Vind domotica specialisten in Emmen

Op zoek naar domotica specialisten in Emmen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Emmen

 • 3R Computer Service
  3R Computer Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Domotica specialist in Emmen

  Wij zijn een bedrijf gericht op particulieren en het MKB waarbij wij de IT verzorgen. Dat wil zeggen wij leveren hardware, software en ook expertise. We leggen netwerken aan, verzorgen de internet aansluiting en configuraties, lossen problemen op met uw IT en adviseren bij de aanschaf van nieuwe apparatuur.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Snel, vriendelijk, ter zake kundig.
 • VDA-Techniek
  VDA-Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Domotica specialist in Emmen

  Hallo, Mijn naam is Thomas van den Akker, Eigenaar van VDA-TECHNIEK. Gevestigd te Beilen. Wij zijn specialist in het installatie en montage werk. Ik hou van goed gereedschap en netjes/zorgvuldig te werk gaan. Niks is ons te gek. Zo doen wij onder andere: Elektrische Installatie, data Techniek, beveiliging, water toe/afvoer, montage, onderhoud, reparatie, sanitair, keuken, badkamer, toilet, kitwerk, dakwerk, complete verbouwingen, overkappingen, binnen / buiten kranen / stopcontacten / verlichting. en nog heel veel meer. Bij ons bent u gegarandeerd van een nette prijs en kwalitatief goed werk. Met vriendelijke groet, Thomas van den Akker. VDA-TECHNIEK

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Sympathieke en betrouwbare jongens die de klus, ondanks enige tegenslag, volhardend en naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd!
 • Scholte Realisatie
  Scholte Realisatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Domotica specialist in Emmen

  Een jong bedrijf met een frisse kijk op uw maatwerk wensen voor zowel interieur als exterieur-bouw werkzaamheden, zoals Electra en (kleine) renovatie klussen. Een oog voor detail en korte lijnen, heldere communicatie daar houdt ik simpelweg zelf ook van!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer kundige mannen. Alles is mooi en goed aangesloten. Daarbij ziet het er ook erg mooi uit. Leuke, gezellige maar vooral productieve dag gehad met deze mannen (Kevin en Henk). Dankjewel. Erg blij mee.
 • ConX Networks
  ConX Networks
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Emmen

  ConX Networks is ontstaan uit jarenlange ervaring met Linux, wireless netwerken, netwerk- en serverbeheer en online/offline ICT helpdesk. Deze ervaring zetten we nu in bij het ontwerpen en samenstellen van netwerkoplossingen op maat. Zowel voor kleine (thuis)netwerken als netwerken voor MKB, scholen en andere organisaties heeft ConX een mooi pakket aan oplossingen klaar liggen. Zie ook https://www.conx.link Netwerkontwerp en -beheer

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Fijne communicatie en Jelle heeft de klus snel en vakkundig geklaard.
 • a28 Services
  a28 Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Emmen

  Ben je op zoek naar een Domotica specialist? Dan kun je in Hoogeveen bij a28 Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Jeffrey heeft ons vriendelijk geholpen. Hij heeft de oorzaak van het probleem snel kunnen vinden. Helaas is het oplossen van het oorspronkelijke probleem voor nu teveel gedoe. Jeffrey heeft goede tips gegeven hoe wij het probleem toch kunnen oplossen.
 • Aashna Klus- & Montage
  Aashna Klus- & Montage
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Domotica specialist in Emmen

  ACS Samen doen we het beter. PS. Alleen reageren als U akkoord gaat ivm proviciekosten anders brengen we 25 euro in rekening. Klusjesbedrijf: gericht op de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom het huis. We geven 100% tevredenheidsgarantie. Ook is er een aansprakelijkheidsverzekering mocht er iets mis gaan. We werken met de geleverde materiaal en indien gewenst kunnen we het ook aanleveren. we doen bijna alle werkzaamheden in en om het huis. Bv. verfspuiten, verven, laminaat, tegelen, electra, riolering verbouwingen, metselen, fundering storten, complete renovatie in en om het huis, kozijnen plaatsen ect. ect. Bijna geen klus onmogelijk. Excl. parkeerkosten en materiaal kosten Indien we overeengekomen zijn, 59 vooruit betalen. 25 tijdens de klus en 25% de rest na de klus Met vriendelijk groet, Glenn.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijne hulp! Heel goed meedenkend en heeft veel verstand van zaken.
 • W. Harms Techniek
  W. Harms Techniek
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Domotica specialist in Emmen

  W. Harms Techniek Ik ben gespecialiseerd in Elektrische installatie, dit kan van een lamp ophangen tot een volledig nieuwe installatie zijn. Hebt u iemand nodig voor een juiste prijs bent u hier aan het juiste adres. Ik denk graag mee in oplossingen en probeer de klant zo goed mogelijk te helpen.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Alle lichten in en rondom de schuur waren stuk gegaan in de loop van de tijd, of na de verhuizing nog niet weer aangesloten! Maar, in een ommezien was alles vervangen, aangesloten en weer werkend! Super!
 • Klussenbedrijf Doek
  Klussenbedrijf Doek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Emmen

  Voor alle klussen in en om het huis.

 • vNext Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Emmen

  vNext Services is een allround klussenbedrijf wat kleine timmerwerken aanneemt, schoonmaakt en boedels ruimt. Daarnaast is het werkzaam als ict specialist op het terein van data opslag en storage systemen.

 • Pertanto Elektrotechniek
  Pertanto Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Emmen

  Goedendag, Mijn naam is Paul Rijsdijk. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring in de elektrotechniek van o.a. huishoudelijke aansluitingen, vervanging en of nieuwe aanpassingen in en rond uw woning Mijn opleiding (Rotterdam) is elektrotechniek (gediplomeerd) en recenter (2018) een opfriscursus gevolgd (getuigschrift) Werk met mijn eigen gereedschap die voor diverse doeleinden ingezet kan worden. Pinnen? Ja graag! Corona regels; Wij houden 1.5 m afstand. Ik desinfecteer mijn handen. Ik werk met een mondmasker en handschoenen. Ruimte graag geventileerd. Met vriendelijke groet, Paul

5

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Emmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Emmen

Andere vakmensen in Emmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt