Vind schoonmaakbedrijven in Loosdrecht

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Loosdrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Loosdrecht

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95543 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snel en duidelijk contact, deal snel gemaakt. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65163 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Enorm tevreden. Bouwschoonmaak: van een stoffig en vuil huis naar een brandschoon huis. Bijzonder goede communicatie.
 • Ster Glasbewassing
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Gooi en Vechstreeks of omgeving? Ster Glasbewassing kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen,Zonnepanellen reinigen ,Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Superfijn als iemand je zo snel en zo goed kan helpen als je zelf door een ongeval niks kan.
 • Multidienstverlening Het Gooi
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  Multidienstverlening Het Gooi kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hilversum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Multidienstverlening Het Gooi om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Zeer tevreden. Maakt een redelijke prijs en komt vervolgens de afspraken met goede contactmomenten na.
 • Denito Schoorsteentechniek - Schutte
  Denito Schoorsteentechniek - Schutte
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  De werkzaamheden van Schutte schoorsteentechniek bestaan uit: - Schoorsteenvegen - Elektrisch roterend schoorsteenvegen - Schoorsteen frezen - Verwijderen van vogelnesten in de schoorsteen of rondom het dak - Schoorsteen inspecties - Reinigen van dakgoten - Schoorstenen renoveren - Schoorstenen voegen - Lood en/of loodvervanger - Installeren van houtkachels en inzethaarden - Installeren van een enkelwandig flexibel en/of dubbelwandig rookkanaal - Installeren van schoorsteenkappen en schoorsteenventilatoren - Dak en gevel reiniging Werkzaam in de omgeving van: Gooi en Vechtstreek, provincie Utrecht , provincie Noord Holland.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snel beschikbaar, komt deskundig over.
 • METO Schoonmaak
  METO Schoonmaak
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  Heb je een gediplomeerde schoonmaker of Vloeronderhoud specialist nodig in Hilversum en omgeving? METO Schoonmaak kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak van praktijkcentrum, Glazenwassen, kantoorruimtes oplevering, kinderopvang, peuterspeelzaal’ sportschool, vloeronderhoud Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Wilt u reverenties over onze kwaliteit dat hebben wij ook.Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Kwaliteit gaat voor tijd !

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Leveren goed werk. Wel extra onverwachte kosten in rekening gebracht achteraf. Spreek dit vantevoren goed af. Extra toelichting adhv reactie: Dit klopt inderdaad. Echter heb je ook 20 euro extra gerekend 'voor het opmaken van de bedden'.
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Dak ziet er weer als nieuw uit, alles netjes achtergelaten kortom Prima werk geleverd!! Echt een aanrader!
 • Sasonena Bouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  My name is sasho iliev I'm 23 years old with 2 years of experience of cleaning...im interested in cleaning offices,restaurants,schools in hilversum baarn bussum laren area

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Slecht contact met dit bedrijf! Whats appt privé en wil niet praten over klus.. apart
 • Clean Buddy
  Clean Buddy
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  Clean Buddy is gespecialiseerd in de dienstverlening naar particulieren, bedrijven en vastgoedbeheerders voor schoonmaakdiensten, onderhoud aan bedrijfspanden en woningen. Het dienstenpakket bestaat onder andere uit schoonmaak- en reinigingsdiensten, gevelreiniging, glasbewassing, onderhoud,vloeren (divers), enzovoort. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kundig bedrijf voor al uw kleine en grote werkzaamheden aan u bedrijf of woning dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Contact altijd netjes vooraf wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ramen en kozijnen zijn ook netjes schoon binnen en buiten. Wanneer er na gezamenlijke controle toch een klein puntje blijkt te zijn wordt het betreffende raam/kozijn direct volledig opnieuw gedaan. Inmiddels bijna 3 jaar onze vaste glazenwasser die om de maand de werkzaamheden uitvoert en wij zijn zeer tevreden.👍🏼
 • Van Vulpen Facilitair
  Van Vulpen Facilitair

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

  Glasbewassing Hogedruk Reineging , terrassen gevel beplanting reiniging 100 graden.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Loosdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 241 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Loosdrecht

Andere vakmensen in Loosdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt