Vind kozijnspecialisten in Musselkanaal

Op zoek naar kozijnspecialisten in Musselkanaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele kozijnspecialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Musselkanaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Musselkanaal

 • Nijenstein Deurmontage
  Nijenstein Deurmontage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Henny Nijenstein , eigenaar van het bedrijf Nijenstein Deurmontage. Met mijn 35 jaar ervaring ben ik een specialist in renovatie en deurmontage. Zelf heb ik ook veel ervaring met andere specialiteiten. Een blik op nog meer werkzaamheden die ik uitvoer. - Aanbouw - Installatiewerkzaamheden - Glas zetten - Timmerwerkzaamheden Zie voor meer specialiteiten mijn Werkspot profiel. Nijenstein Deurmontage heeft geen personeel in dienst en daardoor is de samenwerking tussen de klant en Nijenstein Deurmontage heel persoonlijk. Wij geven ook garantie op ons werk. De garantie voorwaarden worden altijd van tevoren besproken met de klant en Nijenstein Deurmontage. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Netjes en vlot uitgevoerd. Ik raad deze opdrachtnemer aan.
 • Dakraammonteur
  Dakraammonteur
  Beoordeling: 4.8 van 54.85125 reviews
  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  Het verkopen, plaatsen en aftimmeren van alle merken en soorten dakramen. Ook ervaren in toptuimel, electrisch bediend en Velux en Fakro lichtstraten. Dakraammonteur is Velux en Fakro gecertificeerd. Landelijk actief, met meerdere monteurs in het Noorden, Oosten en het Westen van Nederland.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  goed contact via telefoon en ter plekke, net persoon om over de vloer te krijgen
 • Multibouw B.V.
  Multibouw B.V.
  Beoordeling: 4.1 van 54.1513 reviews
  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  MULTIBOUW STADSKANAAL Is een totaalbouwer die opdrachtgevers van A tot Z begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw. Al 20 jaar lang! Met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard organiseert Multibouw Stadskanaal alle aspecten van een bouwproject: van design tot planvorming, van constructie tot oplevering. Wij faciliteren en realiseren woon- en werkomgevingen zodat de eindgebruiker of bewoner zijn rol in de maatschappij kan vervullen. Wij zijn gespecialiseerd in complete bouwprojecten, zoals woningen, bedrijfspanden, badkamers, daken, renovatie en onderhoud. Daarnaast plaatsen wij ook elektrische garagedeuren en garderobekasten. Wij hebben het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen, zodat wij u ook kunnen adviseren in het beveiligen van uw woning. KOZIJNVERNIEUWING Met ruim 25 jaar ervaring in de bouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden hebben zij zich gestort op een belangrijk onderdeel van de bouw namelijk het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren en aanverwante producten van kunststof. Het inmeten en plaatsen van kunststof kozijnen lijkt een vrij standaard opdracht. Er zijn meerdere onderdelen in het proces waar het mis kan gaan. Wij weten uit ervaring dat het calculeren vaak snel kan, maar de controle op de juiste maatvoering, materialen en wijze van plaatsen gaat bij veel projecten niet in één keer goed. Dat kon anders vonden wij en daarom hebben wij met de fabrikant meerdere controles ingebouwd waardoor de kans op een miscalculatie of verkeerd inmeten tot het minimum wordt beperkt. Meer voordelen dan houten kozijnen Onze kunststof kozijnen en kunststof deuren kunt u in ieder gewenste RAL-kleur krijgen. De uitvoeringen zijn zeer divers vanwege de vele profielsoorten en de verschillende verdiepingen. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat het warmte- en geluidisolerend is, inbraakwerend is en heeft het een lange levensduur.

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Alles vast laten leggen in de offerte. Incompetent bedrijf. Het bedrijf heeft bij ons kunstof kozijnen gemonteerd, ondanks meerdere keren aan te hebben gegeven welke kozijnen het betreft zijn alsnog de verkeerde geleverd. Tot 3x toe de bevestiging welke kozijnen het moeten zijn. Tevens zijn de kozijnen onjuist gemonteerd aldus de schade expert en zal dit via een rechterlijke procedure afgehandeld moeten worden. Dit omdat Multibouw geen problemen erkent en het afschuift op hun voorwaarden. Hierbij wil ik iedereen ook waarschuwen om goed alles op te laten nemen in de offerte. Voor kunstofkozijnen kijk naar een VKG aangesloten bedrijf. Hierop zitten strenge eisen. De kozijnen die zijn gemonteerd en ik heb besteld hebben een aanslag alleen zijn door multibouw stomp gemonteerd. Google zelf maar of dit de juiste wijze van montage is.
 • R. Visser
  R. Visser
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  Ik René Visser ben Juli 2019 in het mooie Drenthe komen wonen. 1sept 2020 onderneming RVonderhoud gestart. Onderhoud, Reparatie en klusbedrijf voor de meest uit een lopende werkzaamheden. Ervaring: Heb 27.5 jaar in 4 sterren hotels gewerkt als hoofd technische dienst. Gebouwbeheer, onderhoud, reparatie en verbouwingen gerealiseerd. RVonderhoud werkt voor particulieren en doe ook beheer en onderhoud klussen voor vakantie woningen Materiaal gebruik uitsluitend gerenommeerde merken van kwaliteit die gewaarborgd zijn. *Schakel materiaal / verlichting *Kit en schilderwerk *Meubels monteren *Timmerwerk *Klein tuinonderhoud

  Laatste review:

  Kattenluikje plaatsen of verwijderen -

  Aardige man, snel geregeld!
 • Annes Aslander
  Annes Aslander
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  Ik ben Annes, eigenaar van Annes Aslander. Vanuit een hobby ben ik een gepassioneerde Vakman geworden. Ben gespecialiseerd in de kleinere klussen in en rondom het huis. Een kleine greep uit de klussen die ik uitvoer: - - - Metselen - Timmerwerkzaamheden - Kleine klussen zoals het ophangen van een lamp en schilderij - Kleine bestratingen - Hoveniers werkzaamheden zoals tuinonderhoud - En dergelijke Kijk uit om bij u thuis aan de slag te gaan! Met vriendelijke groet, Annes Aslander

  Laatste review:

  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen -

  Prima service
 • J.H Klussenbedrijf
  J.H Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.1 van 54.1517 reviews
  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  Hoi mijn naam is Jan Huizing. Ik ben de trotse eigenaar van J. Huizing Klussenbedrijf. Naast de mooie klussen en projecten die ik al heb mogen uitvoeren is mijn visie: door samen te werken met u als klant tot een goed resultaat te komen. Kwaliteit, netheid en klantvriendelijkheid heb ik als bedrijf hoog staan. Voor dat ik een klus of project aan neemt kom ik graag eerst even bij u langs om een juiste offerte op maat te maken en te bespreken. Op dit moment ben ik bezig om een nieuwe logo en website te maken. Maar u bent van harte welkom op mijn facebook Jean Huizing Klussenbedrijf

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  We waren een beetje huiverig om een nieuwe “vakman” in te huren omdat we al 2 x geen goeie ervaring hadden gehad met serieuze consequenties. Toen Jan kwam was dat gevoel snel over. Wat een lieve attente man die netjes werkt en alles overlegt. En ook eerlijk is als die iets liever niet wil omdat dat zijn expertise niet is en dat werd super gewaardeerd. En Jan heeft zelfs iemand anders ervoor geregeld. Wij kunnen niet anders zeggen onze deuren en er waren er 7 en een halve, zitten er in en hoe? GEWELDIG!! Dus als je deuren hebt , bij Jan zijn ze in hele goeie handen. Echt een vakman! Wij huren Jan ook zeker in met andere klussen die wij nog willen gaan doen. Bedankt Jan😁 dik verdiend😉
 • Timmerman Denny de vries
  Timmerman Denny de vries
  Beoordeling: 4.1 van 54.1513 reviews
  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  verbouw werkzaamheden, houten schuren/ overkappingen, houten / beton schuttingen Ik kijk erna uit om samen met u een mooi portefeuille op te bouwen!

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Klus is goed uitgevoerd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.
 • J.H.Poker-Timmerwerken
  J.H.Poker-Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  Allround timmer- en klusbedrijf met dertig jaar werkervaring, veelal werkzaam in de stand- en interieurbouw. Ervaring in het maken en plaatsen van maatwerk meubels en interieurs. Tevens ervaring met verbouwingen, nieuwbouw en renovatie. VCA-vol gecertificeerd.

 • Safe Garagedeuren
  Safe Garagedeuren

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  VERKOOP, PLAATSEN, REPARATIE EN ONDERHOUD. Vakwerk, Kwaliteit, en Service voor een betaalbare prijs. Plaatsen van deuren door heel Nederland. Maken bestaande garagedeur naar en automatche garagedeur. Ook kunt u garagedeuren bestellen zoals motief, gelijnd middenstreep of vlak .

 • Nero Kunststoftechniek B.V.
  Nero Kunststoftechniek B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Kozijnspecialist in Musselkanaal

  Welkom bij Nero kunststoftechniek. Hierbij willen wij u in het kort ons voorstellen. Nero kunststoftechniek levert onderstaande producten van hoogwaardige kwaliteit. - Kunststof kozijnen en deuren. - Dakgoten van PVC, zink of staal. - Kunststof boeidelen, windveren en gevelbekleding. (Keralite) - EPDM dakbedekking. - Levering als bouwpakket of compleet gemonteerd. Nero kunststoftechniek behoort bij de Nijstad Groep. Onder deze groep vallen ook Nijstad Handel en Reno Systems. Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen; - Leveren van stalen dak- en wandbeplating zoals; - dakpanprofielplaten, damwand- en golfplaten, lichtdoorlatende platen. - sandwichpanelen. - Op maat of uit voorraad. - Stalen constructie. - Leveren van complete bouwpakketten die u zelf in elkaar kunt zetten. - Monteren van stalen dak- en gevelbekleding. - Renovatie van daken en gevels (asbest verwijdering). - Loodsen en hallenbouw. Door onze jarenlange ervaring in de productie, leveren en montage van genoemde producten, hebben wij een schat aan kennis binnen ons bedrijf. Nero kunststoftechniek is een veelzijdig en vakkundig bedrijf en wij staan volledig achter onze partners en producten. Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven. Wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en voordelen uit. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor en staan u graag terzijde bij het maken van de juiste keuze. Met vriendelijke groet, Nero Kunststoftechniek BV. Bert Mast.

  Laatste review:

  De werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd

Populaire lokale kozijnspecialisten in Musselkanaal

Andere vakmensen in Musselkanaal

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur