Schilder uit Berkel en Rodenrijs nodig voor jouw schilderklus?

Wil jij binnenkort je woning een opknapbeurt geven? Grote kans dat je dan ook de schilderkwast in de hand neemt. Wil je zeker weten dat het resultaat netjes is, en dat je komende jaren niet meer hoeft te schilderen? Schakel dan een schilder uit Berkel en Rodenrijs in voor elke schilderklus. Van Berkel Dorp tot aan de Rodenrijse Zoom; onze vakmensen knappen jouw woning op.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Emmen

 • HAWASH schilderwerken
  HAWASH schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Emmen

  HAWASH schilderwerken kan je helpen met je Schilder klus in Odoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met HAWASH schilderwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Zeer goede ervaring met deze schilder, prijs/kwaliteit is goed, fijne communicatie, net schilderwerk.
 • Tabak Klus en Tuin
  Tabak Klus en Tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Schilder in Emmen

  Tabak Klus en Tuin is opgericht in 2023, en is voortgekomen uit een passie voor alledaagse klussen, en het grotere onderhoud voor huis en tuin. Mijn naam is Stefan Tabak, en heb op 34 jarige leeftijd de stap genomen om van mijn hobby mijn werk te maken. In de afgelopen jaren heb ik door tal van klussen, werkzaamheden op de bouw en werkzaamheden in tuinen een grote ervaring opgebouwd op deze vakgebieden.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Stefan was helder in de communicatie, kwam afspraken na en heeft 70m2 laminaat prachtig gelegd met zowel plak- als opstaande plinten. Toen de badkamerdeur het laminaat bleek te raken, heeft hij deze korter geschaafd. Ik zal hem iedereen aanraden. Bedankt Stefan!
 • LD schilderwerken Emmen
  LD schilderwerken Emmen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Schilder in Emmen

  Welkom bij LDSchilderwerken LDschilderwerken is een jong schildersbedrijf, opgericht in 2011 en gevestigd in Emmen. Mijn naam is Leo Diemel en door ervaring staan wij garant voor onze kwaliteit. Als het over schilderwerk gaat wandafwerking of het zetten van glas dan bent U bij ons op het juiste adres. Wij doen zowel grote opdrachten als kleine en zowel onderhoud als nieuwbouw, voornamelijk bij particulieren. Schilderwerk : Een gebouw dat van buiten keurig en kwalitatief goed in de verf zit, heeft een verzorgde uitstraling en zal daarom beter zijn waarde behouden. Door goed schilderwerk en onderhoud is uw pand bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Op de lange termijn bespaart goed schilderwerk u geld, maar ook het binnen schilderwerk is natuurlijk van belang voor de kwaliteit van Uw houtwerk. Wandafwerking: Is een heel breed onderwerp. Muren kunnen op ontelbare manieren gedecoreerd worden met muurverf ,glasweefsel of mooi behang . Glas: We doen veel aan beglazing. Zo kunnen we u HR-glas, verbeterd rendement glazen HR t/m HR++ glas leveren. In overleg kunnen we met u bepalen wat voor u de juiste beglazing is ,ook voor ventilatie Roosters kunnen wij een advies geven Als u bij LDschilderwerken een offerte of advies aanvraagt, nemen wij contact voor het maken van een afspraak . Wij geven in een persoonlijk gesprek een duidelijk beeld van de werkzaamheden en de benodigde materialen, en stellen voor u vrijblijvend een offerte op. Ook geven wij u graag advies over de kleuren en materialen die aansluiten bij uw wensen en die het beste passen bij uw woning

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Prettig en vlot in de communicatie en oppakken opdracht (raam vervangen en ventilatierooster plaatsen). Klus netjes uitgevoerd.
 • Voegersbedrijf R. Fischer
  Beoordeling: 4 van 54510 reviews
  Schilder in Emmen

  Gevelrenovatie is de oplossing voor gevels die in slechte staat verkeren. Vaak gaat het om gevels die vervuild zijn en waarvan het voegwerk in slechte staat is. Door middel van onze Torbo Soft-straal techniek in combinatie met ons goed opgeleid personeel, kunnen wij elke muur schoon krijgen. Na het stralen impregneren we een gevel, wat als gevolg heeft dat de muur geen water meer door laat. Hierdoor bespaart u wel 6% op uw energiekosten. Tevens doen we ook scheurherstel doormiddel van wokkels.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Super vriendelijk en goed vakwerk
 • Drogt schilderwerk & onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Emmen

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Behanger, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Glaszetter? Dan kun je in Dalen bij Drogt schilderwerk & onderhoud terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super tevreden over de werkzaamheden. Alles uit handen gegeven voor het behangen en sauzen van de woonkamer-,keukenmuren en halletje. Zeer netjes werk afgeleverd. Ziet er allemaal straks uit. Zeker aan te bevelen.
 • PReints Dienstverlening
  PReints Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Schilder in Emmen

  PReints dienstverlening is een eenmanszaak die altijd voor kwaliteit gaat en werkt met kwalitatief zeer goede materialen en heeft u altijd met 1 persoon te maken vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Uw verhuizing kan ik ook organiseren in samenwerking met A. Vink transport. Ook een eenmanszaak die tegen zeer scherpe prijzen zijn diensten kan aanbieden. A. Vink heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vervoeren van niet verpakte meubelen. Tevens kunnen wij voor u kasten/gordijnen/lampen enz.. demonteren en op het nieuwe adres monteren.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  keurig verlopen houd zich aan afspraak werk keurig netjes en is vriendelijk geeft ook advies als je wil top ben zeer tevreden
 • Rk voegwerken
  Rk voegwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews
  Schilder in Emmen

  Voeg bedrijf het is belangrijk dat klant koning bij mij ik doe geval rienegen gevelrenovatie metselwerk al soorten voegen geval stralen en impregneren aardbevingen herstel dak riengen en reinigen van gevals en vocht bestrijding van kelder en muuren

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Roelof heeft bij ons mooi en netjes werk geleverd. Samen met zijn zonen. Ze hebben onze bungalow volledig voorzien van nieuwe voegen, alles is gezandstraalt en geimpregneerd. Roelof communcieert duidelijk over wanneer hij komt en houdt zich hier aan. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan. Mooie prijs, mooi werk en alles wordt netjes achter gelaten. Groet fam Drenth
 • Vortex Schilderwerken
  Vortex Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Emmen

  Vortex Schilderwerken is met meer dan 10 jaar ervaring de partij voor jouw buiten– of binnen schilder klussen. Professioneel en klantgericht, dat is Vortex. Ik heb echt passie voor mijn vak en dat is zichtbaar in het eindresultaat. Alleen de hoogste kwaliteit, dat is waar ik voor sta. Kan jouw woning wel een schilderbeurt gebruiken? Bijvoorbeeld het opnieuw schilderen van je huis binnen of buiten, of het plakken van renovlies en daarna mooi sauzen met kleur naar wens? Of wil je jouw deuren en kozijnen eens een ander kleurtje geven? Dat kan allemaal. Ik vind het erg leuk om combinaties te maken met nieuwe kleuren en de ruimte compleet om te toveren tot een totaal nieuw geheel. Ik hoor het graag van u. Met vriendelijke groet, Timo | Vortex Schilderwerken

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Duidelijke opgaaf van kosten, maakte de beste prijs voor de klus. gaat komende week starten daarna een review over de uitgevoerde werken.
 • Je&Ro B.V.
  Je&Ro B.V.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Emmen

  Ons bedrijf heeft ruime tijd ervaring in gevelrenovatie.!

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Keurig aan afspraken gehouden. Netjes gewerkt en afgeleverd. Prima omgangsvormen.
 • Mensing Schilderwerken
  Mensing Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Emmen

  Mensing Schilderwerken is opgericht in Augustus 2022. Het is een eenmanszaak met alleen ik (Dyon) in dienst. Daardoor is het contact rechtstreeks en kunnen vragen etc snel beantwoord worden. Ik (Dyon) heb 4 jaar voor SW Vastgoedverbetering gewerkt en hier mijn opleiding voltooid : Niveau 2. Schilder Niveau 3. Gezel Schilder (voorman) Verder heb ik de 2e prijs behaald met de Schildersvak wedstrijd in Assen. Ik doe zowel binnen en buitenschilderwerk, Ik win het vertrouwen van klanten en onderhou het contact met de jaren. Ik kies altijd voor kwaliteit verf, werk netjes en secuur. Pas als de klant tevreden is ben ik dat ook.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super gedaan

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Emmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 61 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Emmen

Prijs schilder Berkel en Rodenrijs

Zoek je een schilder voor je woning in de Componisten-, Sterren- of de Vogelbuurt? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de prijs van deze professional. Voor een schilder uit Berkel en Rodenrijs betaal je gemiddeld een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en materiaalkosten. Wil je weten hoeveel budget je moet reserveren voor het schilderen van je muren of plafond? Dan is het vaak ook mogelijk om een prijs per vierkante meter af te spreken. Het bedrag verschilt natuurlijk per schilder, maar een goedkope schilder uit Berkel en Rodenrijs vraagt € 6,- per vierkante meter voor binnenschilderwerk. Voor buitenschilderwerk ligt dit tarief met € 20,- per vierkante meter iets hoger.

Schakel jij een iets duurdere schilder uit Berkel en Rodenrijs in? Houd dan rekening met een vierkantemeterprijs van € 15,- voor binnenschilderwerk en van € 35,- voor de buitenschilder. Welk bedrag onze vakmensen vragen, hangt overigens van meerdere factoren af. Zo speelt het aantal vierkante meters een rol, maar ook de moeilijkheidsgraad van de klus. Het schilderen van een woning uit 1905 in de Vlinderstrik vraagt nu eenmaal meer tijd van een schilder, dan het schilderen van een woning uit 2015 in Buurt 2741. Wil je weten hoeveel de schilder uit Berkel en Rodenrijs vraagt voor jouw specifieke klus? Plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot en vraag om een prijsvoorstel.

Schildersbedrijf Berkel en Rodenrijs of zzp'er

In je zoektocht naar een goede schilder uit Berkel en Rodenrijs kom je vast verschillende schildersbedrijven én zzp'ers tegen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Wij zetten graag de voor- en nadelen van beide opties voor je op een rijtje. Bij een schildersbedrijf zijn meerdere schilders in dienst, en dus is de kans groter dat jouw klus geen hinder ondervindt van ziekte of vertraging bij een ander project. Ook is de kans dat je bij een schildersbedrijf sneller aan de beurt bent. Een ander voordeel is dat bij een bedrijf soms ook behangers en stukadoors in dienst zijn. Zo kun je meerdere klussen aan een bedrijf uitbesteden. Daarentegen betaal je voor een schildersbedrijf vaak meer dan voor een zzp'er. En bij een zzp'er weet je zeker dat de persoon met wie je het contact legt, ook de schilder uit Berkel en Rodenrijs is die bij jou aan de slag gaat.

Schildersbedrijf Berkel en Rodenrijs gezocht

Zoek jij een professionele schilder uit Berkel en Rodenrijs voor het schilderen van plafonds, trappen of tegels? Op Werkspot kom je in contact met vakmensen uit jouw regio. Plaats je klus en krijg prijsvoorstellen van diverse schilders. Twijfel je welke schilder uit Berkel en Rodenrijs het beste is? Lees dan de reviews van eerdere klanten, die geven jou een goed beeld van de kwaliteit van de schilder.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Emmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt