk is goed gedaan en ben zeer tevreden. Echt een vakman en neemt de tijd voor zijn klus. Een volgende keer zal ik zeker weer voor hem kiezen . Dennis bedankt voor het mooie werk !!!!
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Jan komt zijn afspraken na en werkt netjes. Fijn.
 • S. den Brinker Betimmering
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Maasland

  hallo, ik kom uit `87 heb mijn school tot en met mbo afgemaakt en op mijn 16e gelijk volle bak aan het werk en na voor div werkgevers gewerkt te hebben ben ik sinds 2010 ben begonnen met het opzetten van mijn bedrijf ben begonnen met het timmeren van boten int. ext . een heel precies vak me bij gebracht door mijn vader maar door de grote vraag van klanten en collega om ook iets anders te doen is alles veranderd. er is heel veel op mijn pad gekomen van het saneren van asbest, dav&dta. het werk in de bouw of bij mensen thuis ik zie het als montage of demontage ik zou er niet tussen kunne kiezen ik hou van werk en vind het ook echt interessant. bijna alle soorten gereedschap zijn door mijn handen geweest om te timmeren of te slopen, iets te maken of te repareren ook kranen hoogwerkers shovels bobcats en heftrucks zijn mij ook allemaal bekent. ik ben geweest van op het dak tot onder de grond en van ziekenhuis tot tuinhuis in een fabriek of een klassiek herenhuis ik heb veel gezien en gedaan dak kappelen of dakramen verlaagde plafonds muren trappen keukens cvketels kozijnen enkel dubbel trippel glas teveel om op te noemen en de meters Electra en waterleiding of vloerverwarming en zonnepanelen zijn niet weg te denken. ik heb me in erg veel dingen verdiept en diverse diploma`s gehaald voor vaardigheden en om machines, voertuigen, en mensen te besturen met die kennis is veel werk uitgevoerd en dat is eigen gemaakt. door mijn jaren lange ervaring denk ik nooit in problemen maar altijd in oplossingen ik ga voor resultaat werk zorgvuldig en ga voor zekerheid

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Deze jongens doen hun werk goed en werken netjes. Ik ben tevreden, bedankt.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Maasland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 885 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Maasland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Maasland

Vind vakmensen bij jou in de buurt