Vind stukadoors in Riel

Op zoek naar stukadoors in Riel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Riel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 196 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Riel

 • Stuukie
  Stuukie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5551 reviews
  Stukadoor in Riel

  Hallo ik ben Jeremy ben 32 jaar ik zit al 14 jaar in vak stukadoren ik heb eerst 8 jaar in vast dienstverband gezeten bij stukadoor bedrijf. Ik ben 6 jaar geleden voormezelf begonnen. Ik doe verschillende soorten pleisters zoals: Sausklaar( helemaal glad) Behangklaar Tegelklaar Raapwerk (dikke laag stuuk) Stuco (marmer efect) Spachtel Ik heb foto's toegevoegd van me werk wat ik heb gedaan (eigen huis)

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Kon al snel de klus doen, werkt netjes en schoon. Beveel hem graag aan en voor een eventuele andere klus zou ik hem zeker weer nemen
 • Facman
  Facman
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Stukadoor in Riel

  Facman richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Dit varieert van nieuwbouw tot oudere woningen die de nodige aandacht behoeven. Bij Facman staat kwaliteit, veiligheid, deskundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vandaal. Onze specialiteiten zijn: - Stukwerk - Schilderwerk - Behanger - Timmerwerk - Aanbouw & Uitbouw - Tegelzetter - Sloopwerk Ons bedrijf is werkzaam in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland & Gelderland. In uitzonderingsgevallen ook elders in het land. Wij zullen u ontzorgen en al het werk uit handen nemen door goede afspraken te maken en garantie te bieden voor de werkzaamheden die we verrichten. Ons motto is dan ook: Wij bouwen alleen voor een glimlach!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super mooi werk afgeleverd en denkt goed mee. Werk op korte termijn uitgevoerd en nauwkeurig gewerkt. Eindresultaat is echt super.
 • Faisal Stucwerk
  Faisal Stucwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Stukadoor in Riel

  Beste toekomstige opdrachtgever, wij zijn een ervaren team van stucadoors , schilders en timmermannen. We werken al jaren samen en hebben veel ervaring. Onze tarieven zijn scherp en transparant mede doordat we kunnen timmeren , stucen en schilderen, alles onder 1 dak!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Communicatie verliep wat stroef. Het werk daarentegen perfect uitgevoerd. Deze man heeft jarenlange ervaring. Hij had nog nooit gewerkt met krijtverf. Ziet er fantastisch uit.
 • Tonny Ligtvoet Klussen
  Tonny Ligtvoet Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Stukadoor in Riel

  Mijn naam is Tonny Ligtvoet en ik zit onderhand een ruime 25 jaar in dit vak. Voor mij is het luisteren naar de wensen van de klant erg belangrijk, daar hecht ik waarde aan. Ik ben open en duidelijk en zal altijd een goed advies op maat geven. Geen kwantiteit maar kwaliteit en ik werk met garantie op de werkzaamheden die ik uitvoer en het materiaal dat ik lever. Deze word altijd besproken. Ik kan u helpen met diverse werkzaamheden in en rondom het huis: - Loodgieterswerk Stukadoren- Timmerwerk - Schilderen. - Laminaat leggen - Totaal onderhoud Tegelwerk M.v.g Tonny Ligtvoet

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer netjes stucwerk afgeleverd. Goede communicatie, alles volgens afspraak en alles netjes achtergelaten. Niet de goedkoopste, maar zeker waar voor je geld!
 • Spackspuit en afwerkingsbedrijf De Stuup
  Spackspuit en afwerkingsbedrijf De Stuup
  Beoordeling: 4.3 van 54.35457 reviews
  Stukadoor in Riel

  Ik heb een eenmansbedrijf en zit al 40 jaar in dit vak. Bij mij luidt niet goed, geld terug. Bij de prijs per m2 zit alles inbegrepen. Dus vloeren afdekken, afplakken etc. Indien u contact met mij opneemt via Werkspot, dan kom ik vrijwillig kijken om een offerte op maat te maken. Ik ben actief door heel Nederland M.VR.Gr.DE STUUP

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Werkt netjes en onze muren zijn mooi gestuct.
 • Stuc Totaal Jansen
  Stuc Totaal Jansen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Stukadoor in Riel

  Wij zijn een klein bedrijf met de nodige ervaring en diploma's. Bij ons gaat kwaliteit voor kwantiteit.Onze expertise ligt in de kleinschalige nieuwbouw, ver- en aanbouw. Ook renovatie is ons niet vreemd. Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van stukadoren.Wanden en plafonds,sierpleister en lijstwerk.Buitengevels isoleren of berapen zodat de woning een nieuwe frisse uitstraling krijgt.Wij denken graag met de opdrachtgever mee en geven daar waar nodig is, de juiste adviezen.Door onze ervaringen in de particuliere sector proberen we de overlast zo klein mogelijk te houden en werken wij zo zuiver mogelijk. Wij staan garant voor ons werk.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vriendelijke man, fijne communicatie. Denkt mee en is flexibel. Stucwerk is heel mooi en naar wens uitgevoerd en de klus was eerder geklaard dan verwacht. Ook heeft hij het huis naderhand weer netjes achtergelaten. Aanrader!
 • Tulek Klussenbedrijf
  Tulek Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4522 reviews
  Stukadoor in Riel

  Bent u opzoek naar een stucadoor of een schilder? Dan bent u bij klussenbedrijf TULEK aan de juiste adres. Met meer dan 9 jaar ervaring en met de juiste kwaliteiten en capaciteiten werken wij voor het beste van onze klanten. Bent u tevreden? dan zijn wij tevreden. Ik geef mijn garantie op mijn werk wat ik uitvoer..

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Kon snel beginnen. Stucwerk ziet er netjes uit! Maakt voor een Stuckadoor verbazingwekkend weinig rommel. Plafonds moeten nog maar muren zijn spiegelglad!
 • Stucadoorsbedrijf van den Brand
  Stucadoorsbedrijf van den Brand
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Stukadoor in Riel

  Welkom bij stucadoorsbedrijf van den Brand. Wij doen alles op gebied van stuccen, van glad tot lijsten, ornamenten tot zelfs betonlook. We doen ook schilderstechnieken, airlessen (verfspuiten) Dit is een kleine samenvatting van ons totale pakket. Neem gerust contact op als u meer info wilt. Of neem een kijkje op onze website stucadoorsbedrijfvandenbrand Met vriendelijke groet.

  Laatste review:

  Alles is naar wens gestuct en geschilderd. Fijn dat het bij een dezelfde kon.
 • NDJ Montage
  NDJ Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Riel

  NDJ Montage uit goirle is er voor al uw klussen, van lampen ophangen tot complete interieur werken. U kunt met al uw vragen bij ons terecht en dan gaan wij persoonlijk met u kijken of wij het kunnen maken. Niks is te gek bij ons, hoe uitdagender hoe beter. Maar ook helpen wij u heel graag bij de wat kleinere klussen zoals een lekkende kraan of een tv die moet worden opgehangen. Kortom, wij maken het voor u. Klanttevredenheid staat bij ons heel hoog en daarom doen wij er ook alles aan om de klant tevreden te houden. Kijk gerust even bij de recensies over wat klanten van ons vinden op de website. Heeft u vragen met betrekking tot een klus neem gerust contact op, dan kijken wij graag of we het voor u kunnen oplossen en indien nodig komen wij geheel vrijblijvend bij u thuis kijken. VCA Gecertificeerd Voorbeelden van klussen uitgevoerd door NDJ Montage: -Keukens zetten inclusief alle apparatuur -Lampen ophangen -Stopcontacten aansluiten -Kabels trekken -Kitten -verven -Tuinonderhoud -Vijver aanleg -groendaken leggen -Tussenmuur maken zolder/kantoor -Plafond renovatie -Interieur inrichting -Winkelinrichtingen -Kantoorpand inrichtingen -Diverse maatwerken -Isoleren -Complete renovaties -Sloopwerken -Bus ombouwen tot camper -Herinrichting schuur/garage Kortom u kunt het zo gek niet bedenken en NDJ Montage staat voor u klaar. "Kunnen wij het maken?"

  Laatste review:

  Aardige sociale Brabantse jongen, werkt goed door en heeft mijn bureaus perfect gemonteerd ! Blij dat ik deze jongen heb ingehuurd
 • CR Afbouw
  CR Afbouw
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Stukadoor in Riel

  Ik, René Caris, ben 35 jaar en heb in 2019 mijn bedrijf CR Afbouw opgericht. U kunt bij mij terecht voor: * Stucwerk binnen: - raapwerk - pleisterwerk - spachtelputz - schuurwerk - platte plinten ——————————— * Wanden plaatsen - cellenbetonblokken - ytongblokken - gipsblokken - deuropening dichtmaken ——————————— *tegelwerk binnen - vloer - wand ——————————— * tegelwerk buiten - bestrating Aansluitend heb ik een opleiding gevolgd bij een professioneel stukadoorsbedrijf. Ervaring en kennis in het stukadoorswerk is essentieel om kwaliteit af te kunnen leveren. Natuurlijk ben ik als professionele stukadoor in het bezit van het benodigde gereedschap en de kennis van de materialen om de klus te klaren , kort om ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Rene is zwaar onbetrouwbaar en is amper een afspraak nagekomen. Hij heeft mooie praatjes, maar komt elke keer met smoesjes als hij het niet waar kan maken. Hij komt regelmatig niet opdagen en laat dan dan niks weten. Volgens zijn collega heeft hij dan te veel gezopen en gesnoven, dan is hij voor niemand bereikbaar. Hij was opdringerig met het krijgen van een aanbetaling voor materiaal. Hij vroeg 2500, ik heb hem 2000 euro aanbetaald, maar heeft hij maar voor ca 600 euro aan materiaal gekocht. Later bleek hij de hoeveelheid gips verkeerd ingeschat te hebben en wilde hij weer een aanbetaling hebben, die ik heb geweigerd. Het werk was erg slordig, hij moest later nog terug komen om het enigszins netjes af te werken. Het afval wat hij later in de week zou ophalen ligt hier nu na 3 weken nog steeds voor de deur. Toen ik hem er over belde werd hij boos en kreeg ik een hoop verwijten. Erg onpressioneel.

Populaire lokale stukadoors in Riel

Andere vakmensen in Riel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur