Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Loosdrecht

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75739 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snel reactie en dezelfde dag nog geregeld. Top!
 • Bijtjes Zonwering
  Bijtjes Zonwering
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Bijtjes Zonwering is je ideale partner als je een rolluik, screen of knikarm nodig hebt in Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van buiten zonwering, Binnenzonwering plaatsen of vervangen en horren en nog veel meer diensten die wij als zonwering specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Om te voorkomen dat ik honderden euro’s per maand weg gooi, stuur ik een factuur voor de lead prijs als u geen gebruik maakt van mijn diensten. Tenzij het mijn schuld is dat er kosten gemaakt zijn natuurlijk ! Voor telefonisch consult stuur ik ook een rekening voor de lead kosten

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vrolijke man die goed werk heeft geleverd was in een half uurtje klaar
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel en correct.
 • Klussenbedrijf Kolb
  Klussenbedrijf Kolb
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Klussenbedrijf Kolb voor de kleine klus. Jarenlange ervaring met alles in en om het huis. Van gordijnrails tot stopcontact. Van deuren afhangen tot een vloertje leggen. Snel, accuraat en afspraak is afspraak

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Fijn contact, goed meegedacht over een oplossing en super snel en mooi gerealiseerd!
 • De Gooische Bouwcoordinator
  De Gooische Bouwcoordinator
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Aannemer De Gooische Bouwcoördinator uw verbouwingsspecialist! Of het nu gaat om nieuwbouw, een complete energiezuinige renovatie, een duurzame uitbouw of aanbouw. Ook voor de kleinere projecten, zoals een nieuwe badkamer, keuken, dakkapel èn zelfs voor de kleinste klusjes kunt u bij DGB terecht. DGB onderscheid zich door hoog niveau afwerkingskwaliteit of het nu gaat om Complete Renovatie renovatie van badkamers, keukens, vloeren, pvc en visgraat leggen, elektra renoveren, schilder- en stucwerk, isolatie, traprenovatie, nieuwe aanbouw, zolder verbouwen, huis opknappen voor de verkoop Timmerwerk Plaatsen van nieuwe ramen en kozijnen, renovatie van bestaande kozijnen. Installatie of reparatie wanden, dakramen onderhouden of plaatsen.  όf Buitenwerk  Houtrot repareren, kozijnen plaatsen of vervangen, schilderwerk Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij uw wensen en welke werkzaamheden wij voor u kunnen verrichten. Een goede communicatie is essentieel voor een wederzijds vertrouwen in een goede samenwerking. DGB denkt met U mee!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Klus is goed verlopen. Het contact was altijd snel via telefoon, app of mail. Extra verzoeken zijn goed afgehandeld. Resultaat is mooi. Denkt goed mee over de uitvoer en afwerking. Dank voor de samenwerking!
 • Goossens Diensten
  Goossens Diensten
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Ik ben Victor Goossens eigenaar van Goossens Diensten. Ik ben werkzaam bij een erkend zonwering bedrijf genaamd Polman Zonwering in Zijderveld. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om zonwering klussen samen met mijn compagnon aan te nemen, rond de regio utrecht. Klussen die wij aannemen: Zonwering plaatsen/verwijderen Zonwering herstellen/reparatie Zonwering schoonmaken Ik hoop dat ik hiermee uw interesse heb opgewekt. En wellicht tot snel!

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Netjes en heel zorgvuldig gewerkt. Zelfs toen het wat tegenzat. Victor ging pas weg toen het allemaal goed werkte! 👍🏻
 • ContinuBouw
  ContinuBouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Continu Bouw staat klaar voor u bij kleine en grote bouwprojecten. Gespecialiseerd in timmerwerk, houtrot-sanering, renovatie en onderhoud. In overleg is alles mogelijk! Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Continubouw did our windows and they look great! However, the length of work and times could have been indicated better.
 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 3 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vrijblijvende offerte ontvangen, bezoek en inmeten thuis van 96 ramen waarvan een groot aantal lek. Vervanging van HR+ naar HR++ glas. Prettige kerel om zaken mee te doen, eerlijk, rustig en een vleugje humor. De klus in 3 dagen geklaard. Adviezen en verbeterpunten besproken gedurende de plaatsing. Ook de extra mannen die kwamen helpen waren zeer prettig! Kortom, stop maar met zoeken. Dit is de juiste vakman! Chris en Ingrid Brink (Kapel Avezaath).
 • Bouw beter Brouwer
  Bouw beter Brouwer
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Voor al uw timmer werkzaamheden. Ik heb van mijn passie, mijn beroep gemaakt. Mijn voornamelijk werk bestaat uit houtrot oplossen, en kozijnen en deuren.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Mooi werk geleverd. Dingen zijn mooi afgewerkt en de boel is weer heel. Er is nog wat extra werk bijgekomen en ook dit is in goed overleg mooi uitgevoerd. Tenslotte ook goed stap voor stap op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren. Het resultaat is dus heel goed.
 • Manders Timmerwerken
  Manders Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Loosdrecht

  Manders timmerwerken is gespecialiseerd in het hangen van binnen en buitendeuren, hierbij kunnen wij het hele pakket voor u verzorgen van aanschaf van deur maar ook het beslag. De deuren worden vakkundig gehangen en en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ook voor het aanpassen van sloten, cilinders en beslag en het veiliger maken van uw buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en werken met hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Voordeur afgehangen en driepuntsluiting geïnstalleerd. Prima werk afgeleverd!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Loosdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 571 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Loosdrecht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Loosdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt