Vind timmermannen in Hoogeveen

Op zoek naar timmermannen in Hoogeveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Hoogeveen

 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.1 van 54.1529 reviews
  Timmerman in Hoogeveen

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Mariusz kwam snel met een reactie en ondanks taalprobleem werden we het eens over de klus. Maar toe het erop aankwam, had hij telkens weer een "smoes" om niet op het afgesproken tijdstip te komen. Toch nog een kans gegeven, doch op de dag zelf, een kwartier voor onze afspraak, kwam hij met het telefonisch bericht, dat hij met spoed naar Polen moest, om zijn dochter bij te staan. Toen ik hem antwoordde, dat hij reeds eerder, vlgs de reviews, deze boodschap had gebruikt, gooide hij de hoorn op de haak. Derhalve teruggebeld om aan te geven, dat ik op deze manier niet wil worden benaderd. Hij daarop aangegeven z.s.m. weer iets van zich te laten horen. Maar, helaas, het bleef stil. Daarom Mariusz bericht, dat ik afzie van verdere diensten van zijn kant en zeer teleurgesteld te zijn.
 • RMD gevelproducten
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Timmerman in Hoogeveen

  RMD gevelproducten kan je helpen met je Aannemer klus in Emmeloord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Gevelrenovatie, Garage (ver)bouwen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met RMD gevelproducten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Klus duurde wat langer dan verwacht om dat een raam verkeerd was opgemeten en deze daarom niet paste. Uiteindelijk zijn 3 ramen vervangen en is dit netjes gedaan.
 • Bloemert Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Timmerman in Hoogeveen

  Bloemert Bouwservice is een jong nieuw bedrijf (zzp-er) 25 jaar werkervaring in allround timmer/bouwwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Snel, vriendelijk, duidelijk. In mijn ogen een vakman.
 • JWH Bouwservice
  JWH Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Hoogeveen

  JWH Bouwservice is een eenmanszaak gevestigd in De Wijk. Na jaren lang ervaring op te hebben gedaan bij verschillende soorten bouwbedrijven (Nieuwbouw/utiliteitsbouw/renovatie/prefab) heb ik in 2023 ervoor gekozen om een eenmanszaak te beginnen.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Vriendelijk, correct, stipt, denkt goed mee en voert de opdracht heel fraai uit. Erg tevreden.
 • Schuurman trappen
  Schuurman trappen
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Timmerman in Hoogeveen

  Schuurman trappen is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt voor het leveren en plaatsen van trappen en alles wat er mee te maken heeft

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Echt een topper. Mooi werk afgeleverd.
 • Polytotaal

  Nieuw op Werkspot

  Timmerman in Hoogeveen

  Polytotaal kan je helpen met je Kozijnspecialist klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Polytotaal om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bouwbedrijf Westerbrink
  Bouwbedrijf Westerbrink
  Beoordeling: 4.2 van 54.2515 reviews
  Timmerman in Hoogeveen

  Welkom op de profiel pagina van Bouwbedrijf Westerbrink. Wilt u gaan verbouwen of heeft u een klus die u zelf niet kan/wil uitvoeren, bent u bij mij aan het juiste adres. Door mijn ervaring in de bouw en interieurbouw word mijn hulp vaak ingeroepen bij particulieren voor kleine maar ook grote klussen. Ik hou mij veel bezig met renovaties en onderhoud, maar voor nieuw en uitbouwen bent u bij mij ook aan het juiste adres. Wilt u gaan verbouwen en zoekt u iemand die de complete verbouwing kan verzorgen? Met mijn netwerk van ZZP'ers kunnen we dit gezamenlijk aanpakken! Kwaliteit en eerlijkheid zijn twee belangrijke dingen bij mij, en ben altijd transparant over kosten en/of mogelijkheden. Graag zie ik een opdracht eerst met eigen ogen, om zo een goede en eerlijke prijs te kunnen geven. En we maken meteen kennis, zodat u weet met wie u zaken doet! Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Mike Westerbrink

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Mike heeft de badkamer keurig opgeleverd m.b.t. het waterdicht maken, het loodgieterswerk en de electriciteit en vervolgens de badkamer keurig betegeld.Het werk heeft wel erg langgeduurd door het afzeggen van gemaakte afspraken. (volgens Mike door drukke werkzaamheden elders, niet geplande vakanties en prive problemen. (Ongeval zoon). Voor verdere klussen dienen wel harde afspraken worden gemaakt met Mike m.b.t. betaling en oplevering.
 • klusservice H Kallenkoot
  klusservice H Kallenkoot

  Nieuw op Werkspot

  Timmerman in Hoogeveen

  Persoonlijke service We staan klaar om je te ondersteunen bij je verbouwing of renovatie. Zodra je contact met ons opneemt, passen we onze dienstverlening aan jouw wensen en behoeften aan. We stellen graag een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor je op. Om het proces zo overzichtelijk mogelijk te maken, krijg je een vaste contactpersoon met wie je regelmatig de voortgang bespreekt. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Mochten er onverwachte situaties ontstaan, dan zorgen we voor een geschikte oplossing.

 • BGT advies en support

  Nog geen reviews

  Timmerman in Hoogeveen

  BGT advies en support kan je helpen met je Aannemer, Kozijnspecialist, Timmerman, Tegelzetter klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gevel of tegels voegen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Toilet renovatie, Gevel reparatie of behandeling, Serre (ver)bouwen, Bint plaatsen of vervangen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met BGT advies en support om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Klusservice Boshuizen

  Nieuw op Werkspot

  Timmerman in Hoogeveen

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf in Hoogeveen, dan kan Klusservice Boshuizen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.6

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Hoogeveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 145 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Hoogeveen

Andere vakmensen in Hoogeveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt