Vind hoveniers in Musselkanaal

Op zoek naar hoveniers in Musselkanaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Musselkanaal

 • Maestre Buitenkracht
  Maestre Buitenkracht
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  Werkgebied Midden- en Noord Nederland.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jaco heeft onze boomstronk keurig verwijderd. Helemaal top.
 • Jeffrey Schröter Bestratingen
  Jeffrey Schröter Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  Een nieuw en fris bedrijf, op zoek naar leuke uitdagingen. Met 17 jaar ervaring in zowel de infra als particulier, en daar de benodigde diploma's voor op zak ben ik begonnen aan het ondernemerschap. Mijn bedrijf houd zich vooral bezig met het aanbrengen van verhardingen zoals bestratingen en tegelwerk. Ook bloembakken van bijvoorbeeld stapelblokken of het aanbrengen van grind(bakken) of kunstgras horen bij het dagelijkse werk. Afvoeren van oude materialen is geen enkel probleem en dat doen wij vakkundig Ook uw grondwerk en riolering word netjes door ons verzorgd wanneer dat nodig is. Verder houden wij ons ook bezig met het bestellen van de materialen naar wens van de klant. We staan dus ook graag voor u klaar als u ideeen op wilt doen, daar helpen wij u graag bij.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer vriendelijke man die ook snel en goed reageert via de telefoon! Ben tevreden met het resultaat en ook met zijn prijzen. Hij is van alle markten thuis, en naast bestrating doet ie afvoerpijpen en andere graafwerkzaamheden. Zeker aan te raden!
 • All Season Tuinen B.V.
  All Season Tuinen B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.4511 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  All Season tuinen is een jong en groeiend hoveniersbedrijf met al ruim 20 jaar ervaring in de groensector All Season tuinen is er voor zowel de particulier als voor de mkb-er en heeft voor iedere tuinklus een geschikte prijs wij zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste wij gaan voor kwaliteit. Wij zijn werkzaam in de provincies Gelderland,Overijssel,Drenthe,Groningen en Friesland

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Omdat er vorst is , is de klus van rozen snoeien uitgesteld. Wanneer er geen vorst meer is komt de tuinman de rozen snoeienGroet Margot Bollen
 • Het Groene Paradijs
  Het Groene Paradijs
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  Wij hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud van tuinen. Van tuinplant tot en met het laatste stukje groen in uw tuin: wij kunnen het voor u verzorgen. Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, tuinonderhoud en gras leggen of zaaien. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen. Om een mooie tuin ook mooi te houden is goed onderhoud van groot belang. Wij verzorgen het zomer klaar maken van uw tuin. Het bemesten en snoeien in het voorjaar, maar ook als onderhoud van uw tuin. Neem direct contact op met Het Groene Paradijs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Na overleg en bezichtiging van Tim en Linda, hoe de klus te klaren, werd deze zorgvuldig en naar grote tevredenheid uitgevoerd! Er komt nog vervolgafspraak om e.e.a in de tuin aan te passen.
 • WB Tuinservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  WB Tuinservice kan je helpen met je Hovenier klus in Gieten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met WB Tuinservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Optimistische vakman met 20jaar ervaring. Na snel en duidelijk overleg, kon hij binnen een week beginnen met de klus. Kennis van zaken en oog voor detail, netjes alle afgekorte delen uit het zicht weggewerkt. Klus ging erg snel en verliep soepeltjes, samen met zijn metgezel (die overigens net zo'n vakman is) soepel. Hebben bij ons het stapelstenen muurtje geplaatst. De opvulling van de plantenbakken doen we zelf.
 • de Vries diensten
  de Vries diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  De Vries bestratingen 30 jaar ervaring ook voor grondwerk en riolering. Ook voor levering van materialen. Ons werk gebied Groningen, Drenthe en Overijssel. Scherp in prijs.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prachtig terras van ruim 60 vierkante meter aangelegd. Het was helder welke materialen en hoeveelheden er besteld moesten worden. Het bestraten is op korte termijn, snel en vakkundig uitgevoerd. Harrie is plezierig en duidelijk in de communicatie en komt zijn afspraken na.
 • HDG Homan Dienstverlening Gasteren
  HDG Homan Dienstverlening Gasteren
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  Hallo, ik ben Teunis Homan in 2017 voor mezelf begonnen met eigen bedrijf genaamd HDG en ik woon in Gasteren. Mijn werkgebied is dan ook veelal in en rond deze plaats. Heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan met klussen in en om het huis, maar vooral straatwerk, maar ook het plaatsen van schuttingen is voor mij niet vreemd evenals het onderhoud van de tuin. Ook kleine klussen in huis is voor mij niet vreemd, denk daarbij aan monteren van meubels, iets ophangen maar ook electrische installaties kan ik doen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Teun heeft onze achtertuin bestraat. Ondanks de vele regen de afgelopen weken toch de klus geklaard naar volle tevredenheid. De communicatie was helder en Teun komt zijn afspraken na. Zoek je een vakman die ook betrouwbaar is, dan moet je bij hem zijn.
 • Tent Bestratingen
  Tent Bestratingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  Ik ben Marten Tent, eigenaar van Tentbestrating/klusbedrijf. Na jaren voor bedrijven hebben gewerkt ben ik in 2007 voor mij zelf begonnen met een eenmanszaak met als hoofdtak bestratingen, maar doe alle voorkomende klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Rustig, betrouwbaar, harde werker. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Werkt netjes en overlegt alles. Zeker voor herhaling vatbaar en tevens een aanrader! Goede prijs en goede kwaliteit.
 • Bouw en installatie de Vries
  Bouw en installatie de Vries
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Hovenier in Musselkanaal

  verbouw werkzaamheden, houten schuren/ overkappingen, houten / beton schuttingen meterkasten vernieuwen, stopcontacten aanleggen, licht schakelaar installeren Ik kijk erna uit om samen met u een mooi portefeuille op te bouwen! Werkdagen; maandag tot donderdag

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Ik ben zeer tevreden over z’n manier van werken. Klusje prima opgelost.
 • Oosterhof tuinen
  Oosterhof tuinen
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Hovenier in Musselkanaal

  Welkom bij Oosterhof tuinen! U bent aan het goede adres voor al uw tuinwerkzaamheden. Laat uw tuin door ons ontwerpen, aanleggen en onderhouden zodat u geniet van het resultaat! Wij werken met kennis van materialen, geleverd door de beste leveranciers. Daarbij gebruiken wij professioneel gereedschap om uw wensen kundig te behartigen. U kunt altijd contact opnemen en een vrijblijvende afspraak maken. Tot gauw!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima samenwerking. In goed overleg is alles netjes uitgevoerd.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Musselkanaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 186 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Musselkanaal

Andere vakmensen in Musselkanaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt