Vind stukadoors in Riel

Op zoek naar stukadoors in Riel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Riel

 • De Murendokter
  De Murendokter
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Stukadoor in Riel

  Wij zijn de specialist op het gebied van scheuren. Wij zitten door heel Nederland en leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wilt u uw scheur vakkundig hersteld hebben?Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem anders een kijkje op onze facebook @De murendokter. Wij werken ook op verzoek in het weekend tegen een kleine toeslag.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goed bedrijf. Heldere communicatie en mooi werk geleverd. Heel tevreden.
 • Stuukie
  Stuukie
  Beoordeling: 4.4 van 54.4587 reviews
  Stukadoor in Riel

  Hallo ik ben Jeremy ben 33 jaar ik zit al 15 jaar in vak stukadoren ik heb eerst 8 jaar in vast dienstverband gezeten bij stukadoor bedrijf. Ik ben 7 jaar geleden voormezelf begonnen. Ik doe verschillende soorten pleisters zoals: Sausklaar( helemaal glad) Behangklaar Tegelklaar Raapwerk (dikke laag stuuk) Stuco (marmer efect) Spachtel Ik heb foto's toegevoegd van me werk wat ik heb gedaan (eigen huis)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heeft zeer snel na de opdracht het werk uitgevoerd en de ruimte keurig achtergelaten
 • Buildify
  Buildify
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Stukadoor in Riel

  Buildify Meesters in Stucwerk en Schilderen. Bij Buildify streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen met onze deskundige stucwerk- en schilderdiensten. Met jarenlange ervaring in de branche, leveren we hoogwaardige afwerkingen en transformaties die zowel esthetisch verbluffend als duurzaam zijn. Onze toegewijde vakmensen zorgen voor vakmanschap van wereldklasse, terwijl we samenwerken met onze klanten om hun projecten tot in de kleinste details te verfijnen. Bij Buildify draait alles om het creëren van ruimtes die inspireren, verbeteren en betoveren. Laat ons je helpen om jouw huis of bedrijf te transformeren. Ontdek de kunst van stucwerk en schilderen met Buildify.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle en duidelijke communicatie, komen afspraken na, konden snel aan de klus beginnen en hebben goed en netjes werk opgeleverd. Nadat ze klaar waren is alles netjes opgeruimt en hebben het schoon achter gelaten!
 • Smulders Renostuc
  Smulders Renostuc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews
  Stukadoor in Riel

  Hoi ik ben Andrew Smulders en mijn bedrijf is Smulders Renostuc ik zal je een kleine indicatie geven van de soorten werkzaamheden die ik verricht ik ben gespecialiseerd in renoveren en restaureren en repareren van gevels ook scheuren door middel van chemische ankers/wokkels binne en buitengevels siervoegwerk knip/snijwerk zie portfolio foto recent opgeleverd project ook kleine stucwerken beton en natuursteen reparaties/arduin en Gevel Reiniging impregneren en vochtbestrijding door middel van injecteren in de gevel Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in gevelrenovatie/reparatie/kleine metselwerken / en stucwerken ik ben niet zo heel goed in praten maar wel in werken dus hopelijk zien we elkaar snel ! ook geef ik 10 jaar garantie op al mijn werkzaamheden en vraag pas betaling na oplevering en tevredenheid van de klant mvg Andrew Van Smulders Renostuc hopelijk tot snel ...

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Vakwerk. Duidelijke offerte. Andrew heeft mijn gevels gereinigd, gerepareerd, gerestaureerd en geïmpregneerd. Eindelijk! geen vochtdoorslag meer in mijn 100-jaar oude huis. Langs de volledige zijgevel de fundering aangepakt en een grintbed aangelegd. Ook de knipvoegen en imitatie van doorlopende baksteen over de lelijke cementrand (rond het, ooit veel te groot geplaatste raam) wist hij meesterlijk te restaureren. Eerlijk advies. Ik wist van één scheur in de voorgevel. Maar deze bleek deels los te staan van de zijgevel. Met diverse haken ook netjes opgelost. Niets meer van te zien. Om mijn nieuwe geveltje compleet te maken een zinken HWA laten plaatsen en de boeiboord is ook meteen gerepareerd en geschilderd. Andrew heeft dit bovendien voor een goede prijs én op zeer korte termijn opgelost. Ook niet onbelangrijk; 10 jaar garantie ! Ik kan weer rustig slapen !
 • Marco’s Kluster
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Riel

  Marco’s Klust kan je helpen met je Stukadoor klus in Goirle en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Warmte isolatie, Gevelrenovatie, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Marco’s Klust om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Alles duidelijk afgesproken, en het werk is netjes gedaan. Ook was de opdracht snel en voor een mooie prijs geregeld
 • Stucadoorsbedrijf JH
  Stucadoorsbedrijf JH
  Beoordeling: 4.8 van 54.85200 reviews
  Stukadoor in Riel

  Stucadoorsbedrijf J.H. uit Tilburg. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in diverse stucadoorswerkzaamheden en in het airlessspuiten (latexspuiten) van wanden en plafonds. Wij werken strak,netjes en correct volgens afspraken. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak staat kwaliteit en vakwerk voorop. Kijk ook eens bij de referenties van werkspot tevredenheid is ons beleid. Kijk ook eens op onze Instagram pagina @airlessspuitwerken_tilburg Graag alleen contactgegevens delen bij oprechte interesse. vriendelijke groet, Jasper Hulsenboom

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vader en zoon hebben de klus naar tevredenheid geklaard. 150m2 incl schuine plafonds, dakkapel en 2 velux dakramen had nogal wat hoekjes en stuclijsten en -stoppers nodig. Het latex spuiten maakt het geheel af.
 • Meneer stuc
  Meneer stuc
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stukadoor in Riel

  Stucwerk voor binnen en buiten. Zowel glad als behangklaar, Frescolori, Betonciré, op muren en plafonds. We denken graag met u mee, laten alles netjes achter en uiteraard: we leveren mooi en goed werk!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In 1 dag zijn het plafond en een muur in mijn keuken perfect gestuct. Het was eenvoudig afspraken maken en die werden zonder problemen nageleefd. Bovendien heb je een gezellige stukadoor over de vloer!
 • Simons service en onderhoud
  Simons service en onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6581 reviews
  Stukadoor in Riel

  Ben gespecialiseerd in voegwerken.knip en snijwerk.doe ook renovatie en nieuwbouw.heb 30 jaar ervaring.ook voor schaduw en klopwerk.doe ook badkamer renovatie.scheur herstel

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  De voegen van ons Rijksmonument zijn weer perfect hersteld, waarmee de lekkage verholpen is. Duidelijke prijsopgave en heldere afstemming gingen hieraan vooraf. Eerlijke en gezellige vakman.
 • Ludo Stukadoors
  Ludo Stukadoors
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Stukadoor in Riel

  LUDO STUKADOORS DENKEN MEE Wij zijn actief betrokken bij uw project. Mee denken betekent voor ons een partnerschap aangaan. Wij bieden advies dat gericht is op vakmanschap, maar ook op het realiseren van uw specifieke visie. ZIEN DE DETAILS Eenmaal in de afwerkfase van uw verbouwing aangekomen, is stuc- en schilderwerk van essentieel belang voor de algehele uitstraling van uw woning. Of het nu gaat om de (machinale) afwerking van het stucwerk, het toepassen van bepaalde techniek of de kleurkeuze bij het schilderen, alles kan op elkaar afgestemd worden. Voor de optimale samen en afwerking kunt u bij ons terecht voor zowel stuc- als schilderwerkzaamheden (niet verf- spuiten maar rollen). ONSTAAN LUDO STUKADOORS Na het afronden van mijn HBO- opleiding (5 jaar geleden) kwam ik er al vrij snel achter dat ik veel liever met mijn handen wilde gaan werken. Niet opnieuw de schoolbanken in maar leren door te doen. Zo gezegd zo gedaan, eenmaal opgeleid door mijn leermeester ben ik samen met hem een partnerschap aangegaan. Ludo Stukadoors & Karst Stukadoors. Een combinatie van 15 jaar aan ervaring met jong en gedreven vakmensen vormen wij een uniek team. WIJ MAKEN - Pleisterwerk Schilderklaar - Pleisterwerk Behangklaar - Sierlijsten - Exclusieve wand afwerking (Betonlook, Beton Ciré) - Buitengevels - Raapwerk: Maatwerk voor tegelwerk (sanitaire ruimtes), trappen of plaatsen van een keuken. - Schilderwerk Wanden & Plafonds - GEEN Spack- spuiten - GEEN Spachelputz LUDO STUKADOORS Online: Ludostukadoors Binnen 24 uur reactie via bel/mail/whatsapp (Geheel vrijblijvend) Bekijk onze fotogallerij van de opgeleverde stuc- en schilderprojecten.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fijne communicatie en denkt mee. Levert super mooi en strak werk! Wij zijn blij dat we voor Ludo hebben gekozen en zouden hem aan iedereen aanbevelen!
 • Solid Gevelrenovatie
  Solid Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Stukadoor in Riel

  Solid Gevelrenovatie kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Oom-Nossu om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Snel en mooi werk, vriendelijk komt afspraken na en kleine problemen en aanpassingen worden direct opgelost.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Riel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 496 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Riel

Andere vakmensen in Riel

Vind vakmensen bij jou in de buurt