Vind stratenmakers in Nieuw-Buinen

Op zoek naar stratenmakers in Nieuw-Buinen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Nieuw-Buinen

 • Jeffrey Schröter Bestratingen
  Jeffrey Schröter Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  Een nieuw en fris bedrijf, op zoek naar leuke uitdagingen. Met 17 jaar ervaring in zowel de infra als particulier, en daar de benodigde diploma's voor op zak ben ik begonnen aan het ondernemerschap. Mijn bedrijf houd zich vooral bezig met het aanbrengen van verhardingen zoals bestratingen en tegelwerk. Ook bloembakken van bijvoorbeeld stapelblokken of het aanbrengen van grind(bakken) of kunstgras horen bij het dagelijkse werk. Afvoeren van oude materialen is geen enkel probleem en dat doen wij vakkundig Ook uw grondwerk en riolering word netjes door ons verzorgd wanneer dat nodig is. Verder houden wij ons ook bezig met het bestellen van de materialen naar wens van de klant. We staan dus ook graag voor u klaar als u ideeen op wilt doen, daar helpen wij u graag bij.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer vriendelijke man die ook snel en goed reageert via de telefoon! Ben tevreden met het resultaat en ook met zijn prijzen. Hij is van alle markten thuis, en naast bestrating doet ie afvoerpijpen en andere graafwerkzaamheden. Zeker aan te raden!
 • de Vries diensten
  de Vries diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  De Vries bestratingen 30 jaar ervaring ook voor grondwerk en riolering. Ook voor levering van materialen. Ons werk gebied Groningen, Drenthe en Overijssel. Scherp in prijs.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prachtig terras van ruim 60 vierkante meter aangelegd. Het was helder welke materialen en hoeveelheden er besteld moesten worden. Het bestraten is op korte termijn, snel en vakkundig uitgevoerd. Harrie is plezierig en duidelijk in de communicatie en komt zijn afspraken na.
 • RvK personeels diensten
  RvK personeels diensten
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  Betrouwbaar Super strak werk Betaalbare prijs

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Duidelijke communicatie, geen gezeur. De klinkers waren los gestort. Er waren afwijkende maten en vuile klinkers. Hierover was geen gezeur of negatief gedoe over extra kosten of uren. Samen hebben wij de klus pragmatisch aangepakt en opgelost. Het personeel werkt hard en netjes.
 • Vario Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Spoedklus: 24m2 tegels leggen: deels uitgraven, zand inbrengen, egaliseren, trillen en tegels leggen. Uitstekend werk, supersnel geregeld! Daarnaast nog aanvullende activiteiten zoals aanpalende klinkers op niveua brengen en herstel van een verzakte klinkerhoek. Kortom topkwaliteit werk en ook nog eens snel (zaterdag op Werkspot, woensdag daarop gelegd).
 • K&D Bestrating
  K&D Bestrating
  Beoordeling: 4.3 van 54.3570 reviews
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  Wij zijn gevestigd in Veendam waarvan uit wij werken in de gehele regio en daarbuiten, we bestaan nu ongeveer 10 jaar en hebben al heel wat bestrating gelegd en schuttingen geplaatst. K&D Bestrating bestaat uit een team van vakmensen die gezamenlijk grote en ook kleine klussen klaart. Van bestraten tot het plaatsen van uw schutting K&D Bestrating staat voor u klaar. Wij beheersen vrijwel alle disciplines om van iedere tuin een droomplaatje te maken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer nette vakmensen en uitstekend werk verricht. Oprit ligt er weer top bij. Raad deze mensen zeker aan.
 • Tent Bestratingen
  Tent Bestratingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  Ik ben Marten Tent, eigenaar van Tentbestrating/klusbedrijf. Na jaren voor bedrijven hebben gewerkt ben ik in 2007 voor mij zelf begonnen met een eenmanszaak met als hoofdtak bestratingen, maar doe alle voorkomende klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Rustig, betrouwbaar, harde werker. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Werkt netjes en overlegt alles. Zeker voor herhaling vatbaar en tevens een aanrader! Goede prijs en goede kwaliteit.
 • Hoving Straatwerk
  Hoving Straatwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  Hoving Straatwerk is een eenmansbedrijf en samen zijn we met 2 man. Gediplomeerde stratenmaker met 30 jaar ervaring. Door deze ervaring kunnen wij u voorzien van een uitstekend advies passend bij uw tuin. Wij ontwerpen niet maar gaan uit van uw ontwerp. Passend bij uw ontwerp zullen wij adviezen geven die uw tuin die uitstraling geeft die het verdiend. Omdat wij veel samenwerken met dezelfde leveranciers kunnen wij het totaalplaatje van A tot Z realiseren. En natuurlijk tegen scherpe prijzen… Een schutting plaatsen, grondwerk verrichten, riolering, puinbaan aanleggen voor onder de oprit en voornamelijk het aanleggen van terrassen en paden in uw tuin behoren dus tot de mogelijkheden. Ook het machinaal staatwerk zijn wij in gespecialiseerd. Bent u overtuigd van ons vakmanschap? Wij maken graag een gratis, passende en vrijblijvende offerte voor u.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Henk is een duidelijke, hardwerkende en betrouwbare stratenmaker, inmiddels hem weer voor wat extra werkzaamheden gevraagd. Werkt met eerlijke duidelijke prijzen. Bedankt Henk en team tot snel!
 • Goeman Bestrating
  Goeman Bestrating
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  Gediplomeerd stratenmaker. Bijna 20 jaar ervaring. Voor al uw straatwerk, beton/keramiek/gebakken. Ook schuttingen plaatsen wij. Grasrollen plaatsen we ook op een mooie gevlakte ondergrond ☆Straatwerk ☆Schuttingen ☆Grasrollen ☆Tuinaanleg Nooit klachten over de werkzaamheden. Gaan pas naar huis als beide partijen tevreden zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top uitgevoerd. Prima communicatie. Doet wat hij beloofd. Goede vakman.
 • Rietdekbedrijf A. Van Der Sluis
  Rietdekbedrijf A. Van Der Sluis
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  Mijn naam is Alex van der sluis en ik ben sinds april 2019 voor mezelf begonnen. Ik ben gespecialiseerd in het onderhouden van rieten daken. Daarnaast heb ik ook ervaring met het leggen van bestrating, dus dit kan ik ook goed voor u doen. Via Werkspot zou ik graag in contact willen komen met particuliere opdrachtgevers om eventuele gaten in de agenda op te vullen en mijn eigen klantenkring op te bouwen. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Alex heeft uitstekend werk geleverd. Hij heeft vorig jaar bij ons de bestrating in de tuin aangelegd en de graszoden gelegd. Dit jaar heeft hij de oprit bestraat en dat ging eigenlijk op dezelfde manier. Goed overleg vooraf en duidelijk plan van aanpak. Hij geeft ook goede adviezen, ook qua materiaalkeuze goede tips gekregen. Hij is erg flexibel wat ik ook heel fijn vond. Heeft zich goed aan de afspraken gehouden en hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het resultaat is heel mooi geworden. Heel tevreden en zeker aan te raden.
 • J. Westerhof Grondverzet BV
  J. Westerhof Grondverzet BV

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Nieuw-Buinen

  J. Westerhof Grondverzet BV Bedrijven: J. Westerhof Grondverzet BV heeft voor diverse aannemers in de utiliteits- en wegenbouw verschillende opdrachten gedaan en hierbij veel ervaring opgedaan in het grond-, kabel- en bestratingswerk. Met onze kranen variërend van 1,5 ton tot 7,5 ton mobiele kraan zijn wij in staat om sleuven te graven voor o.a. kabels, leidingen, rioleringen etc. Particulieren: Naast de vele werkzaamheden voor bedrijven en opdrachtgevers, zijn wij ook actief op de particuliere markt. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van uw tuin, het leggen van uw bestrating rondom het huis en het aanleggen van funderingen voor uw aan- of uitbouw. Daarnaast staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel en zijn wij VCA gecertificeerd en voldoen wij ook aan alle Arbo eisen. Werkzaamheden: Om u te laten zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen, hebben wij een overzicht gemaakt met werkzaamheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn: • Verhuur van minigraaf machines, inclusief machinist; • Tuinen spitten; • Funderingen uitgraven; • Glasvezel en raketpersing; • Grondwerk ten behoeve van zwembaden en vijvers; • Aanleg of reparatie van rioleringen; • Leveren en aanbrengen drainagesystemen; • Levering van diverse materialen zoals zand, grond en menggranulaat(gebroken puin); • Leveren en aanleg van diverse tuinmaterialen zoals grind, kunststof grindplaten e.d; • Afvoeren van materialen; • Leveren en plaatsen kleinschalige schanskorven; • Het aanleggen van buitentrappen en keerconstructies in diverse materialen; • Levering en aanbrengen van alle soorten sierbestratingen, inclusief keramisch; • Leveren en aanleg van gazons of kunstgras; en • Voor eventueel advies over uw tuin of ontwerp kunt u ook bij ons terecht. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of via onze website.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Nieuw-Buinen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 48 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Nieuw-Buinen

Andere vakmensen in Nieuw-Buinen

Vind vakmensen bij jou in de buurt