Vind Tuinmannen in Baarle-Nassau

Op zoek naar Tuinmannen in Baarle-Nassau? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Baarle-Nassau

 • LMB boom en groenonderhoud
  LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wij hebben een woning gekocht met een hele verwilderde tuin 😬 maar wat Mark er nu al van gemaakt heeft top top 💪💪 Een echte aanrader 👌👌onvoorstelbaar hoe hard die man kan werken, niets is teveel. Doe wat hij beloofd (zelfs meer 😉) niets dan lovende woorden voor Mark, als U iemand zoekt die verstand van zaken heeft neem contact op met Mark! Mark nogmaals bedankt voor onze (Open) tuin. Wij weten wie we bellen als we iemand nodig hebben!
 • Werken in het Klein
  Werken in het Klein
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  Wij zijn een jonge en gedreven onderneming, welke zich bezighoudt met allerlei werkzaamheden, maar dan in het klein! We bieden maatwerk en zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij kunnen eventueel zelfs met onze machine door de deur naar binnen of via de brandgang of garage in uw tuin komen. U kunt bij ons terecht voor onder andere onkruidborstelen en vegen van terreinen en opritten, leeghalen van(moeilijk bereikbare) tuinen, uitbreken en afvoeren van bestrating, bodembewerking, klein sloopwerk en aan- en afvoer van zand, grind en compost. Ook leggen we gazons en onderhouden we deze. Wij zijn een nieuw ontstaan bedrijf en stellen kwaliteit boven kwantiteit. Mocht u zich afvragen waarom er nog geen reviews zijn geplaatst; we beginnen pas net op professionele basis! :)

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Helder en snel contact met Rudy. Werkzaamheden netjes en zoals afgestemd! De volgende werkzaamheden zal ik zeker weer bij hun neerleggen
 • B.O.B. Organisch Maatwerk
  B.O.B. Organisch Maatwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  B.O.B. Organisch Maatwerk

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Bob heeft voor ons een hekwerk en een laurierhaag geplaatst. Ook heeft hij een grote haag voor ons gesnoeid. Ik kan niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn. Bob is betrouwbaar, enthousiast over zijn werk en gaat net dat stapje verder om zijn klant tevreden te stellen. Wij zijn erg tevreden.
 • klusbedrijf Kommers
  klusbedrijf Kommers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle kleine klusjes /werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Ik werk snel en efficiënt, maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook ruim ik na de werkzaamheden alles netjes op. Betaling per uur,per dag,per klus.Het is allemaal bespreekbaar. -Kasten monteren/demonteren -Meubels monteren/demonteren -Keuken monteren/demonteren -Behang verwijderen -Tegels verwijderen -Tv ophangen -Lamp plaatsen -Laminaat leggen/verwijderen -Schilderen -Plank/Spiegel/Gordijn plaatsen -Tuintegels/Stoeptegels reinigen -Tuintegels/Stoeptegels verwijderen/Afvoeren -Tuinklusjes -Schuttingen Verwijderen/Afvoeren -Sloopwerkzaamheden -Ontruiming -Etc En nog veel meer. Ook 's avonds of in het weekend Voor meer vragen stuur gerust een bericht. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook voor de klusjes die u wilt laten uitvoeren die er niet tussen staan.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel erg blij met m’n tuintje , super werk verricht , hele lieve man die alles netjes en snel op heeft geruimd, tuin was een grote bende , dank je wel Martijn !
 • MBC Blast Cleaning Service
  MBC Blast Cleaning Service
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  Hoge druk reinigen, zandstralen & impregneren. Troittors,Opritten,Vloeren,Bakstenen,Gevels,Daken,Hekken,Staalconstructies,Industriële machines,Meubels,Boten Het verwijderen van vuil, mos, verf, roest, graffiti, olie vlekken & nog veel meer! Impregneren en beschermen tegen vuil, groene alg en olievlekken. Wij bieden competitieve prijzen en een betrouwbare service! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Prijzen vanaf €3,- per m2! *Prijs hangt af van de oppervlakte en de hoeveelheid vuil. __ We kunnen ook helpen je tuin op te ruimen en hem weer te laten stralen! We verwijderen onkruid, struiken, bladeren, vuil & zo veel meer. Wanneer we klaar zijn nemen we al het vuil weer mee naar de stort zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over het afval.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Dear Blazej and financée, You realy did a tough job because of the 10 heavy tiles an the 10 taxus trees. Very, very friendly, reliable and hardworking team. If you need help with jobs, this is a more than excellent team. Thanks from Rien van Liempt.
 • Mixi Klusbedrijf
  Mixi Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  Wij zijn een enthousiast team van ervaren zzp’ers met verschillende specialiteiten. Van tuinen tot badkamers, van schuurtjes bouwen tot schuttingen plaatsen; we zijn van vele markten thuis! Zowel kleine als grote klussen pakken we graag aan. Zelf ben ik opgeleid machinebouw- en reparatiemonteur, maar mijn hart ligt meer bij klussen in huis en de tuin. Ons team bestaat oa uit tuinonderhouders en tegelleggers, tegelzetters en loodgieters. Elektrisch, loodgietwerk en betegelen. Volledige renovaties van badkamers vind je in mijn foto’s.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle communicatie, hard gewerkt! Helemaal tevreden
 • D.A.totaalbouw
  D.A.totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  D.A totaalbouw Gespecialiseerd in panne en platte daken Dakgoten Schoorstenen: Sloop Renovatie Overkappingen ( Douglas, eiken, aluminium ) Lichtstraten : meranti hardhout Nieuwbouw Renovatie Onderhoud 10 jaar garantie op al ons werk

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Niet komen opdagen.
 • Hereijgers eco Tuinen
  Hereijgers eco Tuinen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6541 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  Hereijgers Eco Tuinen; de hovenier in de regio Zundert Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies in West-Brabant. Wij zijn gevestigd in de gemeente Zundert, maar wij zijn veelvuldig werkzaam in onder andere de regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Breda en zelfs in Turnhout. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Laat uw droomtuin realiseren door Hereijgers Eco Tuinen en wij staan u bij tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Wij bieden u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg: Leggen van sierbestrating Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting Leggen van vlonders Beplanting Beregeningssystemen aanleggen Vijver graven en aanleggen Hereijgers Eco Tuinen voor alles op het gebied van aanleg en onderhoud van uw tuin Hereijgers Eco Tuinen heeft zich als jong en dynamisch hoveniersbedrijf gespecialiseerd is de aanleg, het onderhoud van tuinen en vijvers op een ecologische manier. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu. Neem meteen contact met ons op en vraag een offerte aan.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Pascal is een goede tuinman en heeft ook kennis over beplanting. Houdt zich aan zijn afspraken dus wat ons betreft meer dan tevreden
 • Ruud v Hasselt
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  Ik ben Ruud Van Hasselt ,woonachtig in Wernhout (n.b) ben 58 jaar jong en heb mijn bedrijfje gestart in 1999,als zzp-er, en daarbij nog wat loonwerkzaamheden in de boomkwekerij & tuinbouw doe met de traktor. ik heb voorheen nog bij een loonbedrijf gewerkt en ben daarna in de boomkwekerij gaan werken tot 1999. vanag die tijd ben ik mezelf gaan verhuren aan boomkwekerij/hoveniers bedrijven in de regio,en doe dit werk nu inmidels al meer dan 30 jaar en wat ik nog steeds met plezier doe, en hopend nog lang vol mag houden. mijn opleiding is heel anders gelopen dan ik verwacht had, omdat ik eerst als metaal bewerker verder wilde gaan, maar ben verder gegaan in de tuinbouw & boomkwekerij opleiding. en daar ben ik nu nog steeds werkzaam .in de periode juni t/m september is het in de kwekerij wat rustiger en dan kan ik bij een hovenier aan het werk en doe dan zelf ook nog wat tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven. p.s ik heb alleen mijn studie niet af kunnen maken vanwege gezonheids redenen in mijn studie tijd vanwege astma, maar daar ben ik nu helemaal van genezen ,dus als u een hardwerkende man nodig heeft kunt u me altijd mailen of bellen

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Harde werker, houdt zich keurig aan de afspraken. Groot gazon geverticuteerd. Bedankt Ruud.
 • D. Verhagen Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Tuinman in Baarle-Nassau

  Hallo ik ben dennis Verhagen woonachtig in reusel. Onlangs ben ik een eigen onderneming begonnen Specialisme is schilderen,tuin onderhoud, pvc vloeren of laminaat vloeren leggen , klussen in en om het huis

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mn voortuin weer helemaal netjes. Dankzij topper Dennis. Super bedankt. Eerlijke prijs, komt afspraken na en alles goed regelt

4.6

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 102 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Baarle-Nassau

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt