Timmermannen in Loosdrecht

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Loosdrecht. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Loosdrecht

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Loosdrecht

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75806 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Very quick reply and efficient. He fixed our window system which was broken. Thanks
  Kom in contact
 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Went very smoothly and he did an amazing job.
  Kom in contact
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95127 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  We hebben David leren kennen als een hele fijne vent. We zijn echt heel erg tevreden over hem en zullen de volgende keer als eerste aan hem denken en contacten. Hij is nu al 2 keer bij ons geweest en dat was een hele fijne samenwerking en zeer fijne communicatie. Hij levert erg goed resultaat en gaat zorgvuldig te werk waarbij hij ook vaak de focus legt op details. Hij heeft al meerdere dingen gedaan waar aan ik zelf niet heb nagedacht. Echt een topper! Absoluut aan te bevelen, mocht je twijfelen tussen hem en iemand anders, ga dan absoluut voor David, daar ga je geen spijt van krijgen!
  Kom in contact
 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Uitstekende en snelle service
  Kom in contact
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten. - Meerpuntssluitingen. plaatsen compleet gemonteerd skg3 - Service en onderhoud. vve en bedrijven - Spoedservice. - Inbraakschade herstellen. - binnen kozijnen plaatsen - binnen deuren plaatsen -buiten deuren plaatsen -buiten deuren plaatsen -raam sluitingen ook voor plaatsen van ramen . Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  De deur is netjes geplaatst.
  Kom in contact
 • Rijfers Houtbewerking
  Rijfers Houtbewerking
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  Hallo, hier Tim van Rijfers Houtbewerking. Beschikbaar voor timmerwerk en maatwerk. Altijd met een goed been uit bed, niet te beroerd om een stuk te rijden en kan enorm genieten van een mooie klus. Klussen die ik aanbied voor een tarief van €55,- per uur. Maatwerk meubels Tussenwanden plaatsen Traprenovaties Trappen plaatsen en verwijderen

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Gewoon prima en snel
  Kom in contact
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75157 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis. Wij doen ook complete zolderverbouwingen en alle soort timmerwerk zaam heden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie en professioneel werk. Dank je wel, we zijn er blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • ETAZ Montage
  ETAZ Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95240 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  Bij ETAZ Montage bent u aan het juiste adres voor: - Keukenmontage en volledige keukenrenovaties (verleggen stroom-, gas- en wateraansluitingen, tegelwerk etc.) - Wastafels en badmeubel installaties - Meubelmontage - Ophangwerkzaamheden (gordijnrails, planken, lampen, jaloezieën, zonwering etc.) . - Overige klussen op aanvraag ETAZ Montage

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Mohamed took on a job that he was not qualified to complete. He was hired to make a drain connection and install a dishwasher and sink pipes. Unfortunately, he did a very poor job and has refused to take responsibility for his work. After having a competent professional inspect his work, it was confirmed to be substandard and poorly executed. Mohamed has ignored my requests to rectify the issues. Despite offering him an opportunity to review his work or provide compensation so I could hire someone competent, he has remained unresponsive and appears to have blocked me. This poor workmanship has compromised my newly installed kitchen due to ongoing water leaks. It has been a waste of money and time, and has caused significant inconvenience. Mohamed, please improve your communication and take responsibility when things do not go as expected. I would not recommend his services based on my experience.
  Kom in contact
 • Alin Gaia Klussenbedrijf
  Alin Gaia Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  Ik groet u allen als u iemand nodig heeft die gespecialiseerd is in het plaatsen van deuren en kozijnen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen Alin.Gaia.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Nette vriendelijke man die z'n werk goed verricht.
  Kom in contact
 • SÂK
  SÂK
  Beoordeling: 4.6 van 54.6546 reviews
  Timmerman in Loosdrecht

  De beste prijs voor de beste resultaat Instagram: SAK.DIENSTVERLENING

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  He offered a good price, completed the work quickly, and arrived right on time. The quality of the work was excellent, and he was professional and courteous throughout the process. I highly recommend his services to anyone in need of reliable and efficient assembly
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Loosdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1966 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Loosdrecht

Andere vakmensen in Loosdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt