Vind stukadoors in Barchem

Op zoek naar stukadoors in Barchem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Barchem

 • Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85311 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Welkom op mijn Werkspot pagina. Mijn naam is Sonny en ik zit geruime tijd in het vak Stukadoren. Wij komen vrijblijvend langs voor advies cq een offerte, begroting op afstand geven via een omschrijving of foto's is niet altijd mogelijk. Op al onze offertes en werkzaamheden, zijn onze voorwaarden van toepassing. Op uw verzoek zal een kopie verstrekt worden. Wij zijn Lid van: NOA.. NEDERLANDSE ONDERNEMERSVERENIGING VOOR AFBOUWBEDRIJVEN. Met vriendelijke groeten, Sonny Bride

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wij zijn zeer tevreden. Zowel over het geleverde werk maar ook over de plezierige manier van contact en overleg.
 • Klusbedrijf Jasim
  Klusbedrijf Jasim
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Goede dag ik ben Ahmad van klusbedrijf Jasim. Ik heb al 10 jaar ervaring in de bouw. Mijn werkomgeving is provincie Gelderland. Mijn werkzaamheden zijn: Schilderwerk Stucwerk Vloeren Gipswerk Tegels Graag kom ik in contact om u verder te helpen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ze hebben mijn woonkamer en keuken (100m2 muren en 50m2 plafonds) netjes gestukt. Ze hadden het wel iets onderschat dus het duurde iets langer dan verwacht. Ook al kostte het meer materiaal en tijd dan gedacht hebben ze de klus voor de afgesproken prijs afgerond. Ik heb wel wat plekjes aan moeten wijzen die nog netter moesten en dit hebben ze dan ook netjes gefixed. Het eindresultaat had strakker gekund maar de muren waren om te beginnen al niet recht. De communicatie was duidelijk en het waren nette heren waar goed mee samen te werken was.
 • Alo Stukadoorsbedrijf
  Alo Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Alo Stukadoorsbedrijf in Arnhem Wij komen graag vrijblijven en kosteloos langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Klanttevredenheid staat bij ons voorop! Met vriendelijke groeten, Ali Ersoy

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ali en medewerker hebben de klus snel geklaard met een heel mooi resultaat. Voor stucadoorsbegrippen lieten ze erg weinig rotzooi achter. We hadden ook een groot gat in het plafond waar een schouw was verwijderd. Dit gat is heel netjes gedicht en aangesloten op de rest van het plafond. Aanrader!
 • Luma
  Luma
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Hallo Mijn naam is Lukas en ik ben eigenaar van het bedrijf LUMA En is een schilders- en stucadoorsbedrijf Ik verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven schilderwerkzaamheden. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: Schilderwerk binnen Schilderwerk buiten Sauzen Behangen Houtrot reparatie Stucwerk Ik geef garantie op mijn werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en schilder over de voorwaarden. Voor grote renovatie werkzaamheden beschikken ik over een groot netwerk aan zzpers waar ik mee samenwerken om u verbouwing te realiseren. Met vriendelijke groet Lukasz Majewski

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  De eigenaar kwam langs om de situatie op te nemen. Voor het stuccen huurde hij mensen in. We zijn zeer tevreden over zijn werkwijze en het afgeleverde werk!
 • Stukadoorsbedrijf Markink
  Stukadoorsbedrijf Markink
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Stukadoorsbedrijf Markink is gespecialiseerd in exclusief stucwerk, zoals leemstuc, terrastone, venetiaans pleisterwerk, lijstwerk e.d. Maar wij doen natuurlijk ook verbouwingen, restauratie en nieuwbouw. Voor grotere klussen huren wij collega's in die samen met ons de desbetreffende klus klaren. Natuurlijk zit er op ons werk de gebruikelijke garanties en als u er prijs op stelt dan kunnen wij ook de werkspot klusgarantie met u aangaan. Tevens zijn wij aangesloten bij het bedrijfsschap afbouw. Deze organisatie kan een bindend advies geven in een geschil met de klant.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vakkundig, degelijk en snel volgens afspraak gebeurd. Eigenlijk alles ideaal en dan ook nog bijzonder aardige gesprekken tussendoor met Jelle.
 • Stukadoorsbedrijf Roemer
  Stukadoorsbedrijf Roemer
  Beoordeling: 4.5 van 54.5532 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Hallo, mijn naam is Roemer Ferenschild, ik woon in Hengelo OV, ik ben ooit begonnen als schilder maar mijn interesses lagen toch ergens anders, ik ben toen via via een paar jaar geleden in contact gekomen met een ervaren stukadoor die al 40 jaar in het vak zat, ik heb toen gevraagd of hij mij het vak kon leren en sindsdien ben ik werkzaam als stukadoor, we hebben een lange tijd samen gewerkt maar uiteindelijk is hij ermee gestopt en ben ik alleen verder gegaan, genoeg geleerd en wist ook zeker dat ik het alleen aan kon. Ik doe dit werk met heel veel plezier, zodra ik de contact gegevens van de klant heb dan neem ik gelijk contact op dan app of bel ik even om een afspraak te maken om eerst even langs te komen zodat ik de klus kan bekijken en samen met de klant alles nog even goed op te meten zodat er geen misverstanden komen over de vierkante meters! Ik ben een eerlijk persoon en wil mijn naam hoog houden, ik vind het super belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn en blij zijn met het resultaat. Als er iets mis is of er moet iets bijgewerkt worden dan kom ik met alle plezier terug om het te herstellen, zoals het hoort! Bent u blij dan ben ik ook blij!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Echte vakman! Komt afspraken na, communiceert helder, vriendelijke kerel en een top resultaat. Ik kan Roemer aanraden als je een goeie stucadoor zoekt voor een betaalbare prijs. Tot laat in de avond doorgewerkt en alles netjes achtergelaten na afloop.
 • Mek stukadoor & schilder
  Mek stukadoor & schilder
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Ik ben Mersad Kucevic, (Mek Stukadoor) We zijn een flexibele en dynamische bedrijf die zich in Diepenveen vestigt, maar actief is door heel het land. Ik stop al mijn energie en enthousiasme in mijn bedrijf. Het is hard werken, omdat ik hoge eisen aan mijn werk stel. Ik wil namelijk bij elke klus dat mijn klant 100% tevreden is. Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat probeer ik het beste resultaat te behalen. Ik haal energie uit de goede relatie met mijn klanten. Als u tevreden bent, ga ik met een goed gevoel naar huis. Ik leer elke dag weer bij en neem mijn nieuwe ervaringen mee naar de volgende klus. En dat doe ik al meer dan 25 jaar In binnen en buitenland. Ik werk alleen met de hoogste kwaliteit materiaal, om top resultaat te leveren. Niet dat het alleen een meerwaarde voor u woning is, tevens zult u zelf jaren lang plezier van hebben. Mek Stukadoor & schilder hanteert een standaard prijs van het stukwerk per m2. De prijs voor een plafond te laten stucen is € 18per m2. Muren daarin tegen liggen de kosten wat lager €14 ,00 per m2. De kosten van een complete woning laten stukadoren zijn daarom ten alle tijde goedkoper omdat de stukadoor een groter oppervlakte te bewerken heeft en per dag meer vierkante meters kan stukadoren. De opdrachten worden uitgevoerd met eigen materiaal. Wilt u zo vriendelijk zijn om de contact gegevens pas te delen als u zeker van bent dat u uw opdracht door ons wilt laten uitvoeren. Op die manier voorkomt u dat er onnodige kosten voor ons in rekening gebracht worden. Voor al u vragen of adviezen kunt u contact met ons opnemen via de werkspot chat. Met vriendelijke groeten, Mek Stukadoor

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeker een aanrader. Ze hebben bij ons een groot deel van de woning gestuct en geschilderd. Ze werken netjes en denken goed mee in de planning en reageren snel.Het resultaat mag er zijn!!
 • Sham Vlechter
  Sham Vlechter
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews
  Stukadoor in Barchem

  aftimmeren

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Netjes werk afgeleverd. 7 m2 stucwerk
 • Stucadoors bedrijf van de steeg
  Stucadoors bedrijf van de steeg
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Zal me even voorstellen ik ben Patrick van de steeg,ik ben 47 jaar en hou van dit werk. Ik heb al ruim 25 jaar ervaring in de stukadoors wereld. ik doe het met veel plezier en werk strak en netjes Prijs €18,00 en altijd incl materiaal en met garantie. Heb meerdere goeie referenties en fotos Ik kom graag langs om kennis te maken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Fijne samenwerking met de mannen,werken snel en leveren zeer goed en strak werk Wij zijn helemaal blij
 • Klussenbedrijf Y. Duman
  Klussenbedrijf Y. Duman
  Beoordeling: 4.6 van 54.6596 reviews
  Stukadoor in Barchem

  Welkom op mijn profiel.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  In eerste instantie wilde ik alleen de keuken stucen maar uiteindelijk de hele beneden verdieping gedaan. Echt super snel en super netjes gewerkt. Fijn contact met klussenbedrijf Y Duman. Een zeer tevreden klant!

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Barchem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 120 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Barchem

Andere vakmensen in Barchem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur