Vind behangers in Hoogeveen

Op zoek naar behangers in Hoogeveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Hoogeveen

 • E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.751.215 reviews
  Behanger in Hoogeveen

  Offerte gewenst ? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bezichtigen ! U kunt bij ons terecht voor : 1. Binnen- en buiten schilderwerk. 2. Wand- en plafondafwerking. - behangen (renovlies , glasvlies etc......). - stucwerk (raapwerk, saus-klaar, behang-klaar, tegel-klaar, sierpleister/spachtelputz, schuurwerk, betonlook). - latex airless spuiten. - lak airless spuiten. - reparatie. 3. Kleuradvies. 4. Glas zetten. 5. Houtrot reparaties. 6. Laminaat/vloeren leggen. 7. Trappen verf spuiten en voorzien van antislip strips. 8. Tegel zetten. 9. Electra aanleggen. 10. Timmerwerkzaamheden. 11. Vloerverwarming aanleggen. 12. Bestratingen. 13. Tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaanleg. 14. Google naar onze website voor een totaal overzicht ! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Puik werk afgeleverd door de mannen van Eugène. We hebben de hele woning laten behangen met renovlies en laten verven. Prettige en efficiënte communicatie en zeer flexibel, voor wat extra stucwerk stonden er binnen 2 dagen mannen op de stoep. We zijn erg tevreden met het resultaat.
 • Schilderwerken Kevin Drenth
  Schilderwerken Kevin Drenth

  Nog geen reviews

  Behanger in Hoogeveen

  Beste klant wij zijn er vooral een binnen en buiten schilderwerk denk hierbij aan Sauswerk,Behang,Glas,vloerbewerking,etc. Wat bieden wij u kwaliteit en een goede samenwerking voor een betaalbare prijs.

 • Vreeling spuit- & schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Hoogeveen

  Vreeling spuit- & schilderwerken kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf, Behanger klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met Vreeling spuit- & schilderwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Kitbedrijf Hoekstra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Behanger in Hoogeveen

  Kitbedrijf Hoekstra kan je helpen met je Aannemer klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kitbedrijf Hoekstra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kitten-
  Geweldig, een man met klasse die zijn vak verstaat Wat hij belooft komt hij ook na Alles wat in fase 1 gekit moest worden heeft hij af gekit en het ziet er geweldig uit
 • Klus en onderhoud Scheffer
  Klus en onderhoud Scheffer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Hoogeveen

  .

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Leon is een jonge maar ervaren schilder. Hij heeft bij ons perfect geschilderd en muren en plafonds gesausd. Het resultaat is bijzonder netjes. In goed overleg ook nog wat extra dingen gedaan dus wij zijn 100% tevreden . Echt een aanrader !
 • WallDesigns

  Nog geen reviews

  Behanger in Hoogeveen

  Beste lezer, Mijn naam is Martijn Mulder. Na ongeveer 11 jaar ervaring in de reclame wereld en het vele verfraaien van interieur door middel van muurdecoraties heb ik de stap gezet om mijn bedrijfje WallDesigns op te richten. Ik heb me ingeschreven op Werkspot als klussenbedrijf voor kleine klussen omdat ik het vooral erg leuk vind om klanten blij te maken met een mooi eindresultaat van de gewenste klus. Muurdecoraties zijn natuurlijk mijn specialiteit, maar ik ben zeker niet voor één gat te vangen. Ik zie snel een uitdaging in een klus en word daardoor ook vaak gevraagd om ''even'' een klusje te komen doen. Zelfs als het iets is wat ik nog nooit gedaan heb zorg ik ervoor dat het met kwaliteit uitgevoerd word.

 • Monta Klus Multi Service
  Monta Klus Multi Service

  Nog geen reviews

  Behanger in Hoogeveen

  Monta Klus Multi Service kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Monta Klus Multi Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Middel Afbouw
  Middel Afbouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.65119 reviews
  Behanger in Hoogeveen

  Enthousiast, vakbekwaam, dynamisch, veelzijdig en GOED! Deze woorden vatten samen wat MiddelAfbouw vormt. Vader en zoon Henk en Roy Vullen elkaar perfect aan. Henk heeft al 45 ervaring in het vak en is een absolute expert in het restaureren van oude plafonds en prachtige sierwerken. Roy is alweer de derde generatie stukadoor van de familie Middel en is helemaal gespecialiseerd in design stucwerk, je kan het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. Wij kunnen haast niet wachten om ook UW huis prachtig te maken!!!!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer tevreden over de communicatie en de snelle afhandeling van het stuccen van het plafond.
 • GC Bike Company
  GC Bike Company

  Nog geen reviews

  Behanger in Hoogeveen

  ,

 • Pedro Reyes - schilderwerk en tegelzetten

  Nog geen reviews

  Behanger in Hoogeveen

  Pedro Reyes - Schilderwerken

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Hoogeveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Hoogeveen

Andere vakmensen in Hoogeveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt