Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Baarle-Nassau

 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Rottende kozijnen moesten gerepareerd worden. ze waren snel op locatie. goed uitgevoerd. alles keurig opgeruimd. in één woord, uitstekend.
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • CVD Bouw en Verhuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  Timmerbedrijf met veel ervaring in vlonders, pergola´s, overkappingen, binnenwanden/plafonds, dakramen plaatsen etc...

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Prima uitvoering. Net werk.
 • klus.partners
  klus.partners
  Beoordeling: 4.4 van 54.4560 reviews
  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  Met mijn jarenlange ervaring in het verbouwen een aanpassen van mijn eigen woning en die van veel vrienden ben uitstekend in staat om u bij te staan in de klussen in en om uw huis. Met mijn opleiding en ervaring als werktuigbouwer, zeg maar smid, beheers ik vele disciplines en heb mij veel vaardigheden eigen gemaakt. Ik werk hoofdzakelijk in Midden-Brabant, omdat ik gevestigd ben in Riel (bij Tilburg)…

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super netjes werk afgeleverd, komt zijn afspraken naar en denkt goed mee.. top!
 • Timmer- en klusbedrijf Keustermans
  Timmer- en klusbedrijf Keustermans
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  Hallo ik ben Steffan Keustermans ben op me 16de gaan werken in de bouw en zo het vak geleerd. Ik ben op mijn 31ste voor me eigen begonnen (2017)

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Wij hebben onze dakramen laten bestellen en laten plaatsen door Steffan. Dit is geheel keurig en netjes gebeurd. Hij biedt hele goede service!. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze nieuwe dakramen!!. Wij raden hem dan ook zeker aan!.. Hij is trouwens dol op appelflappen ;-).
 • Rooijakkers Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  .

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Ontzettend fijne samenwerking. Dennis denkt goed mee, heeft veel ervaring en werkt ontzettend netjes! Ik zou hem zeker aanbevelen!
 • DS Hire & Bouw

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  Hoi! Mijn naam is Dwayne. Ik ben werkzaam in de omgeving Baarle-Nassau. Ik ben vooral bekent met klussen in en om huis, houtbouw, infra werkzaamheden, en overige bouw en sloop werkzaamheden. Ik denk graag mee met de klant en probeer de beste oplossing bij ieders budget te realiseren.

 • CONtend

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  CONtend kan je helpen met je Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter klus in Baarle-Nassau en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met CONtend om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Kevin Voeten Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  Kevin Voeten Timmerwerken kan je helpen met je klus in Baarle-Nassau en omgeving. Werkzaamheden: - Algemeen timmerwerk - Kozijnen - Meubels - Kasten - enz. Neem direct contact op met Kevin Voeten Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • MN Interieur
  MN Interieur
  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews
  Kozijnspecialist in Baarle-Nassau

  Ik Neirinck Martin , ben 34 jaar en heb in 2017 mijn bedrijf MN interieur opgericht . Ik heb mijn opleidingen aan de vakschool in België gehaald en dus de nodige certificaten behaald . toen ik afgestuurd was ben ik in een professioneel bedrijf gaan werken dat gespecialiseerd is in plaatsen van valse gips wanden en plafonds en timmerwerken , heb daar 12 jaar gewerkt en alle kennis over vak gebied geleerd . daarom heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te starten en kom ik graag bij u aan de slag !

  Laatste review:
  Heeft uitstekend en proper werk afgeleverd, onze schilder was in zijn nopjes door de uitstekende afwerking (lang niet meer gezien). Vande naden was er niks meer te zien. De deuren werden perfect geplaatst volgens de normen. Proficiat voor het geleverde werk

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 315 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Baarle-Nassau

Populaire diensten

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt