Vind timmermannen in Musselkanaal

Op zoek naar timmermannen in Musselkanaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Musselkanaal

 • Bouw en installatie de Vries
  Bouw en installatie de Vries
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  verbouw werkzaamheden, houten schuren/ overkappingen, houten / beton schuttingen meterkasten vernieuwen, stopcontacten aanleggen, licht schakelaar installeren Ik kijk erna uit om samen met u een mooi portefeuille op te bouwen! Werkdagen; maandag tot donderdag

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Ik ben zeer tevreden over z’n manier van werken. Klusje prima opgelost.
 • MP Bouw & Klusservice
  MP Bouw & Klusservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  MP Bouw & Klusservice kan je helpen met je Kozijnspecialist, Timmerman, Dakdekker, Glaszetter klus in Musselkanaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Deuren repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met MP Bouw & Klusservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Prima service, goed contact. Net werk geleverd. Nieuwe kozijnen en dubbel glas gekregen. Snel geregeld en erin gezet.
 • de Vries diensten
  de Vries diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  De Vries bestratingen 30 jaar ervaring ook voor grondwerk en riolering. Ook voor levering van materialen. Ons werk gebied Groningen, Drenthe en Overijssel. Scherp in prijs.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prachtig terras van ruim 60 vierkante meter aangelegd. Het was helder welke materialen en hoeveelheden er besteld moesten worden. Het bestraten is op korte termijn, snel en vakkundig uitgevoerd. Harrie is plezierig en duidelijk in de communicatie en komt zijn afspraken na.
 • Fred Totaal
  Fred Totaal
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  Goedendag, Met al ruim 20 jaar ervaring in de bouw help ik graag met u graag met uw opdracht. Ik heb ruime ervaring als timmerman in nieuw bouw en renovatie Dus mocht u een opdracht hebben en deze naar grote tevredenheid willen uitvoeren, kom dan in contact. Ik help graag met uitdenken en uitvoeren van de werkzaamheden. Met vriendelijke Groet, Fred Totaal

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Werkt netjes, is vriendelijk en denkt mee. Super!
 • Maatwerk en Zorg
  Maatwerk en Zorg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  Maatwerk en Zorg is beschikbaar voor de kleine klus zoals het ophangen van een lamp tot aan het realiseren van een totaal verbouwing. Kwaliteit staat bij Maatwerk & Zorg voorop, de klus is pas afgerond als u tevreden bent met het eindresultaat, uiteraard met garantie.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Coen is prettig in de communicatie en doortastend in zijn adviezen. Hij detecteert problemen tijdig en komt zelf met oplossingen. Het opgeleverde werk ziet er netjes uit.
 • Scholte Realisatie
  Scholte Realisatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  Een jong bedrijf met een frisse kijk op uw maatwerk wensen voor zowel interieur als exterieur-bouw werkzaamheden en kleine renovatie klussen. Een oog voor detail en korte lijnen, heldere communicatie daar houdt ik simpelweg zelf ook van!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  We zijn heel tevreden over de uitvoering van onze klus. Het werk is met veel nauwkeurigheid verricht. Daarnaast was de communicatie ook prettig.
 • Hexa montage
  Hexa montage
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  Timmerman / klusjesman

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Komt afspraken goed na Werkt snel en netjes.
 • Langakker Bouw & Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  In 2021 ben ik gestart als zelfstandige. Ons bedrijf kan kleine tot middelgrote klussen voor je uitvoeren. We streven naar eenvoud en helderheid. Tot de uitgevoerde projectwerkzaamheden behoren gevel en dakisolatie aanbrengen. Kozijnen en ruiten vervangen. Vloerrenovatie en vloerverwarming aanleggen. Badkamer, keuken en WC renovaties. We kunnen bijna alle soorten werkzaamheden voor je uitvoeren van de sloop tot de aanleg van riolering, sanitair, elektra werkzaamheden en ook het monteren en plaatsen van kasten, meubels en apparatuur. Ons werkgebied richt zich vooral op Oost-Groningen maar we zijn daarbuiten ook actief.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie en professionele service Een aanrader!
 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.1 van 54.1529 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Mariusz kwam snel met een reactie en ondanks taalprobleem werden we het eens over de klus. Maar toe het erop aankwam, had hij telkens weer een "smoes" om niet op het afgesproken tijdstip te komen. Toch nog een kans gegeven, doch op de dag zelf, een kwartier voor onze afspraak, kwam hij met het telefonisch bericht, dat hij met spoed naar Polen moest, om zijn dochter bij te staan. Toen ik hem antwoordde, dat hij reeds eerder, vlgs de reviews, deze boodschap had gebruikt, gooide hij de hoorn op de haak. Derhalve teruggebeld om aan te geven, dat ik op deze manier niet wil worden benaderd. Hij daarop aangegeven z.s.m. weer iets van zich te laten horen. Maar, helaas, het bleef stil. Daarom Mariusz bericht, dat ik afzie van verdere diensten van zijn kant en zeer teleurgesteld te zijn.
 • Bridgewood
  Bridgewood
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Musselkanaal

  Bij ons kunt u terecht voor een interieur op maat, zodat het altijd perfect past. Wilt u een opmaat gemaakt wastoren, trapkast, kledingkast, boekenkast, vakkenkast, keuken, keukenwand, badmeubel of een familietafel? Het kan allemaal. Ook doen wij aan traprenovatie.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Absolutely wonderful to work with and made beautiful cabinets for my living room!

4.5

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Musselkanaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 86 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Musselkanaal

Andere vakmensen in Musselkanaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt