Vind Tuinarchitecten in Baarle-Nassau

Op zoek naar Tuinarchitecten in Baarle-Nassau? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Baarle-Nassau

 • Blooming Visions Tuinontwerpbureau
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in St. Willebrord bij Blooming Visions Tuinontwerpbureau terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Joey heeft een perfect ontwerp afgeleverd: compleet, duidelijk en alles in nauw overleg samengesteld. Ben er heel blij mee dat ik hem deze klus heb toevertrouwd. Ook de feedback van de hoveniers die ik de tuin wil laten aanleggen is zeer positief. De bestellijst en de beplantingsoverzichten zijn duidelijk en compleet. Dankjewel Joey voor super goede samenwerking en heel veel succes met je nieuwe bedrijf! Van harte aanbevolen dus!
 • Mixi Klusbedrijf
  Mixi Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  Wij zijn een enthousiast team van ervaren zzp’ers met verschillende specialiteiten. Van tuinen tot badkamers, van schuurtjes bouwen tot schuttingen plaatsen; we zijn van vele markten thuis! Zowel kleine als grote klussen pakken we graag aan. Zelf ben ik opgeleid machinebouw- en reparatiemonteur, maar mijn hart ligt meer bij klussen in huis en de tuin. Ons team bestaat oa uit tuinonderhouders en tegelleggers, tegelzetters en loodgieters. Elektrisch, loodgietwerk en betegelen. Volledige renovaties van badkamers vind je in mijn foto’s.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle communicatie, hard gewerkt! Helemaal tevreden
 • Hoveniers bedrijf B. De Jong

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je in Alphen, Noord-Brabant bij Hoveniers bedrijf B. De Jong terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Vdplastuinprojecten
  Vdplastuinprojecten
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  VD Plas Tuinprojecten. Wij streven naar 100% tevredenheid en staan wij klaar voor al uw wensen. Wilt u graag een exclusief tuinontwerp laten maken of heeft u andere plannen met uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u van het ontwerpen tot aan de aanleg van uw tuin. bent u geïnteresseerd? neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Lion heeft ons snel geholpen aan een mooi tuinontwerp voor onze voor en achtertuin. Tevens was de communicatie erg prettig, vriendelijk en professioneel. Wij raden hem zeker aan!
 • Tonny Ligtvoet Klussen
  Tonny Ligtvoet Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  Mijn naam is Tonny Ligtvoet en ik zit onderhand een ruime 25 jaar in dit vak. Voor mij is het luisteren naar de wensen van de klant erg belangrijk, daar hecht ik waarde aan. Ik ben open en duidelijk en zal altijd een goed advies op maat geven. Geen kwantiteit maar kwaliteit en ik werk met garantie op de werkzaamheden die ik uitvoer en het materiaal dat ik lever. Deze word altijd besproken. Ik kan u helpen met diverse werkzaamheden in en rondom het huis: - Loodgieterswerk Stukadoren- Timmerwerk - Schilderen. - Laminaat leggen - Totaal onderhoud Tegelwerk M.v.g Tonny Ligtvoet

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  De communicatie was prettig en afspraken worden nagekomen. Tonny denkt fijn met je mee en het verrichte werk was prima uitgevoerd.
 • Brick Infra & Bouw
  Brick Infra & Bouw

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Baarle-Nassau
 • Teuns Tuinen
  Teuns Tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  Mijn naam is Teun Tielemans en ik ben de eigenaar van het bedrijf Teuns Tuinen. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven tuin werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Tuinontwerp - Grondwerk Met vriendelijke groet, Teun Tielemans

 • Lex Leijten Grondwerken

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Esbeek of omgeving? Lex Leijten Grondwerken kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Teun's Tuingemak

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker nodig in Tilburg of omgeving? Teun's Tuingemak kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Onincx Sierbestrating & Tuinaanleg
  Onincx Sierbestrating & Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Tuinarchitect in Baarle-Nassau

  Onincx Sierbestrating richt zich op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren en bedrijven.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Planning was een beetje laat en kwam pas na aandrang. Klus uitstekend uitgevoerd door Rob en afval netjes afgevoerd

3.7

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Baarle-Nassau

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt