Keukenmonteurs in Baarle-Nassau

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde keukenmonteurs in Baarle-Nassau. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de keukenmonteurs van Werkspot in Baarle-Nassau

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Baarle-Nassau

 • AB Montage&Transport
  AB Montage&Transport
  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews
  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  Wij zijn een montage bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van Ikea meubels. 90% van wat wij monteren zijn de pax kasten maar ook andere meubels zoals, de malm, Brimnes, Hemnes en bedden. Kortom alles wat de IKEA verkoopt. Tevens doen we ook pax kasten vakkundig demonteren vervoeren en weer monteren Bij ons bent u uiteraard voordeliger uit. En u meubels worden vakkundig in elkaar gezet. Wij werken veilig en netjes. Ook voeren wij het karton af. Als wij klaar zijn zit u niet meer met zorgen over de afval daar zorgen wij voor u kunt meteen genieten van u meubels. Alvast bedankt Team AB-Montage&transport.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Abil heeft een prachtige kastenwand bij ons gemonteerd! Bestaande uit een combinatie van Pax en Metod. Na ons verzoek kon hij de volgende dag al langskomen om de kasten te monteren. Hij werkt snel, precies en denkt mee. Zeer professioneel en goed geprijsd. We zijn ongelofelijk blij met het resultaat! Wat mij betreft krijgt hij 6 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Kom in contact
 • Remie Interieurbouw & Lifestyle
  Remie Interieurbouw & Lifestyle
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  Ik ben miguel remie en ben eigenaar van een interieurbouw bedrijf in rijsbergen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in particulieren en bedrijfsmatige klanten. Dit is buiten het zijn van een goede vakman , net zo belangrijk om de wensen van de klant te kunnen uitvoeren. Ik ben flexibel en zal mijn werk en uw opdracht uitvoeren met alle wensen en aspecten die de klant wilt.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Kundig, legt goed uit wat hij doet en resultaat is top.
  Kom in contact
 • Keuken Service Brabant
  Keuken Service Brabant
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  Ik ben een zelfstandig ondernemer en van huis uit een all-round timmerman. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in het plaatsen van keukens en alles wat daarbij komt kijken. Ook voor het plaatsen/vervangen van apparatuur, reparaties aan uw keuken en kitwerken kunt u terecht bij Keuken Service Brabant. Neem gerust contact op om uw klus te bespreken en een prijsopgave op te vragen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Snelle afspraak, flexibel in planning, vakkundig en snel topwerk geleverd. En ook nog heel aardige vent! En niet duur! Aanrader!
  Kom in contact
 • TTV montage
  TTV montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  Montage 200 euro per meter incl aansluiten. Apparaten inbouwen oven 120 euro ,vaatwasser 150€ ,kookplaat naar inductie 200euro met grote maken uitsparing. Kookgroep maken.AUB GEEN DIRECTE AANVRAGEN ALS U NIET WIlT BETALEN.

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Trieu is heel vriendelijk en bekwaam in zijn werk. Aanrader!
  Kom in contact
 • Teosbud
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  Schilderwerk, stratenmaken

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ben zeer tevreden over de werkzaamheden ( in elkaar zetten van kasten) van deze jongeman. Hij werkt zeer netjes. Ik kan zijn werkzaamheden zeker aanraden! *Update: Bij het inschakelen voor een nieuwe opdracht vroeg meneer een absurd hoog bedrag. Dit bedrag is ongekend. Vandaar dat ik mijn score hierbij reduceer. Het is naar mijn mening ook belangrijk dat men niet onnodig te veel betaald voor werkzaam die voor meer dan de helft minder uitgevoerd kunnen worden. We hebben nu iemand gevonden die het voor 3x minder gaat doen. Alle mensen die we hebben laten komen om een offerte op te maken kwamen niet eens in de buurt van wat deze jongeman vroeg. Gelukkig is er genoeg aanbod! Kan je de vierkante meters er ook bij benoemen? 3000 tot 3500 euro daarvoor vragen is ongekend. Daarnaast heeft echt niemand ( professionele bedrijven) diezelfde offerte opgemaakt, voor hetzelfde werk en hun eigen materialen. Gelukkig is er genoeg aanbod nogmaals. Mee eens, wat betreft het cijfer! Aangepast.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Antmar
  Klusbedrijf Antmar
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  Mijn naam is Anthony, al geruime tijd voer ik klussen uit aan residentiële projecten (bij mensen thuis). Dit doe ik met passie. Voor mijzelf maar zeker voor de klant, werk ik met mijn uiterste precisie om bij een tevreden klant te vertrekken. En als de klant gelukkig is, ben ik dat ook! Enkele voorbeelden te noemen aan klussen de ik heb uitgevoerd: koof plaatsen, kit werken, systeemplafond (metalstud) installeren, gipsplaatsen monteren, vloeren leggen / vervangen, elektra werken, meubels monteren, kleine huis, tuin en keuken klussen, etc. Bij elke klus bespreek ik graag met u de mogelijkheden. Het is eventueel mogelijk om in de avonduren en/of weekend te komen indien dat u beter uitkomt.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Hele aardig meneer en werkt snel… Super werk geleverd!
  Kom in contact
 • Spierings dakbedekking
  Spierings dakbedekking
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  Spierings dakbedekking is uw specialist in bitumen daken . 8 jaar ervaring op dak en uw contact persoon voor nieuwbouw en of renovatie

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De klus is niet afgemaakt en wil volledige factuur betaald krijgen. dakdekker heeft agressieve manier van communiceren en reparatie lekt ook nog.
  Kom in contact
 • Rooijakkers Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  .

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Ontzettend fijne samenwerking. Dennis denkt goed mee, heeft veel ervaring en werkt ontzettend netjes! Ik zou hem zeker aanbevelen!
  Kom in contact
 • DS Hire & Bouw

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  Hoi! Mijn naam is Dwayne. Ik ben werkzaam in de omgeving Baarle-Nassau. Ik ben vooral bekent met klussen in en om huis, houtbouw, infra werkzaamheden, en overige bouw en sloop werkzaamheden. Ik denk graag mee met de klant en probeer de beste oplossing bij ieders budget te realiseren.

  Kom in contact
 • CONtend

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Baarle-Nassau

  CONtend kan je helpen met je Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter klus in Baarle-Nassau en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met CONtend om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Baarle-Nassau

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt