Vind verhuisbedrijven in Weert

Op zoek naar verhuisbedrijven in Weert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Weert

 • ZR transport
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Weert

  ZR Transport is sinds 2000 een koeriersbedrijf met zeer tevreden klanten Nu sinds 2022 willen wij ons gaan richten op verhuizing schoonmaak en ontruiming Dit gaan we met ons hart en ziel doen

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Helemaal top
 • Verhuiskanonnen
  Verhuiskanonnen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Weert

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf, dan kan Verhuiskanonnen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Klusbedrijf van den Broek
  Klusbedrijf van den Broek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1535 reviews
  Verhuisbedrijf in Weert

  Goede dag, wij zijn klusbedrijf van den broek. onze collega's staan voor u klaar om snel en met kwaliteit voor u de klus af te ronden. Mocht u een klus hebben hopen wij u te ontmoeten en verder kunnen helpen. Met ons team is (bijna) alles binnen en buiten huis mogelijk. Op korte termijn beschikbaar. Met vriendelijke groet Team Klusbedrijf van den Broek.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Als allereerst kwamen ze te laat, een uur minimaal. Toen zag ik drie jonge knapen die dit klusje wilde doen 1570 euro en de verzekeraar vergoedt dit eigenlijk altijd wel… niet dus en daarna nooit meer wat gehoord. En alles was voor niks. Er staat weer 43cm water in de kruipruimte. De jonge knapen hebben in ieder geval lekker gecasht… wat een onzin dit. Ik lees een soortgelijke ervaring met hun zogenaamde lekdetectie rapport praatjes. 10 min werk ja. Sla deze mensen over serieus
 • Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Verhuisbedrijf in Weert

  Gerard Klus Onderhoud en Elektra is een onderdeel van Global Network & Kos Engineering projecten Gerard Klus Onderhoud en Elektra staat klaar ! voor grote en kleine klussen staat Gerard klus Onderhoud & Elektra services voor u paraat. Of het nu om een storing gaat of een complete verbouwing en/of schilderwerk ,wij helpen u verder. Tevens hebben we ook een 24 uurs service voor de regio brabant . - elektrotechniek - data / telecom - intercom - cctv - inbraak alarm systemen - brandmeld systemen .. of voor welke spoed geval dan ook. Naast alle klussen kunt u ook bij ons voor al uw klussen op het gebied van verhuizing of transport. Onze expertise en verhuis bus staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Klus is prima uitgevoerd. Prettig contact
 • SAM klussen naar wens
  SAM klussen naar wens
  Beoordeling: 4.6 van 54.6573 reviews
  Verhuisbedrijf in Weert

  Mijn naam is Samwel Hovsepjan en ik ben de eigenaar van SAM klussen naar wens. Ik ben een allround klusbedrijf. Hiervoor heb ik universitaire studies gedaan, ik doe alleen geen funderingen leggen, voor de rest ben ik voor alle klussen binnen of buitenhuis tot u dienst! ik heb hier ruim 9 jaar ervaring in. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dat wil zeggen dat alles naar wens van de klant moet zijn. wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Mijn trap is heel mooi gerenoveerd. De communicatie verliep snel en goed en ik ben zeer tevreden met het resultaat.
 • HS Woningontruiming

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Weert

  HS Woningontruiming kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Weert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met HS Woningontruiming om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Van der Wielen Wegenbouw Services

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Weert

  Jaren werkzaam geweest als monteur in bedrijfswagen en wegenbouwmachines. Sinds enkele jaren zelfstandig ondernemer op het gebied van slopen en casco maken van woon en bedrijfspanden. Beschikbaar voor diverse sloop en demontage werkzaamheden. Prijs per uur of per klus, wat u het prettigst vind. Reparaties aan alle voertuigen bij mij in goed ingerichte garage, niks is te gek. Geen schadeherstel.

 • Hofgarden
  Hofgarden
  Beoordeling: 4.4 van 54.45106 reviews
  Verhuisbedrijf in Weert

  hofgarden tuinspecialist en dienst verlening wij hebben 15 jaar ervaring in tuin aanleg en onderhoud transport en dienst verlening .u kunt bij ons te recht voor tuinaanleg onderhoud transport woning ontruiming verhuizen .wij vragen 25,00 per man uur u betaalt alleen gewerkte uren .transport vragen wij 55 cent per km.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Helemaal top. Komen afspraken na, werken hard en weten absoluut waar ze mee bezig zijn
 • ALYZCO

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Weert

  ALYZCO Koerierdienst, Verhuizing en kleine transporten. Gespecialiseerd in onderhoudsdienst, en werktuigbouw. Je spullen zijn gegarandeerd tot een bedrag van €500, of 51000, volgengs de uitvoertarieven. Vervoer met Mercedes Sprinter Bakwagen voorzien van alles benodigde transporten middelen z.a. Vastbind banden, honden karretje, pomp wagen, steekwagen, doekjes et gereedschappen.

 • LS'92

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Weert

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Montfort of omgeving? LS'92 kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Weert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Weert

Andere vakmensen in Weert

Vind vakmensen bij jou in de buurt