Vind Laadpaal installateurs in Baarle-Nassau

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Baarle-Nassau? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Baarle-Nassau

 • Laadpaal&co
  Laadpaal&co
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  Laadpaal & co is gespecialiseerd in laadpalen en groepenkasten. Gecertificeerd NEN3140VP en VCA voor veilig werken.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Laadpaal Ratio Solar geïnstalleerd. Vriendelijke monteur, snel gewerkt en scherpe prijs.
 • Jacobs Electro Service
  Jacobs Electro Service
  Beoordeling: 5 van 55580 reviews
  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  Gecertificeerd ( NEN 1010/3140) Elektricien in hard en nieren. Laadpaal / Oplaad unit specialist. Groepenkast vervangen/uitbreiden Kwaliteit boven kwantiteit. Het installeren van een laadpaal kan ik ook voor u verzorgen, inclusief al u vragen beantwoorden die u heeft mbt de aavraag van een laadunit www . laadunitspecialist . nl

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Rob was netjes op tijd en heeft de autolader professioneel aangesloten buiten en in mijn meterkast. Daarna nog geholpen met het in gebruik nemen van de lader wat niet meteen lukte. Vooraf prima afstemming gehad over het werk en over de prijs. Zeer kundig in zijn vak, en daarom zeker aan te bevelen voor een volgende klus.
 • GP-X

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  Werkzaam in de regio Breda / Oosterhout / Tilburg

 • Clara Elektra
  Clara Elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  -Voor info, offertes kunt u ook naar onze web pagina ,Facebook, Marktplaats of instagram pagina:van Clara Elektra (stuur maar een prive bericht ) -led lampen op bestelling inclusief aansluiten verschillende modellen -Zonne panelen aansluiten tot de groepenkast inclusief omvormer -Auto laadpaal -Gehele huis installatie binnen en buiten -Groepenkasten vervangen en ombouwen - Clara Elektra is een klein en klantvriendelijk bedrijf. Het is dan ook onze missie om de klant zijn visie waar te maken - Werkzaam in de regio's rondom en in Brabant. -23 jaar ervaring in de electronica en werkzaamheden - Gespecialiseerd in alles rondom elektra , van stopcontacten tot meterkasten! - Gediplpomeerd in Electra technieken -NEN 3140 aanwezig -Gegarandeerd werk en aansprakelijkheidsverzekering is aanwezig -Werk met hand en elektronische gereedschap -Maak vrijblijvend een afspraak -Voorrijkosten hangt van de locatie af

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Makkelijke communicatie. Kon snel terecht. Hij heeft ook de laadbox goed geïnstalleerd, je kon zien dat het een vakman was.
 • NaDo
  NaDo
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  NaDo Electro is klantgericht en heeft al meer dan 20 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Goede ervaring een aanrader.
 • Installatiebedrijf Elektro Michielsen B.V.

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  Installatiebedrijf Elektro Michielsen is in 1979 gestart door Jan Michielsen in Ulicoten. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn rechterhand Hans Verhoeven en is Elektro Michielsen gevestigd in Chaam. Er zijn nu meer dan 17 werknemers bij Elektro Michielsen die dagelijks voor u klaar staan. Waar Elektro Michielsen begon als bedrijf met elektro installaties kunt u er tegenwoordig ook voor beveiliging terecht.

 • KlusKrijger
  KlusKrijger
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  SolarKrijger is een parttime bedrijf welke zonnepanelen en Airco’s plaatst. Wij gaan altijd voor kwaliteit en een zeer tevreden klant.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  afspraak niet aan gekomen
 • JVO Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  JVO Elektrotechniek is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Gilze en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Jvd Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  De specialist op het gebied van elektrotechniek. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in het vakgebied, kunnen wij u voorzien van hoogwaardige oplossingen op maat. —————————————————————————— Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest voor verschillende opdrachtgevers binnen de elektrotechniek is sinds 2022 Jvd Techniek gestart. Wij bieden een breed scala aan elektrotechnische diensten voor zowel particulieren opdrachtgevers als opdrachtgevers binnen het MKB. Heeft u plannen tot het verbouwen of renoveren van uw huis of bedrijfspand? Dan zijn wij uw specialist voor het aanleggen van uw elektrische installaties. Denk hierbij aan het vervangen of uitbreiden van de groepenkast, het aanleggen van nieuwe bekabeling, stopcontacten, schakelaars, dimmers voor uw verlichting zowel binnen als buiten of het installeren van airco’s en het aanleggen van een laadpaal t.b.v. uw elektrische auto. Ook bieden wij een onderhoudscontract en een 24/7 storing service aan voor alle installaties.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Top bedrijf! Kennis van zaken en werken netjes, nauwkeurig en conform afspraak!
 • Bako Technical Solutions

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Baarle-Nassau

  Zoek graag naar technische oplossingen. Er is meer mogelijk dan u denkt!

5

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Baarle-Nassau

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt