Vind behangers in Maasland

Op zoek naar behangers in Maasland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Maasland

 • MKA Klusservice
  MKA Klusservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95152 reviews
  Behanger in Maasland

  Welkom bij MKA Klusservice. MKA Klusservice werkt klantgericht, staat voor kwaliteit en stelt een tevreden klant als hoogste doel. MKA klusservice is gespecialiseerd in wand en plafondafwerking en behangwerkzaamheden. Of het nu gaat om uw hele woning, een kamer of een enkele wand, bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens kunnen wij alle soorten glasweefsel of renovlies leveren en aanbrengen tegen scherpe prijzen, alles van uitstekende kwaliteit en met garantie. Leest u onze referenties en kijkt u eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden in en om uw woning, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super vaardige klusser. werkt snel en netjes
 • Behangersbedrijf Nieuwkoop & Van Leeuwen
  Behangersbedrijf Nieuwkoop & Van Leeuwen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5589 reviews
  Behanger in Maasland

  wij zijn een behangersbedrijf met 35 ervaring . kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en zorgen voor te vreden klanten

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vriendelijk, eerlijk, aardig en ontzettend proffessioneel een echte aanrader
 • Bouwbedrijf Memo
  Bouwbedrijf Memo
  Beoordeling: 4.7 van 54.75196 reviews
  Behanger in Maasland

  Beste heer/mevrouw, Mijn naam is Mehmed en ik ben sinds 36 jaar werkzaam als zelfstandig vakman in behang,stuc,schilder/sauzen. Wij werken samen met VOF MAK. Lees onze referenties en kijk eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Met vriendelijke groeten

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Vakmensen. 140m2 in ochtend vlakgeschuurd en mooi behangen. Werken met pa, ma en zoon. Directe communicatie, zeggen waar het op staat; top. Helemaal vanuit Den Haag naar Zeeland, maar netjes op afgesproken tijd aanwezig. Goed verlopen opdracht.
 • RAMMAR
  RAMMAR
  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews
  Behanger in Maasland

  ✅The best choice in the price-quality ratio.✅ I am committed to customer service and delivering excellent results. I offer a total package of services, including new construction, renovation, repair and maintenance. Whether you're a homeowner, business owner, or contractor, I'm here to help you achieve your building goals. I am happy to help you achieve the desired result. My Netherlands is not as good as I have to speak at the moment. I still need English for better communication.If you don't like that, we can discuss about everything texting in Dutch on WhatsApp or Werkspot Messages and I will do my best to provide you with the best service. Have fun! I provide more information about my work in private as Werkspot allow only a few photos.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ik had snel iemand nodig voor wat klusjes en er moest behangen worden. Super netjes en snel gedaan. Houd je continu op de hoogte van wat hij gaat doen en wanneer. Erg blij mee.
 • Elifbouw
  Elifbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Maasland

  Voor elke werkzaamheden in en rond u woning kwa onderhoudt

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heeft zeer goed werk gedaan alles zat er zeer strak uit heel goed opgeruimd en netjes alles afgewerkt
 • Aweco Glas- en deursloten
  Aweco Glas- en deursloten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Behanger in Maasland

  Ik heb al 37 jaar ervaring met behangwerk van Renovlies, patroon en posters behangen. Ik geef ook graag advies voor een zo mooi mogelijk resultaat. Het mooiste complement wat ik kan krijgen is, geef het door aan anderen!!!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behangen 25 m2. Wim is een vakman met "passie" voor zijn vak. Rustig aanwezig, werkt netjes en laat de werkplek opgeruimd achter. Communicatie over de opdracht verliep duidelijk en de klus kon op korte termijn uitgevoerd worden. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan Wim zeker aanbevelen !
 • Lorens Klusbedrijf
  Lorens Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Behanger in Maasland

  Lorens Klusbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Behanger klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Vloer verwijderen, Behangen kamer, Behang verwijderen, Stucwerk buiten, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Lorens Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Lorens klus bedrijf kwam snel langs, hield zich aan alle afspraken en heeft de klus snel en mooi geklaard. Niet twijfelen om ze in te schakelen. Echt een aanrader.
 • Willemsen Behang- & Schilderwerken
  Willemsen Behang- & Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Behanger in Maasland

  Je bent op mijn profiel! Welkom! Ik heb interesse getoond in jouw opdracht? Lees dan eerst even mijn bericht in de inbox op werkspot voordat je verdergaat en mij selecteert... Ik wil jou graag helpen met de behang- en schilderwerkzaamheden in en rondom de woning! Met name schilderen, binnen en buiten, doe ik graag...dus kom maar op! Glasweefselbehang en renovlies (met of zonder sauswerk) valt ook onder de behangwerkzaamheden. Wederzijds vertrouwen vind ik belangrijk voor een goede werkrelatie. Mijn prijzen vallen niet binnen de duurste maar ook niet de goedkoopste categorie. Hartelijke groet, Oliver

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Oliver heeft bij ons twee toiletten en twee muren behangen en het ziet er supernetjes uit. Erg tevreden met het resultaat!
 • MR van Wijk Onderhoud
  MR van Wijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.2 van 54.2532 reviews
  Behanger in Maasland

  Welkom, Van Wijk Onderhoud is een jong en bloeiend bedrijf dat zich vooral richt op de particuliere klant maar ook op de zakelijke markt. Met een vast team aan schilders en stukadoors met ruime ervaring (20jaar) zijn we goed op elkaar ingewerkt en weten we elke klus met perfectie af te ronden. Ook krijgt u minimaal 3 jaar garantie op door ons uitgevoerd binnen en buitenschilderwerk. Naast schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in behang werkzaamheden, timmerwerk, houtrot bewerking, loodgieterswerk, Electra etc. Dus mocht u eerst het een en ander willen aanpassen voordat er geschilderd kan worden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant. Met vriendelijke groet, M.R. van Wijk

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Zeer tevreden over zijn werk Goed werk afgeleverd en altijd behulpzaam
 • Onderhouds- en schildersbedrijf Van der Wijden
  Onderhouds- en schildersbedrijf Van der Wijden
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Behanger in Maasland

  Ons familie bedrijf in Pijnacker staat borg voor kwaliteit en een betaalbare prijs.  We werken op basis van : -totaalprijs via een overzichtelijke offerte, -vaststaand laag uurloon, -uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden, -gratis kleur- of werkadvies, -snelle uitvoering van de werkzaamheden, -gebruik hoogwaardig  materiaal. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing! Voor meer informatie, portfolio en reviews : - Facebook ; schildersbedrijf van der wijden - www.schildersbedrijfvdwijden.nl

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  gemotiveerde jongens, goed werk geleverd!

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Maasland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 177 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Maasland

Andere vakmensen in Maasland

Vind vakmensen bij jou in de buurt