Vind Grondwerkers in Baarle-Nassau

Op zoek naar Grondwerkers in Baarle-Nassau? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Baarle-Nassau

 • Burgers Bedrijfsservice
  Burgers Bedrijfsservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  Bij Burgers Groen-Grond-Agro kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Wij zijn in het bezit van een 2 tons minigraver en een kleine Loader, waarbij we in staat zijn om in kleine ruimtes te opereren. Ons werkgebied bestaat uit heel Noord-Brabant, voor grotere (meerdaagse) klussen zijn wij ook bereid om verder af te reizen. U kunt bij ons terecht voor: -Uitgraven van tuinen of funderingen. -Afgraven van grondwerk en aanvullen met zand (en aantrillen) -Rooien van beplantingen en afvoeren -Graven van sleuven -Grond egaliseren -Stallen uitmesten We zijn altijd zeer enthousiast en hebben veel plezier in ons vak.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goeie communicatie, snel actief ondernomen en uiteindelijk ligt het terras er goed in.
  Kom in contact
 • Werken in het Klein
  Werken in het Klein
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  Wij zijn een jonge en gedreven onderneming, welke zich voornamelijk bezighoud met het leeghalen, afgraven en ophogen van (moeilijk bereikbare) tuinen en opritten. We bieden maatwerk en zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij kunnen eventueel zelfs met onze machine door de deur naar binnen of via de brandgang/garage in uw tuin komen. U kunt bij ons terecht voor onder andere onkruidborstelen en vegen van terreinen en opritten, leeghalen van (moeilijk bereikbare) tuinen, uitbreken en afvoeren van bestrating, bodembewerking, klein sloopwerk en aan- en afvoer van zand, grind en compost. Ook leggen we gazons en onderhouden we deze. Zijn we u binnenkort van dienst?

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Rudy werkt erg netjes en volgens afspraak. De volgende werkzaamheden zal ik zeker weer door Rudy laten uitvoeren. Aanrader!
  Kom in contact
 • WW's totaalbouw
  WW's totaalbouw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1514 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  ww's totaalbouw Gespecialiseerd in tuin renovaties & pannendaken / plattedaken ‐-------‐------ Dakramen/ dakkapellen Dakgoten Schoorstenen: Sloop Renovatie Overkappingen ( Douglas, eiken, aluminium ) Lichtstraten : straatwerk meranti hardhout tuinieren Sloopwerk Schilderwerken Stucwerk Bestratingen en nog veel meer.... Nieuwbouw Renovatie Onderhoud 10 jaar garantie op al ons werk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Op het afgesproken tijdstip meldden zich 2 onderaannemers. Hebben zich vriendelijk voorgesteld en voerden de gevraagde werkzaamheden keurig en efficiënt uit. We zijn uitermate tevreden!
  Kom in contact
 • MBC Blast Cleaning Service
  MBC Blast Cleaning Service
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  Hoge druk reinigen, zandstralen & impregneren. Troittors,Opritten,Vloeren,Bakstenen,Gevels,Daken,Hekken,Staalconstructies,Industriële machines,Meubels,Boten Het verwijderen van vuil, mos, verf, roest, graffiti, olie vlekken & nog veel meer! Impregneren en beschermen tegen vuil, groene alg en olievlekken. Wij bieden competitieve prijzen en een betrouwbare service! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Prijzen vanaf €3,- per m2! *Prijs hangt af van de oppervlakte en de hoeveelheid vuil. __ We kunnen ook helpen je tuin op te ruimen en hem weer te laten stralen! We verwijderen onkruid, struiken, bladeren, vuil & zo veel meer. Wanneer we klaar zijn nemen we al het vuil weer mee naar de stort zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over het afval.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer professioneel te werk gegaan. Hard werkende ploeg Ben zeer tevreden met de eindresultaat.
  Kom in contact
 • Bva.totaalsloop&betonboringen
  Bva.totaalsloop&betonboringen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4537 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  Bva.totaalsloop&betonboringen staat voor een fijne samenwerking en meedenken aan oplossingen. Wij verichten Straatwerk Tuin ontwerpen Tuin decoratie’s Teras aanleg Vloer reparaties Vloer egelaliseren Draagbalkenplaatsen ,totaalsloop,renovatiesloop,ontruiming,grondwerkbetonboringen,sleuven zagen en dozen boren,hoevenierswerk denk hierbij aan u tuin leeghalen bomen verwijderen bestrating verwijderen zwembad graven funderingen graven etcetera! Ook voor kleine loodgieter klussen reparaties en afdoppen. Met ruime ervaring zijn wij bereid om altijd het beste voor u neer te zetten en mee te denken met eventuele oplossingen🤝🏽

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Stuk tuin geëgaliseerd en mooi stukje kunstgras gelegd door Bjorn & Co.
  Kom in contact
 • Aerts Grondwerken
  Aerts Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  Ervaring met het leeghalen van tuinen, spitten van gazon, egaliseren en afvoeren van puin, grond en groen. Uitgraven van funderingen / zwembaden. Straatwerk aanleggen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima kerel, komt afspraken na, is tijdig aanwezig en heeft goed materiaal bij. Zeker aan te raden!
  Kom in contact
 • Rooijakkers Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  .

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Ontzettend fijne samenwerking. Dennis denkt goed mee, heeft veel ervaring en werkt ontzettend netjes! Ik zou hem zeker aanbevelen!
  Kom in contact
 • Bedrijfbouwvoorjouw
  Bedrijfbouwvoorjouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  Onze bedrijven houden zich bezig met renovatie en afwerking van woningen. Dankzij onze ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit dienstverlening bieden. We benaderen elke klant individueel, we nodigen iedereen uit om contact met ons op te nemen om de details van specifieke bestellingen te regelen, we communiceren in het Nederlands en Engels

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  De heren hebben een betonvloer gestort. Ze werken super netjes en komen hun afspraken na. Ze communiceren snel en gemakkelijk. Zou ze zo weer inhuren.
  Kom in contact
 • Gras en Tuin Quba
  Gras en Tuin Quba
  Beoordeling: 4.8 van 54.8597 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer tevreden over de diensten. Jakub is vriendelijk en komt zijn afspraken na! Het was een kleine klus, maar hij heeft ons daarmee enorm geholpen.
  Kom in contact
 • J. Spapens B.V.
  J. Spapens B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Grondwerker in Baarle-Nassau

  wij zijn een bedrijf dat zich bezig houd met grondwerken - sloopwerken en ondergrondse infra -Slopen van gebouwen -zagen en boren van beton vloeren -Uitgraven van bouwputten en vijvers / zwembaden -Rooien van bomen -Frezen van boomstronken -Het reinigen van uw rioolstelsel -De aanleg van een nieuwe rioolstelsel -Renovatie van het rioolstelsel -Het aan leggen van gas / electra kabels en water leiding in de grond

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Jasper heeft de klus snel, degelijk en stipt uitgevoerd. Na uitvoer van de klus heeft hij tevens meegeholpen met een andere klus. Jasper denkt graag en goed mee. Als ik weer grondwerken heb is Jasper de eerste die ik bel.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 30 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Baarle-Nassau

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt