Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Rozenburg

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555128 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prima vakman, netjes en aardig, heeft kennis van zaken. Communicatie verliep snel en goed. Jay heeft mijn raam gemaakt, er was een onderdeel nodig. Afspraak met andere klant kunnen verzetten, zodat hij het onderdeel kon halen en diezelfde dag nog kon monteren. Nog wat goede tips over onderhoud gekregen ook. Duidelijke afspraken rond de rekening, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7554 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  De buitendeur klemde en dat is tot volle tevredenheid verholpen. Ook is het slot vervangen. Tahir kwam in eerste instantie enkel voor opname en prijsopgave van de opdracht. De werkzaamheden zijn per direct uitgevoerd. Prima, dat scheelde weer een tweede afspraak maken.
 • Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55297 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom uw huis!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Goed werk verricht! Nieuwe deur van 1m laten plaatsen, zeer tevreden mee
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Jan is altijd erg duidelijk en behulpzaam. Hij zoekt alles goed uit en bespreekt met je de verschillende opties. Zijn collega's zijn overigens ook toppers.
 • Van Haaren Installatietechniek B.V.
  Van Haaren Installatietechniek B.V.
  Beoordeling: 5 van 55550 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Hallo, Mijn naam is Stefan en ik heb na 23 jaar gewerkt te hebben in de kozijnen sector besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen. Door mijn ruime ervaring met o.a. houten, aluminium, stalen en kunststof kozijnen ben ik gespecialiseerd in het repareren en beveiligen van alle soorten kozijnen. Bij elk probleem is er altijd een passende oplossing te vinden.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Goed geholpen, nog tips gekregen. En vooraf duidelijk in prijzen, geen verassingen achteraf.
 • Dpm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Voor al uw klussen in en om het huis kunt u terecht bij Dpm bouw en onderhoud. De werkzaamheden - Ramen en deuren plaatsen - Dakkapellen plaatsen - Wanden en plafonds -Dak werkzaamheden van pannendaken -aanbouw en opbouw -plaatsen van keukens -houtrot saneren

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Helemaal volgens afspraak. Kwaliteit afgeleverd. Zeker aanbevelen 😉
 • Mutu Montage & Onderhoud
  Mutu Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Ervaren zonwering monteur en kozijnen monteur die altyd voor de klanten klaar staat. Als er storingen zijn of iets anders staan wii 24/7 klaar om de problemen op te lossen. Met onze vakkundig kennis stellen wij onze klanten altyd tevreden. Kijk ook op marktplaats voor meer foto's en info.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, werkzaamheden goed verricht. Blij mee !
 • Pve
  Pve
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Beste mensen mijn naam is Patrick van eck Ik ben een Nederlander man Mijn bedrijf bestaat sinds 22-05-2020 Ik doe mijn werk met passie en liefde ik luister graag naar de klant om samen te kijken naar mooie en een prachtig eind resultaat dus heeft u een klus neem gerust contact op en later we samen kijken naar u project BOUWBEDRIJF P.V.E NIEUWEBOUW > VERBOUW > RENOVATIE > ONDERHOUD - We zitten gevestigd: Vlaardingen west - we zijn ook te vind op Facebook (PVE All-ROUND TIMMERMAN)

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Goed meegedacht, zorgvuldig werk, komt afspraken perfect na.
 • S. den Brinker Betimmering
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  hallo, ik kom uit `87 heb mijn school tot en met mbo afgemaakt en op mijn 16e gelijk volle bak aan het werk en na voor div werkgevers gewerkt te hebben ben ik sinds 2010 ben begonnen met het opzetten van mijn bedrijf ben begonnen met het timmeren van boten int. ext . een heel precies vak me bij gebracht door mijn vader maar door de grote vraag van klanten en collega om ook iets anders te doen is alles veranderd. er is heel veel op mijn pad gekomen van het saneren van asbest, dav&dta. het werk in de bouw of bij mensen thuis ik zie het als montage of demontage ik zou er niet tussen kunne kiezen ik hou van werk en vind het ook echt interessant. bijna alle soorten gereedschap zijn door mijn handen geweest om te timmeren of te slopen, iets te maken of te repareren ook kranen hoogwerkers shovels bobcats en heftrucks zijn mij ook allemaal bekent. ik ben geweest van op het dak tot onder de grond en van ziekenhuis tot tuinhuis in een fabriek of een klassiek herenhuis ik heb veel gezien en gedaan dak kappelen of dakramen verlaagde plafonds muren trappen keukens cvketels kozijnen enkel dubbel trippel glas teveel om op te noemen en de meters Electra en waterleiding of vloerverwarming en zonnepanelen zijn niet weg te denken. ik heb me in erg veel dingen verdiept en diverse diploma`s gehaald voor vaardigheden en om machines, voertuigen, en mensen te besturen met die kennis is veel werk uitgevoerd en dat is eigen gemaakt. door mijn jaren lange ervaring denk ik nooit in problemen maar altijd in oplossingen ik ga voor resultaat werk zorgvuldig en ga voor zekerheid

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Deze jongens doen hun werk goed en werken netjes. Ik ben tevreden, bedankt.
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Rozenburg

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Perfect gedaan en vriendelijke gast !

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Rozenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 776 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Rozenburg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rozenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt