Vind Gevelreinigers in Loosdrecht

Op zoek naar Gevelreinigers in Loosdrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Loosdrecht

 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Gevelreiniger in Loosdrecht

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Brahim heeft fantastisch werk opgeleverd, De gevel ziet er weer als nieuw uit. Het is een echte vakman, die weet wat hij doet. Met zorg voor je huis voert hij de werkzaamheden uit. Hij is bereid een extra stap te zetten als dat nodig is. Brahim is zeer aan te bevelen!
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Loosdrecht

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • Heuckeroth schoonmaak
  Heuckeroth schoonmaak
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Loosdrecht

  8 jaar werkzaam in de schoonmaak branche actief in Noord-Holland/Utrecht. Interieur reiniging Glasbewassing Vloeronderhoud Dieptereiniging Gevelreiniging Dak reiniging Opleiding SVS Gecertificeerd Vloeronderhoud specialist volledig 2021 Gevel specialist volledig 2023 Bij vragen naar certificaat deze aantoonbaar maken. Mvg, John Heuckeroth

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Ben zeer tevreden over dit schoonmaakbedrijf. Werkten zeer netjes, kwamen op tijd en nergens te beroerd voor ze deden zelfs nog extra’s. Zoals de ramen nog lappen wat er eigenlijk helemaal niet bij de klus hoorde. Nogmaals zeer tevreden en zal ze zeker nog een keer vragen!
 • Van Vulpen Facilitair
  Van Vulpen Facilitair

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Loosdrecht

  Glasbewassing Hogedruk Reineging , terrassen gevel beplanting reiniging 100 graden.

 • bouwkob
  bouwkob
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Gevelreiniger in Loosdrecht

  Flexibel en breed inzetbaar in de bouw.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Klus bleek groter dan verwacht (hele onderkant van de erker bleek verrot en niet slechts wat kraaldelen) maar Jakob heeft tijd gemaakt en met veel zorg en kwaliteit het werk afgemaakt. Voor ons huis uit 1900 ook fijn dat Jakob gevoel voor stijl heeft. Heel tevreden dus.
 • Isodakraam
  Isodakraam
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Gevelreiniger in Loosdrecht

  We zijn beschikbaar voor u alle werkzaamheden warmte binnen u huis isolatie,dakramen ,binnen wanden plaatsen, metselwerk,schilderwerk,stucwerk,timmerwerk, loodgieterswerk. We zijn van A tot Z voor bereid om u klus in goedezorgen te nemen en afmonteren daar naast krijgt u 2 jaar garantie op onze alle werkzaamheden.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel en goed werk geleverd. Dakraam geplaatst.
 • Noah's Ark dienstverlening

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Loosdrecht

  Noah's Ark dienstverlening is je ideale partner als je een Gevelspecialist nodig hebt in Hilversum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Muren of gevels reinigen of zandstralen en nog veel meer diensten die wij als Gevelspecialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Callenbach Gevelspecialist

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Loosdrecht

  De gevelspecialist..Voor al u renovatie voeg en hakwerken

 • MVB Productions
  MVB Productions
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Loosdrecht

  Hoi, Ik ben Serge u glazenwasser :). Specialist in Telescoop bewassing!! Hoe werkt Telescoop bewassing? Dit is de nieuwe trend onder het ramen lappen.Deze methode word vaak gebruikt bij hoge gebouwen. Uw ramen worden gewassen met gedemiraliseerd water of te wel osmose water. Hierbij wordt het goede Nederlandse leidingwater verbeterd door het verwijderen van metalen, kalk en mineralen. Er blijft 100% schoon water over. Dit water gebruiken wij om jou een optimaal en streeploos resultaat te garanderen voor ramen, omlijstingen en kozijnen. Natuurlijk denken wij ook aan het milieu en zijn wij trots te melden dat er tijdens dit proces geen chemicaliën worden gebruikt. Dit systeem verzekerd jou ook van streepvrije opdroging en het vuil zal in de toekomst minder goed hechten waardoor je langer kunt genieten van je vlekkeloze ramen. Staffel prijzen excl. btw (prijzen zijn per/uur): -Glazenwassen standaard rijhuis 20-30€/uur -Glazenwassen halfopen bebouwing 30-40€/uur -Glazenwassen vrijstaande woning & villa's 40-60€/uur * boieboorden 5€/per m Nog een fijne dag! Mvg, Serge vR

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Prettige en snelle communicatie en prima werk!
 • JS Creations
  JS Creations

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Loosdrecht

  Gespecialiseerd in Laswerken, Liftmontage en onderhoud. Voor kleine reparatieklussen voor particulieren als voor bedrijven. Zowel spoedklussen als noodreparaties, maar ook vooraf geplande klussen. VCA Certificaat Zakelijke relaties o.a.: Brakel Producties Hilversum, Anso Lift -en Roltrapreiniging, G. van Loenen BV, MM Liften BV.

4.8

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Loosdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Loosdrecht

Andere vakmensen in Loosdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt