Vind schoonmaakbedrijven in Nieuw-Buinen

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Nieuw-Buinen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Nieuw-Buinen

 • Solar clean groningen
  Solar clean groningen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Welkom bij Solar Clean Groningen, Jouw partner in professionele reiniging. Onze diensten zijn: Zonnepanelen reinigen Kunststof reinigen Dakgoten reinigen Dakkapel reinigen Telescoop bewassing Glas bewassing Of u nu op zoek bent naar een eenmalige of regelmatige service, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw wensen en budget. Stuur ons gerust een WhatsApp-bericht met uw verzoek voor een offerte en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Met vriendelijke groet, Solar Clean Groningen

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Na overleg ook de dakgoten meegenomen. Prima werk afgeleverd
 • Duo Cleaners
  Duo Cleaners
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en gericht op exterieurreiniging. Wij bieden actief onderstaande diensten aan: - Glasbewassing (ambachtelijk én osmose tot 15 meter hoogte) - Dakgootreiniging tot 9 meter hoogte - Kunststof- en houtreiniging Wij nemen geen interieurverzorging opdrachten meer aan. Wij werken binnen 30 km om Stadskanaal. Prijsopgave per App of mail middels duidelijke foto's Met hartelijke groet, Team Duo Cleaners :)

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Prima
 • AMV Clean & Shine
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Westerlee of omgeving? AMV Clean & Shine kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Zeer goed en vakkundig uitgevoerd, vriendelijk en uiterst klantgericht. Goten weer mooi schoon.Direct beschikbaar en ook nog de ramen gereinigd met de osmosetechniek. Wat een geweldige uitvinding. Zeer schoon zonder strepen!! Dus een dikke pluim voor dit professionele bedrijf met zo 'n enthousiast echtpaar.
 • Pro Cleaning Noord
  Pro Cleaning Noord
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Diensten: * Glasbewassing binnen en buiten * Kunststof/houtwerk/boeidelen/ trespa/windveren/dakkapel/ overkapping reiniging. * Zonnepaneel reiniging * Bouwoplevering * Woningontruiming en reiniging * Hogedruk reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Dakgoten leeggehaald. Goede, heldere en snelle communicatie. Vriendelijke jongens die hard en netjes werken.
 • Dijkstra Schoonmaakdiensten
  Dijkstra Schoonmaakdiensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Dijkstra Schoonmaakdiensten kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Winschoten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Dijkstra Schoonmaakdiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snelle reactie en actie. Werkt netjes en volgens afspraak
 • Pro solar cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Emmen of omgeving? Pro solar cleaning kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • de Vries diensten
  de Vries diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  De Vries bestratingen 30 jaar ervaring ook voor grondwerk en riolering. Ook voor levering van materialen. Ons werk gebied Groningen, Drenthe en Overijssel. Scherp in prijs.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prachtig terras van ruim 60 vierkante meter aangelegd. Het was helder welke materialen en hoeveelheden er besteld moesten worden. Het bestraten is op korte termijn, snel en vakkundig uitgevoerd. Harrie is plezierig en duidelijk in de communicatie en komt zijn afspraken na.
 • Humbo Cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Humbo Cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf, Gevelspecialist klus in Ter Apel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Humbo Cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Goed Goed Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Goed Goed Schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaak klus in Hoogezand en compleet in het noorden. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Goed Goed Schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Geweldig
 • Le Ramoneur
  Le Ramoneur
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Buinen

  Wijn een gespecialiseerd bedrijf in schoorstenen (rookkanalen) en alles wat daarmee te maken heeft. Dat wil zeggen: wij vegen uw schoorsteen, wij bouwen schoorstenen of renoveren rookkanalen middels RVS flexibele buizen of dubbelwandige buizen. Wij plaatsen houtkachels en sluiten deze aan op uw schoorsteen. Tevens doen wij aan inspectie van uw rookkanaal, bijvoorbeeld middels een camera. Wij werken tevens voor verzekeringsmaatschappijen in geval van schoorsteen branden. Met meer dan 10 jaar ervaring op dit specifieke gebied kunnen wij dus alles voor u betekenen. Wij zijn een erkend bedrijf en zijn aangesloten bij de branche-organisatie ASPB en werken met gediplomeerde medewerkers. Ons werkgebied beslaat de gehele provincies Groningen en Drenthe.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Top, service, werkt erg netjes

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Nieuw-Buinen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 43 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Nieuw-Buinen

Andere vakmensen in Nieuw-Buinen

Vind vakmensen bij jou in de buurt