Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Benthuizen

Op zoek naar hoveniers in Benthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Benthuizen

 • Krasi 60

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65292 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Heel netjes gewerkt. Aardige man, werkt vlot.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.95422 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Prima werk!
 • IJzer Rijk Techniek

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews

  Grondverzet Deze klasse omvat: - verplaatsen, egaliseren, ophogen, afgraven van grond; - opruimen, bouwrijp maken van bouwterreinen na sloop; - aanleg van drainage; - grondwerk voor bouwrijp maken van terreinen, ruilverkaveling, ontginning, landaanwinning en -inrichting; - grondwerk voor aanleg van bossen, sportvelden, recreatieterreinen, groenvoorzieningen e.d. Eventueel in combinatie met: - straat- en rioleringswerk. Deze klasse omvat niet: - grondwerk overwegend voor de akker- en tuinbouw - werkzaamheden direct gericht op grind- of zandwinning - afgraven en verwijderen van verontreinigde grond - grondwerk voor het leggen van rioleringen en buizen - grondwerk voor het leggen van elektriciteitskabels - aanleg en onderhoud van tuinen en gazons (8130). - Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels Deze klasse omvat: - aanleg van elektriciteits- en telecommunicatiekabels; - aanleg van bovengrondse hoogspanningen. - Bouwtimmeren Bouwtimmeren Deze klasse omvat: - timmerwerk (ruwbouw); - plaatsen van bekistingen voor het storten van beton; - stellen, plaatsen en monteren van (systeem)scheidingswanden, inclusief het stellen van profielen hiervoor; - monteren van systeem- of akoestische plafonds; - plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, trappen, e.d. ongeacht de grondstof; - plaatsen en repareren van hang- en sluitwerk, sloten voor ramen en deuren; - plaatsen van serres, veranda's, schuifpuien, glasdaken e.d. modulaire systemen; - plaatsen van keukens voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. SBI-code: - Stukadoren Verwijderen Stukadoren Deze klasse omvat: - verrichten van raap-, pleister- of schuurwerk aan plafonds en wanden; - verwerken van riet of rietmatten, houtwol e.d. tot een hechtgrond voor raap-, pleister- of schuurwerk; - behandelen van plafonds, wanden en vloeren met kalk, gips, cement of andere bindmiddelen en zand of andere vulstoffen; - vlinderen (egaliseren, waterdicht maken e.d.) van pas gestorte vloeren; - ter plekke vervaardigen of aanbrengen van gipsornamenten, lijstwerk e.d. versieringen. Eventueel in combinatie met: - verrichten van wit-, saus-, silicaat- of soortgelijk werk. Deze klasse omvat niet: - niet op de bouwplaats vervaardigen van gipsornamenten, lijstwerk van gips e.d. versieringen - schilderen van wanden, vloeren en plafonds - aanbrengen van gipsplaten. Deze klasse omvat niet: - niet op de bouwplaats vervaardigen van ramen, deuren, kozijnen en trappen; - interieurbouw en winkel-, café- en scheepsbetimmering ; - leggen van parket- en laminaatvloeren - metselen, voegen, lijmen en stellen van wanden en muren bestaande uit platen en/of elementen van kalkzandsteen, gasbeton of gipse

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Top! Opname was snel geregeld. Uitvoering prima gedaan volgens afspraak. Goeie communicatie gedurende het hele traject.
 • Sven Vreeswijk

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Hoveniersbedrijf in Hazerswoude-dorp. Aanleg, onderhoud en ontwerp van tuinen.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Fijne kerel, positief en zonder zeuren zelfs extra werk meegepakt. Het begon te regenen maar hij was niet van suiker zei hij ;-) Zeker aan te bevelen!
 • BRX Marko

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews

  Werkgebied... Zoetermeer +20km

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Echt een Top vakman! Oog voor detail en kan zich inleven in de klant. Daarnaast vakkundig en altijd opgewekt. Levert topwerk!
 • B.M.S. Bouw en Montage Service

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews

  B.M.S. bouw en montage service is een zelfstandig klus en onderhoudsbedrijf gevestigd in Zoeterwoude. Gespecialiseerd in vlonders/veranda’s / overkappingen. Tevens vrijwel alle tuinwerkzaamheden zoals: schuttingen en hekwerken Schuren/stallen Gevelbekleding Straatwerk Graszoden leggen. Onderhoud en timmerwerk in en buitenshuis Het belangrijkste is altijd de communicatie met de klant, duidelijke afspraken over de wensen en de verwachtingen is de basis voor uw tevredenheid. Flexibel en effectief zijn belangrijke speerpunten, hiermee kunnen we de tijd en daarmee de kosten onder controle houden. Indien u geïnteresseerd bent om een klus door mij te laten bekijken kunnen we altijd een afspraak maken zodat we een goed beeld krijgen van de klus en ik u dan een passende offerte kan aanbieden. Met vriendelijk Groet, Chris van Kampen, B.M.S

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Chris denkt graag met je mee en werkt nauwkeurig. Dit heeft bij ons geresulteerd in een mooie kaarsrechte schutting rondom de tuin. Wij zijn zeer tevreden over Chris en zullen hem zeker weer vragen voor een volgende klus.
 • Onderhoudsbedrijf D. Wareman

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Beste, Ik ben Dennis Wareman, een jonge maar zeer gedreven harde werker. Ik ben sinds een half jaar zzp’er, met een eigen bedrijf genaamd Onderhoudsbedrijf D.wareman. Ik ben gespecialiseerd in bestrating en timmerwerk. Ik werk voornamelijk in de regio Zoetermeer/Den Haag. Na ruim 3 jaar werk ervaring als hovenier besloot ik voor mezelf te beginnen. Mijn passie begon bij de hoveniersopleiding.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Het werk is keurig netjes gedaan we zijn tevreden en Dennis is zeker aan te raden Voor een volgende klus zullen we ook zeker Dennis contacteren
 • Zaagmannen B.V.

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Zaagmannen is 12 jaar geleden als hobby begonnen om de familie te voorzien van hout voor de kachel. Tegenwoordig zijn wij gecertificeerd om met de kettingzaag te mogen werken (European Chainsaw Certificate), maken we gebruik van professioneel materiaal en werken we volgens de geldende normen. Zagen is nog altijd onze hobby en ook voorzien we onze families elk jaar nog steeds van brandhout. Nu wij gecertificeerd zijn helpen wij ook u graag met het kappen, rooien en vellen van bomen die te groot geworden zijn, gevaar vormen voor mens of bebouwing, of die simpelweg in de weg staan. Ook leveren wij op beperkte schaal brandhout. Vragen die wij vaak krijgen en waarbij wij u van dienst kunnen zijn; “Wij willen graag meer licht in huis maar die boom is zo groot geworden dat we hem zelf niet meer weg durven te halen. …of… “We willen de tuin aan gaan pakken maar daarvoor moeten er een aantal bomen weg.” Dat kan! Neem contact met ons op voor een offerte en afspraak.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ze hebben 2 grote lange bomen weg gehaald en wat extra werkzaamheden verricht die ter plekke zijn afgestemd naar tevredenheid.
 • David den Hertog

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews

  David den Hertog Hoveniers is een bedrijf met 2 man personeel die desgewenst met andere zzp-ers de complete tuin aanlegt of maatwerk bied. Tevens bieden we professioneel tuinonderhoud, tuinrenovatie en boomverzorging. Alles in overleg met de particulier, instelling of bedrijf.

  Laatste review:

  Bomen of struiken planten -

  Ondanks wat later dan afgesproken tijdstip, maar zeer goed werk geleverd. Zeer kundig ook mijn vragen beantwoord die ik stelde aan David. Hij heeft kennis van zaken.
 • Van Dam Tuinservice

  Hovenier in Benthuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65122 reviews

  Ervaren hovenier uit boskoop doet heel veel alle voorkomend planten en bomen snoeien ,onkruid weghalen en afvoeren ,straat,terras word groenaanslag en mos verwijderd en ook kan ik uw planten bestellen naar uw keuze en die worden ook beplant, vraag het vrij blijvend prijsopgave via a-mail, ook schuttingen of gaaswerk voor klimop en tuinrenovatie ,daarnaast ook vijver schoonmaken .ook bij veel bewoners die in flat of app-woning ofVvE kunnen we uw balkons aanvullen met mooie planten en sierpotten vb per kwartaal aan seizoenverbonden(winter/lente/zomer en herfst) zie facebook onder naam herman vandam5070 voor meer info en fotos met mooie 80 referenties op dit werkspot natuurlijk ook tuinaanleg,straatwerk en grasgazon en split en stenen aanleg uiteraard kunt uw opdracht opgeven met totaalbedrag wat u kan uitgeven dan geef ik uw passend opdracht,daarnaast doen wij ook rioolverstoppingen enafvoerregenpijpen repareren enuiteraard goedeverwateringen in roosters en putten en straatwerk,

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  De heer Van Dam leverde goede kwaliteit gras en heeft het werk volgens afspraak keurig uitgevoert. Een aanrading waard! Mvg, Michel Meinders

Populaire lokale hoveniers in Benthuizen

Andere vakmensen in Benthuizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur