Vind hoveniers in Stoutenburg

Op zoek naar hoveniers in Stoutenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Stoutenburg

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95787 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ontzettend goed geholpen door Serkan. Hele vriendelijke man en snel en goed werk verricht ! Kan hem bij iedereen aanbevelen, bedankt !
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35196 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Roel is naar onze mening geen echte hovenier. Het is een aardige man maar is een rauwdouwer, die veel te veel geld vraagt voor de gedane werkzaamheden. De heg is niet mooi vlak gesnoeid aan de bovenkant en hij laat alles slordig achter. Mijn man heeft meegeholpen en z'n apparatuur gerepareerd, we hebben veel te veel betaald, we voelen ons beetgenomen.
 • vd Born tuinaanleg
  vd Born tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Een hoveniers bedrijf die van alle markten thuis is

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Prima. Nog in de voorbereidingsfase.
 • Groenhart Dienstverlening
  Groenhart Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9578 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Non actief

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heeft verwachting overtroffen en is zeer klantvriendelijk. Een team die alle lof van ons krijgt.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45163 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Keurig werk geleverd en alles volgens wens en afspraak.
 • Veenroos
  Veenroos
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Veenroos Tuinonderhoud nodig? Veenroos zet een optimaal resultaat neer! Ons hoveniersbedrijf Veenroos, uit Amersfoort, maakt voor u een mooie tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van tuinadvies, het ontwerpen van tuinen en uiteraard ook in tuinonderhoud. Ons bedrijf staat bekend om zijn creativiteit, kwaliteit en vakmanschap wat betreft tuinonderhoud. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met al u vragen over tuinonderhoud. Wanneer u een tuin door ons laat aanleggen begint het voor u. Tuinonderhoud is erg belangrijk, daarom maken wij een goed onderhoudsplan. Wij adviseren u op het gebied van tuinonderhoud. Ook voeren wij zelf het tuinonderhoud uit. Dit mag een mooie tuin natuurlijk nooit ontbreken. Er zijn vele mogelijkheden waar wij over adviseren. Ook helpen wij bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van tuinonderhoud.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De klus is snel en vakkundig uitgevoerd en alles is netjes achtergelaten. Prima vakman!
 • Leermans Tuiniert
  Leermans Tuiniert
  Beoordeling: 3.7 van 53.7510 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Leermans tuiniert voor alle klussen rondom uw huis! Gespecialiseerd in het maken van: - [ ] Renovatie tuinen! - [ ] Schutting/poorten. - [ ] Verwijderen van bomen. - [ ] Tuinhuizen. - [ ] (Houten) overkapping. - [ ] Blokhut. - [ ] Belichting. - [ ] Camera installatie. - [ ] Vijvers. - [ ] Bestrating. - [ ] Sloop werkzaamheden.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Enthousiaste jongens, die vlot aan de slag gaan en zetten de extra stap om te zorgen dat de klus goed komt.
 • Progressio Kluswerken
  Progressio Kluswerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Progressio Kluswerken is je ideale partner voor uiteenlopende sloopwerkzaamheden, zoals: het demonteren/slopen van tuinhuisjes, muren, vloeren, openhaarden, serres, etc. Daarnaast dragen wij zorg voor een nette en adequate afvoer van uw puin, tegels, bouwmateriaal, tuinafval en oude meubels/huisraad, etc. Progressio Kluswerken is een relatief jong bedrijf, maar met veel ervaring op bovengenoemde terreinen. Aangezien wij ons willen profileren in de markt via Werkspot, hanteren wij zeer gunstige, lage tarieven. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Met vriendelijke groet, Progessio Kluswerken

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Erg fijne klussers. Netjes gewerkt en flexibel!
 • Aka Bestratingen
  Aka Bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Aka bestratingen Voor alle straatwerk in en rondom uw huis & tuin Ik lever ook het materiaal. Ik werk samen met een timmerman en hovenier dus van alles is mogelijk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Terras ligt er mooi bij. Zeer tevreden. Aanrader.
 • Midland Elektrotechniek
  Midland Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Hovenier in Stoutenburg

  Midland elektrotechniek. Midland Elektrotechniek is gespecialiseerd in het aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties, data etc.Een goed aangelegde, elektrotechnische installatie is maatwerk. Midland elektrotechniek staat altijd voor u klaar met goed advies. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische installatie voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget Annuleringskosten: 20,-

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Goed en snel. Alles werkt weer top!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Stoutenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 927 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Stoutenburg

Andere vakmensen in Stoutenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt