Vind keukenmonteurs in Loosdrecht

Op zoek naar keukenmonteurs in Loosdrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Loosdrecht

 • Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik
  Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  Ik ben iemand die 24 jaar bij een keuken/meubelmakerij heeft gewerkt. Ik heb daar de ervaring opgedaan om kasten en keukens en tal van andere meubels te fabriceren en te plaatsen. Tevens heb ik daarbij alle nevenwerkzaamheden uitgevoerd zoals kleine tegelprojecten en verplaatsen van leidingen en stopcontacten/schakelaars. Ik ben sinds 1 januari 2024 de uitdaging aangegaan door voor mijzelf te beginnen. Ben je op zoek naar een Keukenmonteur, Elektricien, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Maarssen bij Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Meubels (de)monteren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Prettig in de communicatie, werkt snel en is deskundig
 • STDC Bouw
  STDC Bouw
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  STDC Bouw: Familie bedrijf met ruim 30 jaar bouwkundige ervaring in uitvoering van vrijwel alle klussen, groot tot klein. Tevens (internationale) ervaring in bouwmanagement en vakantie-vastgoed ontwikkeling.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Even though it took a bit longer than expected, because it was a very complex job, the end result looks amazing. They are very serious, hard working and they don't give up, no matter the challenge. I recommend them and for sure I shall hire them again for future projects.
 • Danso Goods
  Danso Goods
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  De zon als bron zonnepanelen Jouw #1 bedrijf in duurzame zonne-energie

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  All great, I really recommend Camille!!
 • PKW Bouw
  PKW Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  Ik houd me bezig met de assemblage van keukenapparatuur, vaatwassers, koelkasten, ovens, inductie. Ook monteer ik allerlei meubels.Ik heb een VCA

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Goed, op tijd, snel werk.advies: eerst goed Nederlands leren
 • Multi Service DS
  Multi Service DS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75107 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  Multiservice DS is een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf specifiek gericht op (DS-) Elektrotechniek en (DS-) Keukenvoorbereiding. Met ruim 18 jaar ervaring en uitstekende klantbeoordelingen zorgen wij er voor dat ook uw klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Heel tevreden over DS Multiservice. Darren heeft mijn keuken perfect voorbereid op plaatsing van een nieuwe keuken. Elektra, leidingwerk, verwijdering oude keuken is allemaal netjes en vlot gedaan. Darren is vriendelijk, werkt hard en ontzorgt. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
 • Klus-Montage Bedrijf Willem
  Beoordeling: 4.5 van 54.55425 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Meneer wilde niet eerst langskomen om te kijken hoe duur het daadwerkelijk zou worden. Hield zich stevig vast aan een richtprijs. Jammer. Niet professioneel en totaal geen begrip. Daarnaast leest hij de berichten maar is hij te beroerd om te reageren wanneer ik vraag of hij eerst langs wil komen.
 • VLP Enterprise
  VLP Enterprise
  Beoordeling: 4.6 van 54.6579 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  5 jaar werkervaring met het plaatsen van merendeels Ikea keukens. Met een team van 5 man zetten wij wekelijk gemiddeld 4/5 IKEA keukens in elkaar. Voor het verwijderen van uw oude keukens, aanleggen elektra en waterleidingen kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Ibrahim en zijn collega’s hebben prachtig en zorgvuldig werk afgeleverd. De ruime ervaring met IKEA-keukens was een verademing, alles zat in no-time in elkaar. Ook het verplaatsen van de radiator, omleggen van de leidingen en het plaatsen van een nieuwe meterkast kon ik met een gerust hart aan hen overlaten. Later komen dan is afgesproken is het enige kritiekpunt, maar dat wordt gelukkig daarna meteen weer goedgemaakt door het harde werken. Ook zijn het gezellige mensen om over de vloer te hebben, toch ook fijn. Ik kan iedereen aanraden voor VLP Enterprise te kiezen.
 • Aygun Multidiensten
  Aygun Multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  Al 5 jaar ervaring met het plaatsen van Ikea Keukens. Jaarlijks plaatsen wij gemiddeld 200 keukens. Wij plaatsen de keukens volgens Ikea normen. Waar nodig kunnen wij ook waterleidingen, elektra, gas en afvoer omleggen. Ook voor het verwijderen/demonteren van uw oude keuken kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Vriendelijk, correct, snel en zeer professioneel. Prijs kwaliteit zeker in orde. Wij zullen hen zeker aanbevelen
 • ElektrOdijk
  ElektrOdijk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85139 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  Elektrotechnisch installatiebedrijf. Speciaal gericht op de kleine utiliteit, renovatie en de particuliere markt. Ook gespecialiseerd in de aanleg van centraal stofzuigsystemen. ElektrOdijk werkt samen met de volgende bedrijven / personen: - NERO Bouw Bunnik - Jaco Gijsbertsen Loodgieter - Hans Bosch betonboringen - Benaissa (stukadoor) - Roy van Wijnbergen (stukadoor) - Ali Aslan (stukadoor)

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  De klus werd snel en netjes uitgevoerd. Alles in overleg en denkt goed mee.
 • Vissers Keukenmontage
  Vissers Keukenmontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95306 reviews
  Keukenmonteur in Loosdrecht

  Ik ben een zelfstandige ondernemer en heb meer dan 30 jaar keukens geplaatst van vele merken. Ook Ikea keukens zijn mij niet vreemd. Ik ben inmiddels met pensioen en zet ik geen keukens meer, maar ik doe nog wel kleine werkzaamheden in keukens zoals het ombouwen van gas naar Inductie inclusief de meterkast aanpassen. Graniet of composiet slijpen + sparingen voor kookplaten groter slijpen. Het vervangen van de waterkraan voor een Quooker kraan inclusief het plaatsen en aansluiten van Quookers Apparatuur vervangen/plaatsen, kapotte scharnieren vervangen, Carrouselkasten repareren, enz. Voor dit soort werkzaamheden sta ik geheel tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, Frans. Vissers Keukenmontage Druten

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Vlot de afspraak nagekomen. Aardige (oude) man. Had het goed en snel geregeld. Aan te bevelen.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Loosdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 271 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Loosdrecht

Andere vakmensen in Loosdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt