Timmermannen in Emmen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Emmen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Emmen

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Emmen

 • JT Houtbouw
  JT Houtbouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Timmerman in Emmen

  JT Houtbouw is een jong en innovatief bedrijf met jarenlange ervaring in houtconstructies, dat ervoor heeft gekozen om als zelfstandige onderneming verder te gaan. Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en streven ernaar onze klanten altijd tevreden te stellen. Om samen aan de toekomst te bouwen!

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Het zijn echte vakmensen, goed advies en harde werkers. Als ze om 1 of andere reden iets later komen doen ze daar melding van zodat je steeds op de hoogte blijft. Zeer blij met de overkapping met schuurtje. Zeker een aanrader.
  Kom in contact
 • Ellenbroek Montage & timmerwerk
  Ellenbroek Montage & timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Emmen

  Ellenbroek Montage & timmerwerk kan je helpen met je Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist klus in Emmen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Ellenbroek Montage & timmerwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Alles conform afspraak! Reageert snel en vriendelijk! Netjes in zijn werken en goed resultaat.
  Kom in contact
 • JM-Events
  JM-Events
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Timmerman in Emmen

  JM-Events is in 2014 opgericht als eenmanszaak voor all-round services. Ik heb in de afgelopen 10 jaar gewerkt en ervaring opgedaan op verschillende vakgebieden zoals: timmeren en houtbouw, kleine verbouwingen, electra installaties, sanitair, afbouw en divers montage werk. Daarnaast heb ik in de overige tijd van m’n hobby als DJ, m’n werk kunnen maken. Vandaar dat de naam JM-Events is ontstaan als breed begrip. Op dit moment ben ik veel bezig met vlonderbouw/ houtbouw voor glamping tenten op europees gebied. Daarnaast heb ik af en toe nog tijd om diverse montage of bouwwerkzaamheden uit te voeren. Ook kan ik met de klant kijken naar oplossingen voor zijn of haar project die wordt aangeboden op werkspot. Ik ben op veel vlakken thuis. Ik ga graag met u (klant) het contact aan om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Jart Muggen JM-Events

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Jart heeft een plafondventilator en een plissé gordijn opgehangen. Was voor mij te hoog om het zelf te doen. Jart is een aardige man die de klus vakkundig heeft uitgevoerd op de afgesproken datum.
  Kom in contact
 • Allround Klussenbedrijf Peters
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Timmerman in Emmen

  Allround Klussenbedrijf Peters kan je helpen met je Timmerman, Glaszetter ,Tegelzetter klus in Nieuw-Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround Klussenbedrijf Peters om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Is vriendelijk en beleefd en verstaat zijn vak goed.
  Kom in contact
 • EB-Projects
  EB-Projects
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Timmerman in Emmen

  EB-Bouwspecialist levert het maatwerk voor uw klus. Interieurbouw, tuinhuizen, schuttingen en meer. Alles is mogelijk in overleg. Wij vinden het belangrijk dat de klant niet alleen tevreden is met het resultaat, maar ook qua planning en klantvriendelijkheid. Daardoor weten wij en de klant waneer en hoe iets gaat gebeuren en hoeveel de klant er voor kwijt is. Het is nou eenmaal geruststellend voor ons en voor de klant om te weten dat alles geregeld is zodat er problemen worden voorkomen. Hopelijk tot snel! EB-Bouwspecialist

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De jongens hebben bij ons een nieuwe beton look schutting geplaatst. Wij zijn zeeeeer tevreden. Het zijn kundige jongens die hard kunnen werken. Erg vriendelijk en sociaal! Wij komen zeer zeker weer bij ze terug voor andere klussen. Zeer tevreden met het eindresultaat
  Kom in contact
 • GoEcokozijnen
  GoEcokozijnen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Emmen

  Voor al u kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Ook zijn wij gespecialiseerd in het monteren van kunststof gevelbekleding. Wij zijn een klein bedrijf daardoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Goed klanten contact staat bij ons boven aan.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  GoEcoKozijnen is een jong en dynamisch bedrijf, leveren top kwaliteit en werken schoon, ruimen alles netjes op, kwaliteit en prijs verhouding is echt super, leveren vrij snel en het plaatsen gaat gewoon heel snel, en een vraag om iets extra te doen is geen probleem zonder meerprijs , dit bedrijf is echt een aanrader met jongemannen die weten wat ze doen en waar ze het over hebben, goede verstand van zaken. Echt een aanrader bij de volgende klus zal ik ze zeker weer aannemen.
  Kom in contact
 • KLJ Bouwservice
  KLJ Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Emmen

  KLJ Bouwservice kan je helpen met je Timmerman klus in Schoonoord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met KLJ Bouwservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Reageerde vlot. Heeft tegen een nette prijs prima werk geleverd . Kwam zijn afspraak goed na.
  Kom in contact
 • Bridgewood
  Bridgewood
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Timmerman in Emmen

  Bij ons kunt u terecht voor een interieur op maat, zodat het altijd perfect past. Wilt u een opmaat gemaakt wastoren, trapkast, kledingkast, boekenkast, vakkenkast, keuken, keukenwand, badmeubel of een familietafel? Het kan allemaal.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wat een drama. De beste man levert de kwaliteit van een dhz-er met twee linker handen. Afspraken worden niet nagekomen.
  Kom in contact
 • RR Fijn timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Emmen

  RR Fijn timmerwerk kan je helpen met je Timmerman klus in Nieuw-Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Meubels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met RR Fijn timmerwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Luiken repareren-
  Vriendelijke en meedenkende timmerman! De klus moet nog opgepakt worden, alle vertrouwen!!
  Kom in contact
 • Nijenstein Deurmontage
  Nijenstein Deurmontage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Timmerman in Emmen

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Henny Nijenstein , eigenaar van het bedrijf Nijenstein Deurmontage. Met mijn 35 jaar ervaring ben ik een specialist in renovatie en deurmontage. Zelf heb ik ook veel ervaring met andere specialiteiten. Een blik op nog meer werkzaamheden die ik uitvoer. - Aanbouw - Installatiewerkzaamheden - Glas zetten - Timmerwerkzaamheden Zie voor meer specialiteiten mijn Werkspot profiel. Nijenstein Deurmontage heeft geen personeel in dienst en daardoor is de samenwerking tussen de klant en Nijenstein Deurmontage heel persoonlijk. Wij geven ook garantie op ons werk. De garantie voorwaarden worden altijd van tevoren besproken met de klant en Nijenstein Deurmontage. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  5 binnendeuren geplaatst. Denkt goed mee en alles netjes uitgevoerd.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Emmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 159 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Emmen

Andere vakmensen in Emmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt