Vind Tuinarchitecten in Loosdrecht

Op zoek naar Tuinarchitecten in Loosdrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Loosdrecht

 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Loosdrecht

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
 • De Bloesemboog
  De Bloesemboog
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Loosdrecht

  De Bloesemboog helpt je graag bij het ontwerpen van je droomtuin! Neem contact met mij op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  We zijn ontzettend blij het tuinontwerp dat Femke voor ons heeft gemaakt! In het proces naar het maken van het ontwerp, stelde Femke scherpe vragen om onze wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Op basis daarvan heeft Femke twee schetsen gemaakt. Beide schetsen hadden originele en compleet uitgewerkte ideeën. Ons uiteindelijke tuinontwerp bestaat uit een gedetailleerde tekening, overzicht van benodigde materialen, lijst met planten (die goed zijn voor de biodiversiteit) en een overzicht van bloeiperiodes. En dan zijn we vast nog dingen vergeten. Met deze plannen wordt onze tuin stukken mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. Kortom: we raden Femke van harte aan als ecologisch tuinontwerper!
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Tuinarchitect in Loosdrecht

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg tevreden ook over Jeroen, hij is duidelijk in de communicatie en legt alles vast, dit is voor beide partijen prettig. Hij weet waar hij over praat door zijn ervaring. Jeroen doet echt moeite om wat moois van je tuin te maken en om je met een tevreden gevoel achter te laten.
 • VV Bronboringen
  VV Bronboringen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Loosdrecht

  Een duurzame waterput bij u in de tuin laten slaan? WellGreen regelt het! WellGreen is gespecialiseerd in het aanleggen van duurzame waterbronnen voor tuinen. Ons product Bij WellGreen leveren we een 'turnkey product', wat betekent dat u de waterbron meteen kunt gebruiken. De waterbron wordt geleverd inclusief filtersysteem, bronpomp, installatie en 2 jaar garantie op de pomp. Bovendien hanteren wij een vaste prijs zonder additionele kosten, zoals voorrijkosten, kosten voor het opruimen van het zand of kosten als wij dieper moeten boren. Omdat het water uit de waterbron veel goedkoper is dan kraanwater, bespaart u op den duur veel geld. Het is dus een goede investering! All in price Wij leveren u een waterbron inclusief: filtersysteem, bronpomp, installatie en garantie op de pomp. Dezelfde dag in gebruik Wanneer wij uw perceel verlaten is uw waterbron klaar voor gebruik. Wij leveren een "turn-key" product. Geen additionele kosten Wij rekenen geen kosten voor het opruimen van het zand of eventuele kosten omdat wij dieper moeten boren. Wij hanteren een afgesproken vaste prijs. Opgeruimd staat netjes Het zand wat wij omhoog boren nemen wij kosteloos mee. Licht materiaal WellGreen beschikt over licht en wendbare apparatuur. Hierdoor kunnen wij op vrijwel alle plekken komen, waar grote boorinstallaties niet kunnen komen. Geen schade aan uw tuin Wij hoeven niet met grote boorinstallaties door uw tuin te rijden. Hierdoor voorkomen wij beschadigingen aan uw gazon, bestrating en perken. Watertest Wij testen het water uit de waterbron op ijzer. Hierdoor weten we of het water geschikt is voor het sproeien van uw tuin. No Cure, No Pay Mocht u waterbron geen water opleveren dan betaalt u niets. "No cure, no pay". Wilt u meer informatie over WellGreen of bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van een waterbron? Neem dan een kijkje op onze website.

 • Hoveniersbedrijf 't Gooische

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Loosdrecht

  Hoveniersbedrijf 't Gooische kan je helpen met je Hovenier klus in Loosdrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Hoveniersbedrijf 't Gooische om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • WenN Verschoor
  WenN Verschoor
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Loosdrecht

  Ik ben Natasja Verschoor en heb een opleiding Ecologisch Tuin ontwerp gedaan. Mijn werk loopt uiteen van borders opnieuw ontwerpen tot een totale nieuw tuin ontwerp inclusief een bij de wensen passend beplantingsplan. Ik hou van tuinieren op een duurzame en ecologische manier maar schuw de combinatie met niet inheemse planten absoluut niet. Het meerendeel van mijn projecten zijn kleine tot middelgrote stadstuinen. Tevens wordt ik ingeschakeld door zowel hobby als professionele tuiniers voor bodem en plant advies. Tot slot heb ik een redelijk aantal tuinen in onderhoud, dit is dus ook een mogelijkheid voor de tuin genieter die niet zo van tuinieren houd.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg fijn en duidelijk contact, eerst een vrijblijvend gesprek met duidelijke offerte. Natasja is erg open in haar communicatie en denkt mee. Ze houdt rekening met de wensen van mij als klant en heeft goeie opties om huidige planten te herschikken. Een prachtig tuinontwerp welke tot in detail is uitgewerkt. Inmiddels zijn we zelf aan de slag om de tuin vrij te maken en de eerste basis aan de leggen. Zodra we klaar zijn hebben wij weer contact over de volgende stap. Ik wordt erg enthousiast van haar brede kennis en super leuke opties. Ik kan niet wachten om in de zomer in de tuin te zitten waarvan zij het plan heeft gedacht, maar ook ik zelf (met hulp van mijn vader) werkt aan heb verricht.
 • De Gooische Bouwcoordinator
  De Gooische Bouwcoordinator
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Tuinarchitect in Loosdrecht

  Aannemer De Gooische Bouwcoördinator uw verbouwingsspecialist! Of het nu gaat om nieuwbouw, een complete energiezuinige renovatie, een duurzame uitbouw of aanbouw. Ook voor de kleinere projecten, zoals een nieuwe badkamer, keuken, dakkapel èn zelfs voor de kleinste klusjes kunt u bij DGB terecht. DGB onderscheid zich door hoog niveau afwerkingskwaliteit of het nu gaat om Complete Renovatie renovatie van badkamers, keukens, vloeren, pvc en visgraat leggen, elektra renoveren, schilder- en stucwerk, isolatie, traprenovatie, nieuwe aanbouw, zolder verbouwen, huis opknappen voor de verkoop Timmerwerk Plaatsen van nieuwe ramen en kozijnen, renovatie van bestaande kozijnen. Installatie of reparatie wanden, dakramen onderhouden of plaatsen.  όf Buitenwerk  Houtrot repareren, kozijnen plaatsen of vervangen, schilderwerk Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij uw wensen en welke werkzaamheden wij voor u kunnen verrichten. Een goede communicatie is essentieel voor een wederzijds vertrouwen in een goede samenwerking. DGB denkt met U mee!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prettig contact en goed werk afgeleverd. Zeer flexibel qua planning en werkzaamheden. Ook goed advies. Ik zou De Gooische Bouwcoordinator zeker aanbevelen en zal ze zeker als eerste contacten bij een volgende klus.
 • RB Green Projects
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Tuinarchitect in Loosdrecht

  RB Green Projects Ruime ervaring in tuin onderhoud en aanleg. Ik ben plant en klant gericht. Ik zorg dat u van uw tuin kan genieten doordat ik goede ideeën heb. Maar ook klusjes waar u niet aan toekomt verzorg ik! Ik kom graag kijken wat er moet gebeuren.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  We had an excellent experience with Richard. He is thorough professional in his work, commitment and goes extra mile to deliver best possible work.
 • HM Services

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Loosdrecht

  HM Services is je ideale partner als je een Stukadoor, Hovenier, Timmerman, Dakdekker nodig hebt in Hilversum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Stukadoor, Hovenier, Timmerman, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • H.Bladt Bouw&onderhoud
  H.Bladt Bouw&onderhoud

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Loosdrecht

  Goeiedag! Wat leuk dat u momenteel mijn profiel aan het bezichtigen bent. Ik ben hugo ik ben 19 jaar en ik ben zo’n 5 jaar actief in de bouwbranche! Bij/ met verschillende team’s meegelopen! En veel opgedaan. En uiteindelijk voormezelf begonnen als Zzper! Wilt u iets aan u woning veranderen? Repareren of nieuwbouwen Neem contact met me op! Ik hoop dat ik u snel van dienst kan zijn😁.

4.4

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Loosdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Loosdrecht

Andere vakmensen in Loosdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt