Vind sloopbedrijven in Emmen

Op zoek naar sloopbedrijven in Emmen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Emmen

 • G. Kamphuis
  G. Kamphuis
  Beoordeling: 4.7 van 54.75138 reviews
  Sloopbedrijf in Emmen

  Sinds 2016 is mijn bedrijf aangemeld op Werkspot. Omdat ik al 10 jaar ervaring heb in onderstaande werkzaamheden, (als ZZP'er VCA gecertificeerd) lijkt het me nu een mooie uitdaging, om zelf klussen aan te nemen op het gebied van: - Grof tuinonderhoud - Grondwerk - Straatwerk - Gecertificeerd in glasvezelblazen - Ook voor het vervoer van kleine goederen Graag sta ik voor u klaar!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Naar wens afgehandeld
 • Tabak Klus en Tuin
  Tabak Klus en Tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Sloopbedrijf in Emmen

  Tabak Klus en Tuin is opgericht in 2023, en is voortgekomen uit een passie voor alledaagse klussen, en het grotere onderhoud voor huis en tuin. Mijn naam is Stefan Tabak, en heb op 34 jarige leeftijd de stap genomen om van mijn hobby mijn werk te maken. In de afgelopen jaren heb ik door tal van klussen, werkzaamheden op de bouw en werkzaamheden in tuinen een grote ervaring opgebouwd op deze vakgebieden.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Stefan was helder in de communicatie, kwam afspraken na en heeft 70m2 laminaat prachtig gelegd met zowel plak- als opstaande plinten. Toen de badkamerdeur het laminaat bleek te raken, heeft hij deze korter geschaafd. Ik zal hem iedereen aanraden. Bedankt Stefan!
 • Aashna Klus- & Montage
  Aashna Klus- & Montage
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Sloopbedrijf in Emmen

  ACS Samen doen we het beter. PS. Alleen reageren als U akkoord gaat ivm proviciekosten anders brengen we 25 euro in rekening. Klusjesbedrijf: gericht op de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom het huis. We geven 100% tevredenheidsgarantie. Ook is er een aansprakelijkheidsverzekering mocht er iets mis gaan. We werken met de geleverde materiaal en indien gewenst kunnen we het ook aanleveren. we doen bijna alle werkzaamheden in en om het huis. Bv. verfspuiten, verven, laminaat, tegelen, electra, riolering verbouwingen, metselen, fundering storten, complete renovatie in en om het huis, kozijnen plaatsen ect. ect. Bijna geen klus onmogelijk. Excl. parkeerkosten en materiaal kosten Indien we overeengekomen zijn, 59 vooruit betalen. 25 tijdens de klus en 25% de rest na de klus Met vriendelijk groet, Glenn.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijne hulp! Heel goed meedenkend en heeft veel verstand van zaken.
 • Klussenbedrijf Doek
  Klussenbedrijf Doek

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Emmen

  Voor alle klussen in en om het huis.

 • Gibbs construction
  Gibbs construction
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews
  Sloopbedrijf in Emmen

  Gibbs Construction is een bouwbedrijf met diverse mogelijkheden in slopen en bouwen. Sloop, renovatie, opbouw, wanden en kozijnen. Plafonds raggelen, beton storten, mooie afwerkingen van de klus.. en nog veel meer.. vraag offerte en na bekijken van de werkzaamgeden bespreken we een mooi prijs af voor uw klus Gr Gibbs

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Na duidelijke afspraak is Curt bij ons geweest. Zeer tevreden. Vervolg afspraak gemaakt voor een andere klus.
 • emmow
  emmow
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Emmen

  Wij zijn emMow een bedrijf dat opgedeeld is in 3 sectoren en werkzaam zijn in omgeving Emmen. Tuin diensten: Wij bieden ontwerp, onderhoud, advies en aanleg. We zoeken naar innovatieve producten binnen de groen sector denk aan oplossingen voor tuin verlichting met behulp van solar. Ook zijn wij bekent met onze campagne ‘uw bij vriendelijke tuin’. Binnen diensten: Renovatie woningen, schilderwerken, loodgieters werken, laminaat leggen, tapijt leggen, en sloop werken. Transport: Verhuizen studenten, afvoer afval, en al het mogenlijk transport op aanvraag.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Er was snel en prettig contact, bij aanvang en ook het uitvoeren van de klus gebeurde goed. Wordt vervolgd in het nieuwe jaar!
 • G. Wolters
  G. Wolters

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Emmen

  G. Wolters Bouwservice. Voor al u in en outdoor projecten. gwoltersbouwservice . nl

 • Green Wood Composiet B.V.
  Green Wood Composiet B.V.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Emmen

  "Onze bouwonderneming heeft meer dan 30 jaar ervaring in de branche, met een specialisatie in renovatie, verbouwingen en alle diensten binnen en buiten het huis. Van de installatie van elektrische stopcontacten tot de installatie van schuttingen en Vlonderplanken, we beschikken over de kennis en vaardigheden om elk project aan te kunnen. Vertrouw op ons team van ervaren professionals om uw dromen van huisrenovatie waar te maken. Profiteer nu van onze speciale aanbiedingen voor verbouwingen, zoals 10% KORTING op elektrische installaties en GRATIS ontwerpconsult voor uw verbouwing."

 • Brinkman boomverzorging
  Brinkman boomverzorging
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Sloopbedrijf in Emmen

  Opleiding bos- en natuurbeheer in Apeldoorn. 2,5 jaar ervaring in snoei- kapwerk / bosmaaiwerkzaamheden bij o. a. Staatsbosbeheer.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De persoon die zich heeft gemeld heeft 2 x afgezegd. Laat niets meer van zich horen.
 • APS Schoonmaak
  APS Schoonmaak

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Emmen

  Voor renovatie van uw gehele woning, badkamers, tegelwerk, toilet, en struckwerk, metselwerk, keuken. Bel en maak een afspraak voor een bezichtiging en/of een offerte. Wij zijn allen dagen van de week beschikbaar. En ook buiten kantoortijden. Natuurlijk staan we Ingeschreven bij de KVK Daarnaast houden wij ons ook bezig met schoonmaak en glazenwasser voor zowel binnen als buiten schoonmaakwerkzaamheden. Voor particulier en bedrijven. Ons bedrijf is gelegen in Emmen en wil in de regio Drenthe/Groningen bekend komen te staan als een goed en betrouwbaar allround schoonmaak/stucwerk met een persoonlijk karakter. Bij ons kunt u terecht voor uw complete schoonmaak onderhoud en totale dienstverlening op het gebied van Glasbewassing, Vastgoedonderhoud , Vloeronderhoud, Onderaanneming en diversen andere facilitaire diensten. Dit alles verrichten wij voor een goede prijs / kwaliteit verhouding. Wij kunnen voor u binnen uw budget een passende prijsopgave maken.

4.4

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Emmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Emmen

Andere vakmensen in Emmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt