Stukadoor Weert: vind snel ervaren vakmensen in de buurt

Woon je in de relatief nieuwe wijk Laarveld of bezit je juist een woning in een van de oudere wijken en dorpen, zoals Hushoven en Swartbroek? Of je nu in een monumentaal pand woont, of juist de trotse eigenaar bent van een nieuwbouwwoning: in beide gevallen is het verstandig om je wanden eens in de zoveel jaar te laten stucen. Dit zorgt niet alleen voor mooie, strakke wanden, maar helpt ook je muren te beschermen tegen beschadigingen. Ben je op zoek naar een goede stukadoor uit Weert of omstreken? Kom via Werkspot in contact met ervaren vakmensen die jouw klus met gemak en plezier uitvoeren.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Weert

 • Ozbi STUC
  Ozbi STUC
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  Stukadoor in Weert

  Stukadoorsbedrijf voor al je klussen in zuid en midden Limburg

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Prima werk geleverd
 • V.Berger Onderhoud
  V.Berger Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Stukadoor in Weert

  Gevelreiniging +gevelrenovatie dakrenovatie en dakwerken

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  .
 • Vera Schilderwerken Restauratie Decoratie
  Vera Schilderwerken Restauratie Decoratie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stukadoor in Weert

  Vera Wetemans Netheid, correct werken, stiptheid, communicatie, creatief zijn woorden die mij en mij werk beschrijven. Ik heb ervaring in alle takken van het schilderwerk, als ook, restauratie en decoratie. Ik geef ook kleuradvies geven en kan speciale technieken uitvoeren zoals marmer imitatie, muurschilderingen en bijvoorbeeld beton ciré. Wilt U net even iets anders maar weet U niet wat ik kan advies geven. Wanneer het gewenst is kan in werken met ecologische verantwoorde producten.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Very was very professional and did the work very well. She is also very friendly. I would highly recommend her
 • V.O.F. Gebroeders Barents junior
  V.O.F. Gebroeders Barents junior

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Weert

  Bent u op zoek naar een stukadoor die vakwerk levert? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Gebr. Barents aan het juiste adres. Wij leveren een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Stukadoorsbedrijf Gebr. Barents is dé vakman voor al uw stukadoorswerkzaamheden. Of het nu gaat om traditioneel, decoratief of exclusief stukwerk of om uitgebreide restauratieprojecten, wij hebben de praktijkervaring en vakkennis in huis om een perfect eindresultaat te leveren.

 • TM Bouw
  TM Bouw

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Weert

  .

 • DMD Bouwservice
  DMD Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Weert

  Mike Kirkels bouwservice is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Weert en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, timmerwerkzaamheden, Carport,Douglas overkappingen, Ruimtes aftimmeren en isoleren, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Mike heeft bij ons een mooi douglas tuinhuis gemaakt. Ook heeft hij diverse klusjes binnen gedaan. Wij zijn zeer tevreden. Komt zijn afspraken en en ruimt netjes op.
 • Klavins bouw

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Weert

  kljgfnmmbuybtdxnymvb,ihb

 • Aquarius Vastgoedonderhoud
  Aquarius Vastgoedonderhoud

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Weert

  My naam is Rafaël Ben een jonge en ambitieuze ondernemer! Werk graag met me handen en heb gevoel voor the Art Wij doen aan: Renovatie, Restoratie, en onderhoud aan uw woning / pand binnen en buiten. Specificaties: - schuurwerk voorbereidend werk - kozijnen/deuren repareren en aflakken - houtrot reparaties - stukwerk - muren sausen - tegels zetten - kitten - wall mural (tekenen) In bezit van een VCA (veiligheid) certificaat

 • Max Bouw-en Klusbedrijf
  Max Bouw-en Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Weert

  Max bouw- en klusbedrijf is opgericht door Max Bostanyan. Een specialist in complete renovaties met 30+ jaar werkervaring in zowel Nederland als het buitenland. Als u op zoek bent naar ervaren en getraind bouw- en klusbedrijf hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in complete renovaties van A tot Z, hieronder valt onder andere; - Plafondrenovaties m.b.v. gipsplaten en - - ingebouwde spotjes; - Stucwerk - Complete badkamerrenovaties inclusief loodgieterswerk; - Toiletrenovaties; - Tegelwerk; - Laminaat leggen - Professioneel verven van muren evt. met speciaalverf/optische effecten - Cinewall met gipsplaten en ingebouwde haard; - Sloopwerk - Leidingen verleggen/ opnieuw aanleggen De bovenstaande beschreven activiteiten zijn niet gelimiteerd. Voor andere renovatiewerken aarzel niet om contact op te nemen met ons, wij zullen samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 • Klusbedrijf WBS
  Klusbedrijf WBS
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stukadoor in Weert

  Klusbedrijf WBS is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt. We zijn gespecialiseerd in zowel loodgieter werkzaamheden en kleine elektra werkzaamheden maar ook andere klussen voeren wij uit. Zoals Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een gratis een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Uitstekende vakman. Kwam prima op tijd en heeft gezorgd dat alle werkzaamheden probleemloos geregeld werden. Denkt graag mee met de situatie.

4.6

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Weert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 178 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Weert

Prijzen stukadoor Weert

Gemiddeld betaal je voor een stukadoor uit Weert tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Dit geldt overigens voor binnen stucwerk, voor stucwerk buiten moet je rekenen op een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter. De prijzen voor een stucwerkreparatie vind je op deze pagina.

De stukadoor uit Weert baseert zijn prijs met name op de omvang en moeilijkheidsgraad van de klus. Over het algemeen geldt: hoe langer de stukadoor bezig is, hoe hoger de prijs die je uiteindelijk betaalt. Ook het type stucwerk speelt mee. Wil je besparen op kosten? Een stukadoor kiezen uit de regio is een eerste stap. Zo bespaar je op de voorrijkosten. Daarnaast kun je met de stukadoor uit Weert afspreken dat je een deel van de klus zelf uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan het vrij maken van de muren, het verwijderen van behang of het voorstrijken van de ondergrond. Maak hierover altijd goede afspraken met de stukadoor uit Weert, zodat jullie beiden niet voor verrassingen komen te staan.

Wand of plafond stucen: welke keuzes heb je?

Ga je de wand of het plafond laten stucen, dan heb je daarvoor een aantal opties. Het type stuc dat je kiest, bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke uitstraling van jouw wanden. Kijk daarom eerst goed naar wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit spuitwerk, spachtelputz, sierpleister, granol, leemstuc, beton ciré of tadelakt.

Kom je er zelf niet uit? Een stukadoor uit Weert kan je hierover goed adviseren.

Stukadoor Weert gezocht?

Ben jij op zoek naar een stukadoor uit Weert? Werkspot bezoeken is een goede eerste stap. Veel stukadoors uit Weert zijn bij ons aangesloten. En over ieder stukadoorsbedrijf uit Weert kun je reviews vinden. De ervaringen van anderen kan jou helpen een goede keus te maken voor een stukadoor. Doe er dus zeker je voordeel mee en plaats zelf ook een beoordeling als je met een professional in zee bent gegaan.

Maar voor het zover is, is het van belang om eerst in contact te komen met een goede stukadoor uit Weert. Plaats je klus daarom eenvoudig en snel op onze site. Geef daarbij zo precies mogelijk aan wat de klus inhoudt. Denk aan omvang (aantal vierkante meters), bijzonderheden (type ondergrond, hoeken etc.) en het type stuc waar je aan zit te denken. Zo kan de stukadoor uit Weert zijn voorstel echt op maat voor jou maken.

Andere vakmensen in Weert

Vind vakmensen bij jou in de buurt