Vind hoveniers in Baarle-Nassau

Op zoek naar hoveniers in Baarle-Nassau? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Baarle-Nassau

 • LMB boom en groenonderhoud
  LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wij hebben een woning gekocht met een hele verwilderde tuin 😬 maar wat Mark er nu al van gemaakt heeft top top 💪💪 Een echte aanrader 👌👌onvoorstelbaar hoe hard die man kan werken, niets is teveel. Doe wat hij beloofd (zelfs meer 😉) niets dan lovende woorden voor Mark, als U iemand zoekt die verstand van zaken heeft neem contact op met Mark! Mark nogmaals bedankt voor onze (Open) tuin. Wij weten wie we bellen als we iemand nodig hebben!
 • Sebas bosch bestrating
  Sebas bosch bestrating
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker in Alphen, Noord-Brabant, dan kan Sebas Bosch Bestrating je verder helpen. Ik sta voor een goede service, klantvriendelijkheid en een top resultaat natuurlijk. Heb je hulp nodig bij het aanleggen van bestrating, oprit of terras. Of groen werkzaamheden? Of het slopen in uw tuin of andere tuin werkzaamheden? Ervaring als stratenmaker, hovenier, grondwerker en sloopwerken Neem contact met me op, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Sebas denkt goed mee, en het terras ligt er top bij!
 • klusbedrijf tiels
  klusbedrijf tiels
  Beoordeling: 4.9 van 54.95183 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Klusbedrijf Tiels; Voor al u klussen groot en klein, in en om huis. Ik heb al een aantal jaren ervaring in; - totale badkamer/sanitair renovatie - loodgieters werk - electra - tegelzetter (wand en vloer)e - laminaat leggen - keuken plaatsen - overkappingen op maat plaatsen Maar ook het helpen met het ophangen van een rolgordijn, rolluiken, andere raam decoratie of een andere kleine klus in en om huis. Mocht u interesse hebben in een van mijn aangeboden diensten. Neem gerust contact op. Prijs varieert natuurlijk per klus.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  De klus is perfect uitgevoerd. Klusbedrijf Tiels is een aanrader.
 • Werken in het Klein
  Werken in het Klein
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Wij zijn een jonge en gedreven onderneming, welke zich bezighoudt met allerlei werkzaamheden, maar dan in het klein! We bieden maatwerk en zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij kunnen eventueel zelfs met onze machine door de deur naar binnen of via de brandgang of garage in uw tuin komen. U kunt bij ons terecht voor onder andere onkruidborstelen en vegen van terreinen en opritten, leeghalen van(moeilijk bereikbare) tuinen, uitbreken en afvoeren van bestrating, bodembewerking, klein sloopwerk en aan- en afvoer van zand, grind en compost. Ook leggen we gazons en onderhouden we deze. Wij zijn een nieuw ontstaan bedrijf en stellen kwaliteit boven kwantiteit. Mocht u zich afvragen waarom er nog geen reviews zijn geplaatst; we beginnen pas net op professionele basis! :)

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Helder en snel contact met Rudy. Werkzaamheden netjes en zoals afgestemd! De volgende werkzaamheden zal ik zeker weer bij hun neerleggen
 • Schuttingconcurrent
  Schuttingconcurrent
  Beoordeling: 4.8 van 54.85137 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Welkom op de Werkspot pagina van schuttingconcurrent Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en optioneel plaatsen van hout-beton schuttingen met houten poorten om u de privacy in uw tuin te verzekeren! Wij leveren een schutting volledig op maat aan zowel particulieren als bedrijven. Ook voor hekwerken en stalen poorten kunt u bij ons terrecht. Bent u op zoek naar een goedkope schutting? U vindt op het internet tal van aanbieders waar u een dergelijke schutting kunt bestellen. Echter, u wilt wel verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de betrouwbaarheid van de aanbieder. Bij Schuttingconcurrent kunt u een schutting voor een scherpe prijs kopen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een zeer complete service in onze ogen zijn schuttingen net lego stenen alles van te combineren of te maken neem contact op voor een vrij blijvende offerte. Duidelijkheid en afspraak = afspraak, daar staan wij voor!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Zeer tevreden!
 • Lemans boom & tuin
  Lemans boom & tuin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Welkom bij Lemans boom en tuin, waar onze passie voor bomen samensmelt met deskundigheid en toewijding aan uitmuntende boomverzorging. Wij zijn uw betrouwbare partner voor een uitgebreid scala aan boomgerelateerde diensten, variërend van snoeien, rooien, onderzoeken tot aanplanten, verplanten en het bieden van hulp na stormschade. Onze Missie: Wij streven we naar het bevorderen van gezonde boomomgevingen. Onze missie is om de schoonheid, veiligheid en duurzaamheid van bomen te optimaliseren, waarbij we met toewijding en respect voor de natuur werken. Ons dienstenaanbod: Of het nu gaat om het snoeien van bomen, het aanplanten van nieuwe bomen, verplanten, rooien, onderzoeken of het bieden van noodhulp na stormschade, wij hebben de expertise, middelen en contacten om het volledige scala aan boomverzorgingsdiensten te leveren. Certificeringen: european tree worker Een European Tree Worker heeft allround kennis van alle zaken die komen kijken bij het goed beheren van bomen. Boom veiligheid controleur controleurs zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring in het herkennen en aanpakken van boomgerelateerde risico's. Bomen rooien met telekraan Bomen rooien met een telekraan, hierbij komt veel kijken en staat veiligheid voorop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Drik heeft snel en netjes de klus voor ons uitgevoerd conform afspraak.
 • Hovenier Hans Verwijmeren
  Hovenier Hans Verwijmeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65139 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Welkom op het profiel van Hovenier Loonbedrijf en Grondwerken Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier / loonwerk en grondwerkzaamheden. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; Loonbedrijf werkzaamheden. - Grondwerk - Loonwerk - Transport • Tuinen • Algeheel onderhoud • Snoeien Een allround loonwerker/ hovenier met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Loonbedrijf en Grondwerkzaamheden, Hovenier Hans Verwijmeren

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ervaren hovenier die vlot reageert , zou hem als ik volgende keer een klus heb weer benaderen.
 • Mixi Klusbedrijf
  Mixi Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Wij zijn een enthousiast team van ervaren zzp’ers met verschillende specialiteiten. Van tuinen tot badkamers, van schuurtjes bouwen tot schuttingen plaatsen; we zijn van vele markten thuis! Zowel kleine als grote klussen pakken we graag aan. Zelf ben ik opgeleid machinebouw- en reparatiemonteur, maar mijn hart ligt meer bij klussen in huis en de tuin. Ons team bestaat oa uit tuinonderhouders en tegelleggers, tegelzetters en loodgieters. Elektrisch, loodgietwerk en betegelen. Volledige renovaties van badkamers vind je in mijn foto’s.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle communicatie, hard gewerkt! Helemaal tevreden
 • Teosbud
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Schilderwerk, stratenmaken

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Het was erg prettig werken met Kristian. Berichten beantwoordde hij altijd meteen en alles verliep prima. Hij en zijn broer hebben zeer netjes en professioneel gewerkt en ik ben erg blij met het resultaat.
 • klusbedrijf Kommers
  klusbedrijf Kommers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Hovenier in Baarle-Nassau

  Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle kleine klusjes /werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Ik werk snel en efficiënt, maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook ruim ik na de werkzaamheden alles netjes op. Betaling per uur,per dag,per klus.Het is allemaal bespreekbaar. -Kasten monteren/demonteren -Meubels monteren/demonteren -Keuken monteren/demonteren -Behang verwijderen -Tegels verwijderen -Tv ophangen -Lamp plaatsen -Laminaat leggen/verwijderen -Schilderen -Plank/Spiegel/Gordijn plaatsen -Tuintegels/Stoeptegels reinigen -Tuintegels/Stoeptegels verwijderen/Afvoeren -Tuinklusjes -Schuttingen Verwijderen/Afvoeren -Sloopwerkzaamheden -Ontruiming -Etc En nog veel meer. Ook 's avonds of in het weekend Voor meer vragen stuur gerust een bericht. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook voor de klusjes die u wilt laten uitvoeren die er niet tussen staan.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel erg blij met m’n tuintje , super werk verricht , hele lieve man die alles netjes en snel op heeft geruimd, tuin was een grote bende , dank je wel Martijn !

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 497 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Baarle-Nassau

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt