Vind schoonmaakbedrijven in Emmen

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Emmen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Emmen

 • Pro solar cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Emmen of omgeving? Pro solar cleaning kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  ik weet nu niet aan wie ik het geef , maar ik ben zeer tevreden.
 • Je&Ro B.V.
  Je&Ro B.V.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Ons bedrijf heeft ruime tijd ervaring in gevelrenovatie.!

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Keurig aan afspraken gehouden. Netjes gewerkt en afgeleverd. Prima omgangsvormen.
 • Arends Work
  Arends Work

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Ik ben een nieuwkomer in het bedrijfsleven. Dat doet echter niks af van de kwaliteit die geleverd word. Ik heb jaren lang schoonmaak ervaring en vind het leuk klanten blij te maken. Het bedrijf zit in Emmen en ik zoek mijn opdrachten het liefst maximaal 45 minuten van Emmen. Uw opdrachten zijn bij mij in goede handen , met bijna 10 jaar schoonmaak ervaring.

 • ELMARZ VASTGOEDONDERHOUD

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Mijn bedrijf is gespecialiseerd in schilderwerk, renovatieprojecten en allerlei kluswerk. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij efficiënt en tegen een meer dan redelijke prijs uw opdrachten kunnen uitvoeren. Wij werken met professioneel materiaal en zijn zeer flexibel. Wij overleggen graag met u over wat er moet gebeuren en hoe dit op een goede wijze kan worden uitgevoerd.

 • Schoonmaakbedrijf Vincent

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Afspraak =afspraak.

 • Suman Vastgoedonderhoud
  Suman Vastgoedonderhoud

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Suman Vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in onderhoud en renovaties van zowel particulier als monumentaal vastgoed. Wij houden ons bezig met het onderhouden en verbeteren van particulier, zakelijk en monumentaal vastgoed. Wij hebben een voorman met 30+ jaar bouwkundige ervaring om elk mogelijk probleem op te lossen en een sterk team voor elke klus. Wij werken netjes en vlot door en garanderen niet alleen strak maar ook technisch goed en zeer kwalitatief werk waar u garantie op krijgt. We zijn zeer dynamisch wat betreft het werk, de tijden en de prijs. Vakmanschap: Aannemer Adviseur Badkamer, toilet en keuken werkzaamheden Dakwerkzaamheden Deur en kozijn werkzaamheden Electra Gevel en voegrenovatie Glaszetter Isolatie Loodgieter Metselaar Ontwerper Schilder Sloopwerkzaamheden Stukadoor Tegelzetter Timmerman Vloerwerkzaamheden

 • Opti Reiniging & Service
  Opti Reiniging & Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Wij bieden onze klanten een uitgebreid schoonmaakpakket aan voor zowel dagelijkse als periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij staat uitstekende kwaliteit en service voorop en wij garanderen onze klanten dat opgedragen werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd worden. U kunt een beroep op ons doen voor een eenmalige reiniging. Ook heeft u de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij wij op regelmatige tijdstippen komen reinigen. Ons werkgebied is heel Nederland een deel Duitsland en een deel in belgie. U belt of mailt ons, en wij komen langs en maken een passende offerte. En vergeet vooral niet om op onze facebookpagina te kijken.

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Prima !
 • Klussenbedrijf Doek
  Klussenbedrijf Doek

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  Voor alle klussen in en om het huis.

 • vNext Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Emmen

  vNext Services is een allround klussenbedrijf wat kleine timmerwerken aanneemt, schoonmaakt en boedels ruimt. Daarnaast is het werkzaam als ict specialist op het terein van data opslag en storage systemen.

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Emmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 59 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Emmen

Andere vakmensen in Emmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt