Vind isolatiebedrijven in Baarle-Nassau

Op zoek naar isolatiebedrijven in Baarle-Nassau? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Baarle-Nassau

 • S.L. Hinfelaar B.V.
  S.L. Hinfelaar B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  Mijn naam is Stef Hinfelaar. Sinds 2008 ben ik zelfstandig schilder. Naast alle soorten schilderwerk bent u bij mij ook op het juiste adres voor (kleine) renovaties. Wij zijn inmiddels ook zeer ervaren in het isoleren van zolders, en kunnen u de juiste isolering adviseren en uitvoeren met enorme besparingen op uw gasverbruik! En met de juiste meldcode van het gebruikte materiaal kunt U de subsidie aanvragen.Met optrekkend vocht in zowel binnen als buitengevels en kelders bent u bij ons ook aan het juiste adres! Ook het aanbrengen van een trendy beton look in je badkamer, toilet, trap of vloer in 50 verschillende kleuren in onze specialiteit, dus ook het aanbrengen van gietvloeren over bestaande tegels en over bestaand tegelwerk behoort tot de mogelijkheden

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Goede communicatie en komt afspraken na en op korte termijn.
 • Den Druppel Vochtwering
  Den Druppel Vochtwering
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  Den Druppel Vochtwering is een bedrijf wat zich specialiseert in vochtproblemen zowel in kelders die blank staan of vochtig zijn ,als optrekkend vocht in de muren waar je vochtige plekken ziet. Wij gebruiken injectie techniek en brengen een volledig vochtwerend scherm aan. Garantie bieden wij voor injectie tussen de 10 en 20 jaar!

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Danny komt afspraken na en levert goed en deskundig werk.
 • Lambert Afbouw
  Lambert Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  Lambert Afbouw is een bedrijf die gespecialiseerd is in plaatsen van geïsoleerde wanden ,verlaagd plafonds met spotjes, en zolders aftimmeren., We denken met de klant mee en zorgen dat alles naar wens is .We zijn fexibel met de tijd ,ontwerp en de wensen van de klant ,Alvast Bedank en wie weet tot ziens .

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Ik ben absoluut blij verrast met het fantastische werk dat is geleverd door Lambert. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project, was de ervaring niets minder dan buitengewoon.
 • PDS Package Deal Solutions

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  N. Broekhuizen B.V. kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Ulicoten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Binnenwand plaatsen, Lamp ophangen, Kitten, Gaten boren, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met N. Broekhuizen B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bouw- en onderhoudsservice ABG
  Bouw- en onderhoudsservice ABG
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  Bouw en onderhoudsservice ABG, Gespecialiseerd in verbouwingen, timmer- en schilderwerk. Met vriendelijke groet, Richard Havermans

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Richard heeft vorig jaar de vlonders geplaatst. In eerste instantie verliep dit goed. Naar verloop van tijd toen er herstelwerkzaamheden onder de garantie uitgevoerd moesten worden ontstonden de strubbelingen. Onvoorbereid. Moeilijk afspraken te plannen, niet meer reageren. Kortom: waardeloos. Inmiddels verzoek bij Dhr. Havermans neergelegd tot het betalen van herstelwerkzaamheden uitgevoerd voor derden.
 • Dutch Civil Projects B.V.
  Dutch Civil Projects B.V.

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  Dutch Civil Projects BV Aannemingsbedrijf voor Civiele-, Bouw en onderhoudswerkzaamheden. 25 jaar ervaring in GWW, Bouw en Industrie. Grond- en straatwerk, infra en rioleringen, terreinimrichtingen. Nieuw-, verbouw en onderhoud van woningen en vastgoed. Totaalaannemer voor GWW, bouw en industrie.

 • Ketelaars Afbouw
  Ketelaars Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  Ketelaars Afbouw staat voor vakmanschap en kwaliteit in afbouwwerkzaamheden. Met jarenlange ervaring bieden we een breed scala aan diensten, van stukadoorswerk tot schilderwerk en van wandafwerking tot plafondmontage. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardig vakmanschap en het voldoen aan de wensen van onze klanten. Bij Ketelaars Afbouw staat klanttevredenheid altijd voorop. Wanden 22,- euro per m2 inclusief materiaal Plafond 26,- euro per m2 inclusief materiaal Dit inclusief afplak werk vloeren, kozijnen keuken, trappen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Ketelaars afbouw.

  Laatste review:
  Bas heeft bij ons de woonkamer, keuken, gang en toilet gestucked en geschilderd. Hij werkt zeer secuur en netjes. Een echte vakman. Hij neemt de tijd om zijn werk goed uit te voeren
 • JWB Voegwerken

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  Ben je op zoek naar een Dakdekker? Dan kun je in Gilze bij JWB Voegwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • RS Bouw-Service
  RS Bouw-Service

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  RS Bouw-Service kan je helpen met je Isolatiebedrijf klus in Goirle en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Geluidsisolatie, Waterdichte isolatie. Neem direct contact op met RS Bouw-Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Smulders Renostuc
  Smulders Renostuc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7572 reviews
  Isolatiebedrijf in Baarle-Nassau

  Hoi ik ben Andrew Smulders en mijn bedrijf is Smulders Renostuc ik zal je een kleine indicatie geven van de soorten werkzaamheden die ik verricht ik ben gespecialiseerd in renoveren en restaureren en repareren van gevels ook scheuren door middel van chemische ankers/wokkels binne en buitengevels siervoegwerk knip/snijwerk zie portfolio foto recent opgeleverd project ook kleine stucwerken beton en natuursteen reparaties/arduin en Gevel Reiniging impregneren en vochtbestrijding door middel van injecteren in de gevel Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in gevelrenovatie/reparatie/kleine metselwerken / en stucwerken ik ben niet zo heel goed in praten maar wel in werken dus hopelijk zien we elkaar snel ! ook geef ik 10 jaar garantie op al mijn werkzaamheden en vraag pas betaling na oplevering en tevredenheid van de klant mvg Andrew Van Smulders Renostuc hopelijk tot snel ...

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Reageert snel en vakkundig. Is komen kijken en aansluitend prijs afgesproken. Goed en mooi werk afgeleverd. Harde werker voor een goede prijs.

4.3

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 30 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Baarle-Nassau

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt