Vind Interieur ontwerpers in Maasland

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Maasland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Maasland

 • M. van der Knaap Interieur
  M. van der Knaap Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Maasland

  Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn profiel. Ik kan jou helpen met jouw nieuwbouw of bestaande woning. Samen kijken we wat er het beste bij jouw wensen past. Hierna werk ik alles uit waarbij je onder andere 3D beelden aangeleverd krijgt van hoe jouw woning er komt te zien. Twijfel je nog? neem gerust contact op. Creatieve groet, Michelle van der Knaap

 • OHHO Interieur Design
  OHHO Interieur Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Maasland

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Zoetermeer, dan kan OHHO Interieur Design je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Perfect work,highly recommended
 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Maasland

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
 • Bouwbedrijf Van Staalduinen
  Bouwbedrijf Van Staalduinen
  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews
  Interieur ontwerper in Maasland

  Wij zijn een erkend leerbedrijf en doen alle voorkomende werkzaamheden in de bouw. van een simpele plakplint tot complete huizen aan toe. Wij werken samen met erkende bedrijven waardoor u altijd verzekerd bent van vakwerk met bijbehorende garantie. Neem altijd gerust contact op voor een geheel vrijblijvend goed gesprek over uw wensen en wat wij daarin voor u kunnen betekenen

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Zeer goed uitgevoerde werken tegen een goede prijs. Zeker aan te bevelen. Naast het verstevigen van houten balk constructie heeft Bouwbedrijf Van Staalduinen ook nieuwe binnenmuren geplaatst, binnendeuren en dak verstevigs. Alles goed afgewerkt tegen een goede prijs. Rene denkt ook mee naar goede en praktische oplossingen waardoor het echt goed samenwerken is.
 • Wide Projects
  Wide Projects

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Maasland

  Ik ben een beginnend aannemer die de afgelopen 3 jaar ervaring heeft opgedaan met verschillende renovatie werkzaamheden. Denk hierbij aan dakkapellen, aanbouwen en kozijn plaatsen als grote projecten. Ik heb ook ervaring met slopen, plafond verlagen, wanden plaatsen, enzovoort. Ik geniet van mijn werk en wil mij graag verder ontwikkelen.

 • ZN Bouw
  ZN Bouw
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Interieur ontwerper in Maasland

  UW DROOM = ONS DOEL ZN Bouw is een gedreven aannemer die denkt in mogelijkheden voor de realisatie van uw droom. Wij denken mee met uw budget om zo mogelijk elke droom in vervulling te brengen. Wij, van ZN Bouw, hebben duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zo werken wij met duurzame materialen en werken wij door totdat u 100% tevreden bent met het eindresultaat! Bij ons maken wij tijd voor het realiseren van uw droom!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  mijn vrouw is over 4 weken uitgerekend van onze eerste kleine, ze zouden er rekening mee houden maar na 5 weken zijn we nu zelf nog bezig omdat hij op de tegels na klaar zou zijn. Shane vertelde niet geen Ikea te plaatsen. maar toen we dat hoorde zeiden wij: hang alleen de kasten op deurtjes enzo doen wij wel. - week een slopen, muur zetten prima - week twee elektromonteur 1 dag en 3 dagen Een stuckadoor perfect - week 3,4,5 keuken door 2 man. - week 3,4,5 tvwand en twee stopcontacten in de slaapkamer door Marcel (verkeerd geplaatst). - kant en klare tv wand panelen gehaverd terwijl hij wist dat ze duur waren - komt afspraken niet na. - laat dingen weg (en zegt tegen personeel; komen ze toch niet achter - doet beloftes die hij niet waarmaak - is niet voorzichtig met andermans spullen. - er werd steeds gezegd ik let op alle spullen ik heb alleen de sleutel maar er verdwenen naast een tas verf, kwasten enz steeds meer gereedschap waar ze erg laconiek en lacherig op reageren.
 • Kalaglobal

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Maasland

  TOT U DIENST ( BOUW SECTOR.) Allround. verbouwing renovatie & onderhoud sloop oplevering schoonmaak achter tuin timmer werkzaamheden ( AGRARISCHE SECTOR.) Allround glastuinbouw bloemengaas hijsspanten Co2 of Druppelslangen uiteraard staan wij ook open voor nieuwe uitdagingen.

 • Hkm solutions

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Maasland

  We zijn van alle markten thuis. Multi functionele werkzaamheden

 • Fundeon Vastgoed Beheer
  Fundeon Vastgoed Beheer

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Maasland

  Fundeon Vastgoed Beheer bestaat sinds 2013 en is gespecialiseerd in het opstellen van bouwkundige rapporten voor de aan- of verkoop van woningen, het maken van meerjarenonderhousplannen voor VvE en het maken van bouwkundige tekeningen voor dakkapelen, uitbouwen of verbouwingen. Tevens kunnen wij het gehele verbouwtraject voor u regelen en begeleiden.

 • KS Interieur
  KS Interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Maasland

  KS Interieur staat voor een vernieuwend interieur bedrijf. Ik bied interieuradviezen aan. Hier onder vallen 3D of 2D ontwerpen van jou inrichting voor een woonhuis of andere ruimte. Een styling advies, of afstyling bij jou op locatie. Ook kun je een kleur en materiaal advies verwachten, met een complete presentatie. Ik pas de wens van de kant toe in mijn ontwerp, maar geef er nog net die extra draai aan. Ik vind het belangrijk dat een klant zich in zijn of haar huis thuis voelt, en niet het idee krijgt in een showroom te wonen. Het huis moet de verhalen kunnen vertellen van de mensen die er wonen.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Maasland, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Maasland

Andere vakmensen in Maasland

Vind vakmensen bij jou in de buurt