Vind Airco installateurs in Baarle-Nassau

Op zoek naar Airco installateurs in Baarle-Nassau? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in Baarle-Nassau

 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95148 reviews
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Goede service, fijne tips, alles zoals verwacht verlopen
 • Struijk Airco's
  Struijk Airco's
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  Wij leveren en plaatsen airc’os , inclusief materialen en montage, van veel bekende merken wij zijn stek gecertificeerd.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  De klus verliep prima. Zeer beleefde monteurs. Er is erg netjes gewerkt. Bij het uitpakken werden de airco units al meteen voorzichtig op een dekentje gelegd om beschadigingen te voorkomen. Bij het boren is stof meteen opgevangen zodat er geen stof in de kamers terecht kwam. Nadat de airco`s in werking waren gesteld door is alles keurig opgeruimd, verpakkingsmatariaal is mee terug genomen. Voor beide airco`s is tevens een STEK rapport afgegeven door een erkende vakman. De airco`s werken fantastisch. Kortom een prima bedrijf om een airco te bestellen. Overigens was ook de prijs zeer vriendelijk. Wij zijn dik tevreden. Dank u wel meneer Struijk.
 • ADF koeltechniek & Airconditioning
  ADF koeltechniek & Airconditioning
  Beoordeling: 4.7 van 54.7593 reviews
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  ADF koeltechniek & airconditioning Gaat u voor een vaste airco, ofwel een split unit airco? Het voordeel van deze airco’s is dat hij niet in de weg staat omdat hij op de muur gemonteerd wordt. Daarnaast hoeft u ook geen slang door het raam te doen en kunt u hem dus altijd aan zetten, ook wanneer u weg bent Ik heb een Afgeronde opleiding in de koeltechniek, en een diploma. F gassen certificaat, vca basis en vol in bezit. 5jaar ervaring als koelmonteur

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Zeer goed
 • 247 Airco
  247 Airco
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  247 Airco kan je helpen met je Installatie klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met 247 Airco om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  He is very reliable, punctual and has does great work for me.
 • GEJA Klimaattechniek
  GEJA Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  GEJA Klimaattechniek de specialist op het gebied van klimaat beheersing. U kunt bij ons terecht voor installatie, reparatie & onderhoud van airconditioning, koel-installaties & klimaat overige installaties (HVAC). Ook kunt u bij ons terecht voor: Loodgieterswerk, lekkage van pannendaken en schoorsteen renovatie. Contact voor vrijblijvend advies!

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Geweldig, ik ben helemaal blij. Geja is een aanrader.
 • Airco-Specialist van Amelsvoort
  Airco-Specialist van Amelsvoort
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Oisterwijk of omgeving? Airco-Specialist van Amelsvoort kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Airconditioning reparatie of onderhoud en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Pieter reageert snel, werk netjes en laat de plek ook nog eens zonder rommel achter. Hij heeft alle puinhoop van de werkzaamheden meegenomen zodat wij dat niet hoeven af te voeren. Heel erg prettig! Zeker een aanrader.
 • Floris Installaties
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  Floris Installaties kan je helpen met je Loodgieter klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, CV ketel repareren of onderhouden, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met Floris Installaties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Floris nam direct contact op en was adviserend in het zoeken naar de beste oplossing op korte termijn beschikbaar. Prijs en service in overeenstemming met de prijsopgave. Top!
 • Vairco Klimaattechniek
  Vairco Klimaattechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  Wij verzorgen een complete installatie* van alle merken vanaf 600 Euro (incl btw) en een inbedrijfstelling voor de handige doehetzelver al vanaf 150 Euro (incl.btw) Wij zijn volledig F-gassen gecertificeerd, bieden een goede service en staan borg voor max. 5 jaar fabrieksgarantie! Voor gratis advies (ook dhz) en vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Ook voor onderhoud en reparatie! Vairco Klimaattechniek kvk-nummer: 83424040 * ) Dit betreft een standaard installatie in omg. Tilburg. Een standaard installatie bestaat uit max. leidinglengte 5 meter, een goede bereikbaarheid voor de buitenunit , standaard condensafvoer en voor de doorvoer baksteen of houten muur (geen beton) Wij zijn leverancier van alle merken, maar adviseren wel een A-merk (b.v. Mitsubishi, Daikin, LG,)

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Vakkundig, eerlijk en vriendelijk! Bedankt Vairco Klimaattechniek!!
 • KlusKrijger
  KlusKrijger
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Airco installateur in Baarle-Nassau

  SolarKrijger is een parttime bedrijf welke zonnepanelen en Airco’s plaatst. Wij gaan altijd voor kwaliteit en een zeer tevreden klant.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  afspraak niet aan gekomen
 • BVA airconditioning

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Baarle-Nassau

  Airconditioning

4.9

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in Baarle-Nassau, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in Baarle-Nassau

Andere vakmensen in Baarle-Nassau

Vind vakmensen bij jou in de buurt