Vind hoveniers in Mijnsheerenland

Op zoek naar hoveniers in Mijnsheerenland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Mijnsheerenland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 379 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Mijnsheerenland

 • Krasi 60

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 4.6 van 54.65328 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Geweldige man . Komt op tijd en maakt de klus af binnen korte tijd . Alles netjes opgeruimd tot het laatste blaadje aan toe . Was een fooi waard .
 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 4.4 van 54.4574 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Uiteindelijk niet uitgevoerd door eisen van de gemeente.
 • M. de Veld Bestratingen

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 4.3 van 54.35360 reviews

  Goedendag, Welkom op mijn Werkspotprofiel. Ik ben Marcel de Veld, een gediplomeerd en vakbekwaam stratenmaker. In 1988 ben ik als leerling stratenmaker in dienst gekomen bij Gemeente Werken Rotterdam, hier heb ik het vak geleerd van oudere stratenmakers en een leermeester. 1 dag in de week kregen we theorieles waar we leerden meten en uitzetten. De opleiding duurde vier jaar en in 1992 heb ik mijn diploma gehaald. Vanaf Februari 2008 ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als Zzp-er en heb ik mij aan verschillende Bestratings en Hoveniersbedrijven verhuurd.Ook heb ik eigen projecten en al mijn opdrachten pak ik met dezelfde gedrevenheid en passie aan. M. de Veld Bestratingen staat ook voor duidelijke afspraken en vakkundig afgeleverd werk.Vooraf kom ik altijd ter plekke een kijkje nemen en een praatje maken betreffende uw wensen, hierna kan ik u een nette prijs bieden. De opgegeven prijs die staat, dus geen extra kosten achteraf! Bij mij kunt u ook terecht voor: Plaatsen schutting/pergola. Plaatsen schuur. Grondwerk. Afvoer Grond en puin. Aanleg gazon Aanleg van elektra en tuinverlichting. Aanleg van vijvers en toebehoren. Het leveren van de benodigde bestratingsmaterialen, zand, beplanting, gras en schuttingen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook ben ik in te huren door Stratenmakers en Hoveniersbedrijven op bassis van werkaanname. Dus voor het ophogen, aanleggen van tuin, terras, oprit, bedrijfsbestrating en alle bovenstaande werkzaamheden kunt u mij altijd mailen of bellen. De offerte en/of afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend. Tot ziens en groet, Marcel de Veld

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Marcel en zijn team hebben voortreffelijk werk geleverd. De communicatie was snel en betrouwbaar en het eindresultaat is geweldig. Ik raad iedereen aan om bij Marcel zijn bestrating uit te laten voeren. Top kerel!
 • Ben Schaap Groenprojecten

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews

  Ben Schaap Groenprojecten is een jonge onderneming, recent begonnen door Ben Schaap, een gemotiveerde jongeman van 25 jaar met een hart voor groen. Gevestigd in Rhoon en werkzaam in omstreken. Aantal jaar geleden diploma vakbekwaam Hovenier gehaald, MBO niveau 3. Ik sta u graag te hulp met uw tuinonderhoud. gegarandeerd resultaat en blije gezichten.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Prima gozer. Communicatie is netjes en beleeft. Levert prima werk voor een marktconforme prijs. Zeer blij mee. Ga hem zeker nog een keer inhuren.
 • Roomer Tuin Service

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Particulieren Tuin onderhoud kost u veel tijd en is arbeidsintensief, zeker als u een leeftijd bereikt wanneer alles niet meer zo makkelijk gaat. Rich Tuin Service biedt u aan om de snoei en maai werkzaamheden over te nemen! Snoeien. Het terug in vorm brengen van hagen en struiken doen wij met gemak tot 3.5 meter hoog. Dit doen wij doorgaans vaak in het voor en najaar! Houdt daarom vooral onze voor en najaar's actie in de gaten! Maaien Ook de maaiwerkzaamheden kunnen wij van u overnemen, de kosten hiervoor zijn maatwerk afhankelijk van de grote van uw gazon. Onkruidbeheersing Een opgeruimde tuin is een lust voor het oog. Onkruidbeheersing kunnen wij doen met "de hand", schoffelwerk of middels verdelgingsmiddelen voor een langdurige oplossing. Dit laatste is maatwerk i.v.m. aanwezigheid van andere planten.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Prima werk geleeverde.
 • IJzergroene Projecten

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  IJzergroene Projecten is een jonge en enthousiast onderneming, voortgekomen uit liefde voor het werken in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en snoeien van bomen op lastige locaties. Doordat wij met behulp van klimtechnieken de boom kappen, hebben wij weinig werkruimte nodig en blijft schade tot een minimum beperkt. Door het gebruik van een compacte benzine versnipperaar kunnen wij de takken zelfs gemakkelijk door het huis vervoeren in de vorm van snippers, mocht u geen achterom hebben. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Daarnaast verwijderen wij tevens struiken en heggen. Op basis van uw wensen kunnen we het vrijgekomen stamhout en de houtsnippers afvoeren en/of achterlaten. Daarnaast kunnen wij, afhankelijk van het formaat, de stronk uitgraven of uit (laten) frezen. Ten slotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het plaatsen van schuttingen en vele andere hovenierswerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Han heeft passie voor zijn werk en voert de klus vakkundig uit. Hij kapte onze boom die tussen 2 schuren in stond. Ook heeft hij de grote stronk weg gevreesd. Han heeft dit vlekkeloos gedaan en alles netjes achtergelaten. Top!
 • Groene Uitdagingen

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Groene Uitdagingen is een jong en enthousiast hoveniers & klusbedrijf, die zijn werk serieus neemt, zijn afspraken nakomt en die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien, onderhouden en verwijderen van heggen en struiken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het plaatsen, reparatie of onderhoud van een schutting, hek, pergola of tuinhuis. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken, voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Tenslotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het monteren of repareren van meubels, algemene montagewerkzaamheden en nog vele andere hoveniers- en klusbedrijfwerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden! De voordelen voor u om in zee te gaan met Groene Uitdagingen: Deskundig advies; Betaling achteraf; Professionele werkwijze; Eén aanspreekpunt en één uitvoerder voor al uw klussen. Wij helpen u graag met uw (Groene) Uitdaging!

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Joep reageerde direct op mijn oproep. De forse heg is snel en keurig gesnoeid.
 • Notenboom sloop en grondwerken

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews

  Voor al uw sloopwerken grondwerken en bestratingen bent u bij ons aan het juiste adres

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer plezierig en heel snel en goed werk geleverd
 • Albrandswaard Infra

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 4.4 van 54.4533 reviews

  Wij zijn een aannemingsbedrijf werkzaam in de GWW-sector.Onze grote kracht is onze inzet, overleg en het snel kunnen schakelen in allerlei disciplines.Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit grondverzet,bestrating,riolering,sloop en hovenierswerkzaamheden.Voor grote en/of kleine projecten kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  goed werk geleverd door Theo en zijn zonen.
 • Hoveniersbedrijf Moerkens

  Hovenier in Mijnsheerenland

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hoveniersbedrijf Moerkens Aanleg & Onderhoud tuinen, eenmalig en periodiek. Voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Team Moerkens stelt zich voor... Jasper: ‘Al 28 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in het groen en grijs bij hoveniers- en grondverzetbedrijven. Van meewerkend hovenier tot Voorman hovenier / Uitvoerder bij reguliere bedrijven. Als begeleider en manager in de sociale sector’. Angela: ‘Ik regel alles wat betreft de communicatie en administratie. Van klant- en leverancier contacten, calculatie en offertes tot de boekhouding. Van website tot social media’. In 2014 ons eigen bedrijf opgericht In uw tuin staat een vakbekwaam hovenier met veel kennis en ervaring. Luistert, adviseert en werkt professioneel. Vooraf een vrijblijvende offerte, ontwerp en/of beplantingsplan. Alle benodigde materialen kunnen geregeld worden. Uw tuin wordt gerealiseerd. Hoveniersbedrijf Moerkens U krijgt harde werkers, betrouwbaar en duidelijk. Zowel het werkproces als het resultaat moeten prima in orde zijn. Er is aandacht voor uw wensen en er wordt actief meegedacht over mogelijkheden en materialen. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud. ✅ Kwaliteit & Vakmanschap ✅ Kennis & Ervaring ✅ Advies op maat & Maatwerk ✅ Overleg & Overeenstemming ‘We maken gebruik van eigen gereedschappen en hebben onze eigen leveranciers. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden’? ‘Een greep uit ons werkgebied; Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Hoekse Waard, Spijkenisse, Breda, Wassenaar. Informeer gerust’!

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Tuin was een wildernis. E ris hard gewerkt om het weer toonbaar te maken. Alles werd keurig opgeruimd en afgevoerd. Een aanrader dit Hoveniersbedrijf. Ze hebben er in ieder geval een tevreden klant bij.

Populaire lokale hoveniers in Mijnsheerenland

Andere vakmensen in Mijnsheerenland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur