Vind glaszetters in Riel

Op zoek naar glaszetters in Riel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Riel

 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Glaszetter in Riel

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Super goede service, aan te raden! Houd aan de afspraken en is vriendelijk en mee denkend.
 • Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Glaszetter in Riel

  Wij zijn een zeer ervaren bedrijf op het gebied van glas. Sinds 1979 maken wij voor bedrijven en particulieren allerhande maatwerk in glas. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hardglazen deuren, wanden en constructies. Maar ook voor achterwanden van keukens en de traditionele glasproducten zoals vensterglas, isolatieglas en spiegels bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij officieel dealer van BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld met een U-waarde van 0.40! Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen en mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Glashandel van Spaendonk

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed gesprek gehad. Duidelijk in uitleg, prettig zaken mee te doen. Glas besteld en afspraak wordt gemaakt als het glas binnen is. Gaat helemaal goed komen.
 • Upgrade Handyman Services V.O.F.
  Upgrade Handyman Services V.O.F.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Glaszetter in Riel

  Looking for a reliable handyman in North Brabant? Look no further! Upgrade Handyman Services is your trusted general handyman based in Tilburg, serving the surrounding regions. We offer a wide range of services for households and businesses. With professionalism and reliability as our core values, we pride ourselves on delivering exceptional results. References are available upon request. Language is no barrier with us. We provide services in English, Portuguese, Afrikaans, and have a basic understanding of Dutch. Contact us today to discuss your needs and schedule a consultation! Experience the difference with Upgrade, your trusted service provided!

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Mijn kattenluik is zeer netjes geplaatst. Erg vriendelijk, nette prijs.
 • VC Didier van Cutsem
  VC Didier van Cutsem
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Riel

  Wij van Van Cutsem Design, hebben een ware passie voor hout, een grondstof wat de rust terug brengt in uw huis. De passie voor het hout vind u ook in alles terug. In het ontwerp, het selecteren van de juiste hout soort naar uw wensen,de kleur en tenslotte het oog voor detail. Tot in de kleinste details. ‘Its all about happines’

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  De 2 beste heren hebben mijn houten vloer netjes en snell kunnen gemaakt. De communicatie verliep ook zeer prettig, bedankt heren!
 • RDB Glashandel
  RDB Glashandel
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Glaszetter in Riel

  Plaatsen/vervangen van glas HR++ glas Douche deuren Douche wanden Spiegels

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Alle afspraken goed nagekomen. Goed uitgevoerd.
 • NDJ Montage
  NDJ Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Riel

  .

  Laatste review:
  Aardige sociale Brabantse jongen, werkt goed door en heeft mijn bureaus perfect gemonteerd ! Blij dat ik deze jongen heb ingehuurd
 • Kairos Techniek & Onderhoud
  Kairos Techniek & Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Glaszetter in Riel

  Mijn naam is Joran de Louw van Kairos Techniek & Onderhoud. Ik ben gespecialiseerd in elektra en installatie maar ook kan ik andere werkzaamheden voor u verzorgen. Voor professionaliteit en vakbekwaamheid voor een scherpe prijs zit u bij mij goed. Als het gaat om techniek en onderhoud doe ik veel verschillend werk in en rondom de woning. Mijn werkzaamheden: - Electra woning - Tuin onderhoud - Klein schilderwerk - Reparatie Kozijnen - Klein aanbouw - Timmerwerk - Water/sanitair - Dienstverlening Ik sta voor een goede kwaliteit/prijsverhouding en met ruim 5 jaar ervaring in diverse branches kan ik u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Joran de Louw Kairos Techniek & Onderhoud

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Heel tevreden over Joran zijn diensten. Heeft goed meegedacht en gezorgd dat alles netjes in orde werd gemaakt. Makkelijk te bereiken en snel antwoord. Klus kon ook snel gedaan worden.
 • Tonny Ligtvoet Klussen
  Tonny Ligtvoet Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Glaszetter in Riel

  Mijn naam is Tonny Ligtvoet en ik zit onderhand een ruime 25 jaar in dit vak. Voor mij is het luisteren naar de wensen van de klant erg belangrijk, daar hecht ik waarde aan. Ik ben open en duidelijk en zal altijd een goed advies op maat geven. Geen kwantiteit maar kwaliteit en ik werk met garantie op de werkzaamheden die ik uitvoer en het materiaal dat ik lever. Deze word altijd besproken. Ik kan u helpen met diverse werkzaamheden in en rondom het huis: - Loodgieterswerk Stukadoren- Timmerwerk - Schilderen. - Laminaat leggen - Totaal onderhoud Tegelwerk M.v.g Tonny Ligtvoet

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  De communicatie was prettig en afspraken worden nagekomen. Tonny denkt fijn met je mee en het verrichte werk was prima uitgevoerd.
 • Schenkels Schilderwerken
  Schenkels Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Riel

  Schenkels Schilderwerken kan je helpen met je Schilderwerk binnen en buiten. Van traditioneel schilderwerk aan monumenten panden tot uw nieuwbouw klus.

 • Afwerkingsbedrijf Hammertime
  Afwerkingsbedrijf Hammertime

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Riel

  Hammertime Bouw & Verbouw is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Goirle en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Renovatie groot of klein. Van aanbouw tot opbouw, deurrepartie of een nieuwe deur plaatsen. Wij werken nauw samen met specialisten in elk vakgebied, loodgieters, elektriciëns, stukadoors etc. Een grote verbouwing is ook geen probleem voor ons.

4.5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Riel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 44 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Riel

Andere vakmensen in Riel

Vind vakmensen bij jou in de buurt