Vind elektriciens in Benthuizen

Op zoek naar elektriciens in Benthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Benthuizen

 • K.A. Techniek
  K.A. Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85252 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging en zonwering. Al onze werkzaamheden worden netjes en werkend geleverd. U zult bij ons niet voor verrassingen komen te staan, de prijs die wij aanbieden is een vaste prijs. Wij denken met u mee. Om kosten te voorkomen kunt u mij opzoeken op het internet! K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Very helpful and easy to communicate with. Took the needed time to make sure the job was done properly. I would for sure hire them again if I need help.
 • Data Power B.V.
  Data Power B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95439 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met telecommunicatie en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen een bedrijf met netwerkbekabeling Cat-5e, Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP, FTP, STP en glasvezel kabel. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de Cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van een groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie van 1 naar 3 fase met extra groepen of kracht groepen voor inductie koken of een laadpaal. Het plaatsen van wandgoten met wandcontactdozen en netwerkaansluitingen en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise. Het vervangen van de bestaande verlichting naar een LED oplossing kunnen wij ook voor u uitvoeren.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Vriendelijke en behulpzame man. Een expert in zijn vak en alles netjes uitgevoerd en afgehandeld!
 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75334 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Nadat direct telefonisch contact opgenomen werd, de te verrichten werkzaamheden besproken en gelijk een afspraak gemaakt. De werkzaamheden bleken echter meer te zijn dan voorzien. Dit was geen probleem voor Monaco. Alles werd in no time keurig uitgevoerd. Een aanrader.
 • Smartfix montage
  Smartfix montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95174 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  Hi, mijn naam is Telli, Na 15 jaar ervaring bij vele bedrijven ben ik in 2017 voor me zelf begonnen. Ik vind de diversiteit van ons werk heel leuk. Ik vind het prettig dat mensen vertrouwen in mijn aanpak en mij de ruimte geven hen blij te maken met het geen waar ze mij voor inschakelen. Smartfix Elektrotechniek is een zeer flexibel bedrijf die werkt volgens alle gelden voorschriften en richtlijnen die zijn opgenomen in de NEN-1010. Naast dat we veel voor particulieren werken hebben we ook veel werkzaamheden voor hotel ketens-vve-woningbouw coöperaties. Dit zijn de meeste werkzaamheden die wij uitvoeren. * compleet herinstalleren elektra woning * keuken gereedmaken adv keukenplan. * groepenkast leveren en vervangen. * groepenkast uitbreiden met extra groepen * extra stopcontacten installeren dan wel verplaatsen * fornuisgroep installeren tbv elektrische koken

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Snelle reactie, kon snel en was op tijd. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Dirir Elektro Techniek
  Dirir Elektro Techniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  Welkom op het profiel van Dirir Elektro Techniek. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Wij staan voor een goede kwaliteit/prijs verhouding en de klant-tevredenheid staat hoog in de vaandel. Wij staan graag tot uw dienst. Met vriendelijke groet, Dirir Elektro Techniek

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Heel tevreden!
 • RaTec E-Installatietechniek
  RaTec E-Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  RaTec E-installatietechniek is een erkende elektricien in Zoetermeer. Gespecialiseerd in het installeren van groepenkasten, uitbreidingen van groepenkasten, verlichting, elektra voorbereidingen voor keukens, elektra voorbereidingen voor airco en warmtepompen en storingen aan elektra. Ook het plaatsen van camera systemen en laadpalen is mogelijk. Steeds meer klanten vinden RaTec E-installatietechniek via werkspot en internet.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Deze man is echt een vakman en werkt ook nog een keer netjes en doet zijn werk zoals van te voren besproken. Dit is dan ook echt een aanrader voor al u electra klussen .Ook kwa prijs is deze man redelijk en doet niet moeilijk als het even tegenzit, wat mij betreft echt een aanrader. Dus niet verder zoeken maar Rafael boeken . Peter van Riet uit zoetermeer.
 • RB Installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  Wij zijn actief als allround specialist voor alle werkzaamheden mbt keukens plaatsen, loodgieterswerkzaamheden, werken aan elektrische installaties etc.

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Wij zijn heel tevreden over Rachid, hij komt zijn afspraken na, levert goed werk, en is prettig om mee te communiceren. Wij komen graag bij hem terug bij een volgende klus.
 • R. van den Donker
  R. van den Donker
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  Erkend Eletrotechnisch installateur, 40 jaar ervaring in elektrotechnische installaties en specialist in groepenkasten. Wij werken alleen volgens de huidige regelgeving en richtlijnen, geheel conform de NEN1010.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Uitbreiding en omzetting meterkast naar meer groepen en 3 fasen. Onze meterkast is nu klaar voor de toekomst tegen een schappelijke prijs. Het werk is snel en uitstekend uitgevoerd.
 • MajidElektrotechniek
  MajidElektrotechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5529 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  Majidelektrotechniek is een installatiebureau. We hebben al vele jaren ervaring opgedaan. Voor Majidelektrotechniek is geen klus te moeilijk. Ben jij opzoek naar een goed, betrouwbaar, betaalbaar en snelle installatiebedrijf, en met garantie! neem dan snel een kijkje op onze website majidelektrotechniek Tot snel!

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Snel en accuraat
 • Lcw verlichting en onderhoud
  Lcw verlichting en onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Elektricien in Benthuizen

  Voorkom verrassingen en check onze tarieven in ons bericht LCW Verlichting en Onderhoud is een kleine organisatie met als voordeel dat u direct contact heeft met de eigenaar zelf. Het voordeel hiervan is dat de lijnen kort zijn en de communicatie duidelijk. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen wij over het algemeen snel reageren op uw aanvraag. Qua werkwijze doen wij het net even iets anders dan de reguliere onderhoudsbedrijven. Wij bieden u om naast het volledig uitvoeren van het project ook de mogelijkheid om samen met ons het project te doen. Vaak kunt en wilt u het graag zelf doen maar komt u net een “handje” tekort. In deze gevallen kunnen wij u helpen. Van te voren wordt duidelijk afgesproken welke werkzaamheden door ons en door u worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Netjes gewerkt .. goed advies ., kwaliteit geleverd ! Prima prijs

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Benthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1570 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Benthuizen

Andere vakmensen in Benthuizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur