Vind Installatiebedrijven in Mijnsheerenland

Op zoek naar Installatiebedrijven in Mijnsheerenland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Mijnsheerenland

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Geweldig , weet waar hij over praat, houdt zich aan de afspraak en werkt netjes.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85316 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed & snel
 • MZ Loodgieter
  MZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  Beste loodgietersdiensten met betaalbare prijzen Waarom kiezen voor De loodgieter 247? Er is altijd een geschikte oplossing 100% Klanttevredenheid Klantgerichte en zeer goede service 24 uur per dag hulp bij dringende problemen Deskundigen met jarenlange ervaring Onze diensten Daklekkage Afvoer ontstopping Lekdetectie Vochtmeting Leiding lekkage Radiator lekkage Hoofdkraan lekkage Buiten kraan Vochtplekken in de muur Camera inspectie Leidingen doortrekken Rioolverstopping Gas lekkage Cv ketel onderhoud Dakgoot verstopping Gesprongen leiding Douche kraan Verstopping Regenbuis lekkage Badkamer lekkage Plafond lekkage Gesprongen leiding Sanitaire reparatie Ontstopping Werkzaamheden. Garantie: 6 maanden garantie op buiswerk en montage.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Het binnenwerk van de verdeelkraan vervangen lukte niet, daarom kwam de monteur met een gebruikte set van verdeelkraan en mengkraan. De hendel van de 'nieuwe' verdeelkraan was niet goed en zou hij later vervangen. Tijdens het vervolgbezoek vertelde ik dat je de mengkraan niet zo kon draaien dat het water koud werd. Eerst zei de monteur dat het zo hoorde, maar daar nam ik geen genoegen mee en toen bleek dit te verhelpen door de kraan opnieuw te monteren. Een dag later bleek dat er geen nieuwe hendel geplaatst was, want de hendel bleek met siliconenkit geplakt en dat liet los. De vakman heeft wel de wil om de klant tevreden te stellen maar handelt af en toe onprofessioneel. Deze ingewikkelde klus was te hoog gegrepen.
 • J. Reichholdt
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  JR Installatietechniek in opgericht in 2018 en vooral werkzaam in zuid Holland. Onze hoofdmoot is Loodgieter en cv werkzaamheden. Eventuele kleine elektrawerkzaamheden kunnen we ook uitvoeren. Sinds kort plaatsen wij ook airco's Wij staan voor service en kwaliteit en denken alleen maar in oplossingen.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Snel, vriendelijk,in elk opzicht correct, duidelijke afspraken en ook exact nagekomen.(bv.offerte, tijd,duur van klus,enzv)
 • De Vette Bouw en Onderhoud
  De Vette Bouw en Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  Goedendag, Als organisatie zijn wij in meerdere vakken gespecialiseerd voor al uw projecten binnen en buitens huis! Ons hechte team heeft reeds jaren ervaring en is goed op elkaar ingespeeld, zo kunnen wij al uw zorgen weg nemen door het perfecte resultaat te leveren. Eerder zullen wij het project niet opleveren! De Vette Bouw en Onderhoud

  Laatste review:
  Kitten-
  Helemaal super, Remco was mooi op tijd en heeft de klus mooi afgewerkt. We zijn erg tevreden met het werk.
 • Al Naif Klusbedrijf
  Al Naif Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  Welkcom op het profeil van Al Naif klusbedrijf. We zijn een gekwalifceerde klussenbedrijf en dat ziet u terug ook in ons werk. Hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen,daar staan we voor ,en voor die reden zit u bij ons goed voor alle klussen . We zijn experten in het vak,hebben jarenlang ervaring en weten hoe een klus aan te pakken. We zijn flaxiebel ،wij houden er rekening mee uw tijd. Moet een klus snel af?Dan kunt u op ons rekenen. Al Naif klusbedrijf Badkamer renovatie Loodgieter &CV installaties voor sanitair ,kuekens en tegelwerk. Gediplomeerde. De vak mensen met een gedegen opleiding en 15 jaar werk ervaring leveren beste kwaliteit voor een optimale klanten tevredenheid. Klant relatie ; Daad Bouw BV. Den Doorn. De Ruiter projecten BV .

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Al Naif Klusbedrijf gevonden via werkspot. Ik heb een badkamer- en toiletrenovatie genomen. Tijdens de eerste afspraak had ik al een goed gevoel. Mo weet waarover hij praat, doet vooronderzoek en bespreekt alle wensen die je hebt. Mo geeft aan wat mogelijk is en wat niet. Denkt goed mee en geeft adviezen. Tijdens de werkzaamheden wordt er hard gewerkt. Komt zijn afspraken na. Het eindresultaat mag er ook zijn! Ik ben super tevreden! Ik zou Mo van Al Naif Klusbedrijf ook zeker aanraden.
 • Profiklusser Drechtsteden
  Profiklusser Drechtsteden
  Beoordeling: 4.6 van 54.65171 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  Welkom bij Profiklusser Drechtsteden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovaties,het leggen van tegelvloeren en loodgieterswerkzaamheden. Profiklusser Drechtsteden doet ook allround kluswerkzaamheden in en om uw huis. Wilt u uw klus voordelig en nauwkeurig laten uitvoeren? Heeft u een spoedklus? Heeft u een vakman nodig die weet wat ie doet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u niet flexibel bent met uw tijden en u werkt overdags, u heeft heel weinig tijd,of alleen in het weekend? Geen zorgen,wij zijn wel flexibel! Wij zijn goed in o.a: -Ontwerpen en uitvoeren van badkamer- en toiletrenovaties -Ontwerpen en plaatsen van keukens -Kasten en meubels in elkaar zetten -Verleggen van leidingen (water en elektra) -Wanden en verlaagde plafonds (ook met verlichting) -Tegels zetten -Voegen en kitten -Verlichting aanleggen -Stucen -Ook voor allround klusjes! Bel of mail me en ik zal u zsm antwoorden! Mvg Oz Profiklusser Drechtsteden

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Super snelle service voor het plaatsen van een buitenkraan. Snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Yilmaz installatietechniek
  Yilmaz installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  Yilmaz installatietechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloerverwarming repareren of onderhoud, Thermostaat plaatsen of vervangen, CV ketel repareren of onderhouden, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Yilmaz installatietechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  nog niet afgerond
 • Easy Ontstoppen
  Easy Ontstoppen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75147 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  Wij van Easy Ontstoppen zijn operationeel in heel Nederland. Wij richten ons op het ontstoppen van uw riool. Wij doelen erop om alles zo easy mogelijk te laten verlopen. Ons motto is daarom ook: ''Zo easy kan het gaan!''

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Probleem was onduidelijk maar afvoer liep weer en netjes afgehandeld.
 • PM Bouwtotaal
  PM Bouwtotaal
  Beoordeling: 4.5 van 54.55220 reviews
  Installatiebedrijf in Mijnsheerenland

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Vakmanschap, douchecabine laten plaatsen, eerst zelf geprobeerd, liep tegen veel problemen op, Peter en Roy hebben alle problemen snel en goed opgelost. Echt een AANRADER als ik meer sterren kon geven had ik dat zeker gedaan…. Frank.

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Mijnsheerenland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2588 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Mijnsheerenland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Mijnsheerenland

Vind vakmensen bij jou in de buurt