Vind gevelspecialisten in Nieuw-Buinen

Op zoek naar gevelspecialisten in Nieuw-Buinen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Nieuw-Buinen

 • Slagmolen klussen
  Slagmolen klussen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  Wilt u een passende offerte voor uw klus neem contact op met Slagmolen Klussen. Gevelreiniging / Impregneren Gevelherstel (aardbeving) Voegwerkzaamheden Metselwerk (-herstel) Loodslab vervangwerkzaamheden Dilatatievoeg (-herstel) Dakgoten Leiding werkzaamheden Heeft u een klus die niet in deze lijst is vermeld, geen probleem ik sta u graag te woord om uw werkzaamheden in overweging te nemen. Met vriendelijke groeten, Harco Slagmolen Slagmolen Klussen

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Harco is een enthousiaste, hardwerkende professional met aandacht en liefde voor zijn vak. Een alles-kunner: het reinigen/opnieuw voegen en impregneren van de buitenmuur, het reinigen en impregneren van het dak, het vervangen van de dakgoten (incl. verlengen van het dak), allerlei andere klussen .... alles is hem toevertrouwd. Hij communiceert open en eerlijk en hanteert eerlijke prijzen. Hij is pro-actief, denkt mee en lost op.. Wij bevelen iedereen Harco aan.
 • kruitvoegwerken
  kruitvoegwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  kruitvoegwerken kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Stadskanaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met kruitvoegwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Ze waren op tijd, vriendelijk en het werk is naar behoren uitgevoerd. Erg blij mee.
 • Rk voegwerken
  Rk voegwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4520 reviews
  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  Voeg bedrijf het is belangrijk dat klant koning bij mij ik doe geval rienegen gevelrenovatie metselwerk al soorten voegen geval stralen en impregneren aardbevingen herstel dak riengen en reinigen van gevals en vocht bestrijding van kelder en muuren

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Er was op korte termijn niemand die scheuren in onze muur kon repareren ivm spouwmuurisolatie. De winter was begonnen dus er was wat haast bij. Gelukkig kon Roelof direct aan de slag. Vakkundig, snel en vriendelijk heeft hij uiteindelijk scheuren gerepareerd, een latei geplaatst en beide schoorstenen gerestaureerd. Met het eindresultaat zijn wij dik tevreden, ziet er weer netjes uit. Bovendien kon hierdoor de boel snel worden geïsoleerd. zeker een aanbeveling dus. Topper!
 • Je&Ro B.V.
  Je&Ro B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  Ons bedrijf heeft ruime tijd ervaring in gevelrenovatie.!

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Prima geholpen door dit bedrijf! En ontzettend fijn dat het zo snel kon! Heel erg bedankt!
 • Muskee Gevelonderhoud
  Muskee Gevelonderhoud
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  Muskee Gevelonderhoud Sinds 1999 zelfstandig in renovatie en nieuwbouw, wij geven 10 jaar garantie op voegwerk en hebben een aansprakelijkheids- verzekering. Wij werken alleen met milieu vriendelijke producten.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Klus naar tevredenheid uitgevoerd.Netjes op tijd en volgens afspraak.
 • B&K Netwerken
  B&K Netwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  B&K Netwerken is een technisch bedrijf dat zich vooral richt op de particuliere markt en het MKB. U kunt ons bellen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden voor uw woning of pand. Wij bieden totaaloplossingen voor onder andere datatechniek, elektrotechniek, ICT werkzaamheden en glasvezelnetwerken. ook voor de beveiliging van uw pand hebben aanvullende diensten ter beschikking. een bedrijf volop in ontwikkeling waar service en kwaliteit voorop staan.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Snelle reactie gekregen, met een prima offerte! Een week later waren de panelen al geïnstalleerd! Ryan en zijn collega werken snel en denken goed mee. Prima kerels en een echte aanrader!
 • Klussenbedrijf Rien
  Klussenbedrijf Rien
  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews
  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  Klussenbedrijf Rien uit Assen, sinds 2007 zelfstandig aan het werk. Ervaren timmerman/metselaar vanuit de bouw. Maar niet alleen dat! Ook voor badkamer/toilet renovatie bent u bij mij aan het juiste adres. In principe doe ik alle voorkomende werkzaamheden en ook nog eens gespecialiseerd in gevelreiniging/renovatie, voegwerk en impregneren. Ook low-budget werk is mij niet vreemd! Zelf meewerken en/of helpen geen enkel probleem. Vriendelijke groet, Rien.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Deze klusser is helaas zeer onbetrouwbaar en onberekenbaar gebleken. Hij heeft de klus vooraf bekeken en een rijs afgegeven. Akkoord gegaan met het gevraagde bedrag. Het betreft een vakantiewoning die veel wordt verhuurd dus een midweek vrijgehouden voor deze reparatie. Dag of 4 vantevoren het tijdstip aaangegeven van start reparatie. Vervolgens op afgesproken dag een whattsappje dat bij hem 'alles in de soep loopt'. Binnen 1 minuut gereageerd met de vraag of hij een alternatief heeft. Sindsdien niets meer vernomen. Dit laatste contact was van 8 mei. Advies is dus om niet met deze man in zee te gaan.
 • Gevelverduurzaming van Veen
  Gevelverduurzaming van Veen

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  Gevelverduurzaming van Veen is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen. Dit doen wij door middel van het aanbrengen van isolatie en steenstrips om uw gevel te renoveren en te versterken. Wij geloven dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere toekomst en daarom streven wij ernaar om het energieverbruik van uw woning of gebouw te verminderen en tegelijkertijd de uitstraling te verbeteren. Wij zijn er trots op dat we bijdragen aan het creëren van een efficiënt product en duurzaam eindresultaat. 🧱 Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen graag van u!

 • Humbo Cleaning

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  Humbo Cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf, Gevelspecialist klus in Ter Apel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Humbo Cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • T.D.S Technische Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Nieuw-Buinen

  T.D.S Bouw voor al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, en renovatiewerkzaamheden. T.D.S Bouw is een onderdeel van T.D.S Technische Dienstverlening. Door samenwerking met sterke partners zijn wij in staat elke opdracht, van kleine klus tot grote verbouwing en nieuwbouw, voor u te realiseren.

4.3

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Nieuw-Buinen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Nieuw-Buinen

Andere vakmensen in Nieuw-Buinen

Vind vakmensen bij jou in de buurt