Vind klusbedrijven in Benthuizen

Op zoek naar klusbedrijven in Benthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Benthuizen

 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 5 van 555118 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  🔥 SPECIAL MAY OFFER!!! (See last photo)🔥 || We ALWAYS provide a price in advance, make sure to read all our messages before accepting our offer || ALL our kitwork and voegwork is provided with 1 YEAR GUARANTEE!!!

  Laatste review:
  Kitten-
  Heel tevreden, Apostolis werkt netjes en vakkundig.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85151 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • BosLeds
  BosLeds
  Beoordeling: 4.9 van 54.9568 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  Voor diverse kleine klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk hard, netjes en ben beleefd. Wellicht kent u mij als Erik de klusjesman uit Een Jaar Van Je Leven van SBS6, waar ik aan mee heb gedaan van Augustus 2022 t/m Augustus 2023. Mijn werkgebied is een omtrek van 20km vanaf Waarder (tussen Bodegraven en Woerden).

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Kon heel snel schakelen, en heeft ook meegedacht met andere “verlichtingsproblemen”. Top!
 • Home transformers NL
  Home transformers NL
  Beoordeling: 5 van 55566 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  Wij zijn vooral gespecialiseerd in het monteren van IKEA Pax kasten, Malm, Brimnes, Hemnes etc in regio Rotterdam. Onze flexibele planning omvat ook avonden en weekenden. Naast Ikea-kasten monteren we ook andere kasten, zoals die van Leenbakker, Jysk en Meubella. Bovendien verzorgen wij extra klussen, zoals het ophangen van gordijnrails en lampen. Wij garanderen voordelig en nauwkeurig werk. Onze vakmensen transporteren en monteren met expertise, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe meubels. Neem gerust contact op voor een zorgeloze oplossing. Team - Meubel Montage Nederland

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Een super vriendelijk stel hebben bij mij allerlei klussen gedaan , zoals een bureau in elkaar gezet en een metalen ladenkastje. Alles netjes gedaan en zelfs het karton namen ze mee. Ik zal ze zeker vaker vragen .
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75125 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom gesnoeid blij mee! Later ook gras laten leggen door deze partij.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75537 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • Klusbedrijf aan de Maas
  Beoordeling: 5 van 555157 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  Klusbedrijf aan de Maas kan je helpen met je klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Meubels monteren Traphek plaatsen Plinten plaatsen of vervangen Plinten afkitten Laminaat leggen Televisie ophangen Soundbar ophangen Ring deurbel installeren Schutting of hek plaatsen Kunst of voorwerpen aan muur ophangen Kattenluikje plaatsen Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen Raamdecoraties ophangen Badkamermeubels monteren Kranen vervangen Stopcontacten/lichtschakelaars vervangen Kleine reparatie aan groepenkast Lamp ophangen Kitten Lekkage verhelpen Puin of meubilair afvoeren Gaten boren Verhuizen binnen hetzelfde gebouw Afzuigkap installeren of vervangen Diverse kleine klussen Neem direct contact op met Klusbedrijf aan de Maas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dennis heeft drie trapleuningen geplaatst. Keurig werk geleverd, hij geeft goed advies, ook het contact voorafgaand aan de klus is prettig.
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
 • Azab's Solutions
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  Voor elke klus een oplossing!!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Een snelle reactie en afspraak. De heren gingen secuur en snel te werk. Kast is super stevig in elkaar gezet. Hun service is san te raden, ik zal hun hulp vaker vragen.
 • Loodgietersbedrijf Smith
  Loodgietersbedrijf Smith
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Klusbedrijf in Benthuizen

  Loodgietersbedrijf Smith is je ideale partner als je een Loodgieter nodig hebt in Benthuizen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Toilet repareren, Sanitair plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Prettig en makkelijk in contact en goed werk geleverd.

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Benthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 4292 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Benthuizen

Andere vakmensen in Benthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt