Timmermannen in Nieuw-Buinen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Nieuw-Buinen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Nieuw-Buinen

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Nieuw-Buinen

 • HSD Service en Diensten
  HSD Service en Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  Zoek je een klusbedrijf in Groningen/Drenthe die snel tijd heeft? HSD Service en Diensten helpt bij alle klussen! Van plinten plaatsen of vervangen, vloer reparatie, schutting of hek plaatsen, elektra, lekkages riolering of waterleidingen tot nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  .
  Kom in contact
 • Raven bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  Raven bouwservice is je ideale partner als je een Hovenier, Timmerman nodig hebt in Gasselternijveenschemond en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  De klus werd vakkundig gedaan en kon op korte termijn worden gerealiseerd.
  Kom in contact
 • JM-Events
  JM-Events
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  JM-Events is in 2014 opgericht als eenmanszaak voor all-round services. Ik heb in de afgelopen 10 jaar gewerkt en ervaring opgedaan op verschillende vakgebieden zoals: timmeren en houtbouw, kleine verbouwingen, electra installaties, sanitair, afbouw en divers montage werk. Daarnaast heb ik in de overige tijd van m’n hobby als DJ, m’n werk kunnen maken. Vandaar dat de naam JM-Events is ontstaan als breed begrip. Op dit moment ben ik veel bezig met vlonderbouw/ houtbouw voor glamping tenten op europees gebied. Daarnaast heb ik af en toe nog tijd om diverse montage of bouwwerkzaamheden uit te voeren. Ook kan ik met de klant kijken naar oplossingen voor zijn of haar project die wordt aangeboden op werkspot. Ik ben op veel vlakken thuis. Ik ga graag met u (klant) het contact aan om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Jart Muggen JM-Events

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Perfect op tijd en snel verholpen. Dik tevreden over de uitvoering. Dankjewel!
  Kom in contact
 • Toma Bouw
  Toma Bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  Toma Bouw is een ervaren all-round timmerman voor zowel uw kleine en grote klussen. Neem direct contact op met Toma Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Snel geregeld, komt afspraken na en het ziet er keurig uit. Zeer tevreden
  Kom in contact
 • Prins en Project
  Prins en Project
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  .

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Een aanrader. Twee hardwerkende mannen die hun belofte waar hebben gemaakt. Voor ons een onmogelijke klus, maar Prins en Project (Rob en Senn) hebben het voor elkaar gekregen. Niet stoppen om 5 uur, maar gewoon doorgaan tot de klus af is. GEWELDIG!!! Secuur en netjes met oog voor detail. Echt toppers! En ook nog eens verschrikkelijk aardig.
  Kom in contact
 • Scholte Realisatie
  Scholte Realisatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  Een jong bedrijf met een frisse kijk op uw maatwerk wensen voor zowel interieur als exterieur-bouw werkzaamheden, zoals Electra en (kleine) renovatie klussen. Een oog voor detail en korte lijnen, heldere communicatie daar houdt ik simpelweg zelf ook van!

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  De klus is super uitgevoerd. Een heel aardig persoon, professioneel en werkt netjes. Super snel contact, onze klus had spoed en hij heeft super snel tijd voor ons gemaakt. De plek van de klus ook heel netjes achter gelaten.
  Kom in contact
 • Fred Totaal
  Fred Totaal
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  Goedendag, Met al ruim 20 jaar ervaring in de bouw help ik graag met u graag met uw opdracht. Ik heb ruime ervaring als timmerman in nieuw bouw en renovatie Dus mocht u een opdracht hebben en deze naar grote tevredenheid willen uitvoeren, kom dan in contact. Ik help graag met uitdenken en uitvoeren van de werkzaamheden. Met vriendelijke Groet, Fred Totaal

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Fred Totaal is bij ons geweest om een schuurdeur te repareren. Fred komt afspraken na en levert keurig werk. Daarnaast is de service betaalbaar. Ik kan Fred van harte aanbevelen!
  Kom in contact
 • Guan Timmerwerken
  Guan Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  Hallo ik ben Guan. Ik werk 4 jaar als timmerman en ben werkzaam in de omgeving Groningen. Precies werken staat bij mij hoog in het vaandel. De beste eigenschap voor een goede timmerman. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Goede communicatie, heldere uitleg over wat er nodig is en super uitvoering. Zo wil je wel een vakman over de vloer!
  Kom in contact
 • MP Bouw & Klusservice
  MP Bouw & Klusservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  MP Bouw & Klusservice kan je helpen met je Kozijnspecialist, Timmerman, Dakdekker, Glaszetter klus in Musselkanaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Deuren repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met MP Bouw & Klusservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Melroy en zijn mannen zijn ons prima van dienst geweest. Ze hebben alle raamkozijnen vervangen en overal dubbel glas geplaatst. Het contact was prettig, de offerte duidelijk en de werkzaamheden werken conform planning en naar tevredenheid uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Bouw en installatie de Vries
  Bouw en installatie de Vries
  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews
  Timmerman in Nieuw-Buinen

  verbouw werkzaamheden, houten schuren/ overkappingen, houten / beton schuttingen meterkasten vernieuwen, stopcontacten aanleggen, licht schakelaar installeren Ik kijk erna uit om samen met u een mooi portefeuille op te bouwen! Werkdagen; maandag tot donderdag

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  De klus verliep goed, over het eindresultaat zijn wij tevreden.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Nieuw-Buinen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 189 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Nieuw-Buinen

Andere vakmensen in Nieuw-Buinen

Vind vakmensen bij jou in de buurt